Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

in se je začelo - MaTuRa

Napisal/-a Cocaine00 To maj 10, 2005 11:44 am

ucer so esej odpisal,...a ste tle sami stari dedi al je tud kaj mladine k se jebavamo z maturo letos, al je kaj starih dedov k še vedno maturo delajo :shock: 8) :lol:
- jst že drugo leeto :pij:
Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovinii 8)

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To maj 10, 2005 11:59 am

hehe tle je se en fotr, k se je spravu v maturitetni tecaj... Sam tale matura sploh ni tko izi, ce se je lotis z 10 letnim premorom... Dizastr...

In kako je slo ... Esej in te scence???
lp
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To maj 10, 2005 12:01 pm

Tudi jaz imam se maturo za urediti,mislim reci manjka mi se samo en ispit MATEMATIKA...joj me kar glava boli kaj se sjetim.To bom pa sedaj opravil,v jesenskem roku. :lol: :lol: :lol: Malo mi je zal,da se nisem vsaj malo ucil MAT.,ker ostale predmete sem naredil z salo. ;)

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 To maj 10, 2005 12:33 pm

made zato k si len k fuks :D

jst mam sm še zgodovino 8 junija, drugo sm rešu. Esej pa ni biu težak letos kolk sm jst naslove vidu in knjige sm bral, menda pa so švical pifljarcki ja:D

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 To maj 10, 2005 12:36 pm

ja evo še en lenuh (me :P ) po treh letih sem se odloču končno maturo narest. pa ni vidt kj preveč težko tko da........ :D :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To maj 10, 2005 2:00 pm

No ja jaz sem delu +2 izredno..... po enoletnem premoru..... pa matura mi niti mal ni delala težav... učil sem pa itak nul koma jozef.... Tko da za moje pojme je matura sam psiha..... u bistvu pa lahka.... ok res da sem dve knjigi prebral pa mal se za strokovni predmet pripravu.... ampak ostalo pa tema.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 To maj 10, 2005 3:37 pm

ena stvar je poklicna matura, cist druga stvar je prava "gimnazijska" matura, konc koncev mas iste moznosti za na faks..sm k ga z gimnazijsko maturo bolj v falus dobivaš :D

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 10, 2005 3:49 pm

ja jebarija has just begun :? ;) sux za znoret...mene čaka švicanje 1.,2. in 4. junij pol pa ustno od 17-27. junija pa še zagovor in predstavitev projektnega dela...anglo bom stresu z rokava,esej bom plonkou,če bo saj 10% možnosti tuk k je blo na prevrjanju tko da ni blema, slovnca tud ne bo problem,mene skrbi samu kemija...učas se sprašujem kaj jst kle delam na tej šoli ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 10, 2005 3:51 pm

A vm je biu esej kul. Men je biu najbolši naslov možn, ker ostalo ne bi meu pojma (to za razpravlalnga govorim), že k sm interpretativnega gledou... :? Drgač pa še jeba.. še ceu junij

lp
Slika

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To maj 10, 2005 4:11 pm

Cocaine00 je napisal/-a:ena stvar je poklicna matura, cist druga stvar je prava "gimnazijska" matura, konc koncev mas iste moznosti za na faks..sm k ga z gimnazijsko maturo bolj v falus dobivaš :D

Ma tut ta gimnazijska matura je tok izi, da bol ne more bit, v našmu klasu smo jo čist vsi nardil, pa so bli sami zajebanti.............ŠCRM rullz

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 To maj 10, 2005 4:18 pm

mah da:D
I ja bom zgodovino plonkal :D :D :D

dyn
Nov uporabnik

Kraj: n/a

Napisal/-a dyn To maj 10, 2005 4:34 pm

kako plonkate? samo sprintate z racunalnikom in to je to?

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 To maj 10, 2005 4:51 pm

dyn je napisal/-a:kako plonkate? samo sprintate z racunalnikom in to je to?

pa daš na pisavo 2,5 al pa 3 pa uzameš popolnoma bel svinčnik pa raztegneš plonk čez celo dolžino svinčnika in plonk nalimaš okul svinčnika in plonkaš :D pišeš normalno,kar ne veš pa pogledaš na svinčnikki ga lahko neopazno vrtiš in use celo snov prepisuješ z njega :D tko se nrdi celo srednjo šolo brez učenja :D :D uspeh? dober ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo To maj 10, 2005 5:22 pm

rok46 je napisal/-a:
dyn je napisal/-a:kako plonkate? samo sprintate z racunalnikom in to je to?

pa daš na pisavo 2,5 al pa 3 pa uzameš popolnoma bel svinčnik pa raztegneš plonk čez celo dolžino svinčnika in plonk nalimaš okul svinčnika in plonkaš :D pišeš normalno,kar ne veš pa pogledaš na svinčnikki ga lahko neopazno vrtiš in use celo snov prepisuješ z njega :D tko se nrdi celo srednjo šolo brez učenja :D :D uspeh? dober ;)

LP

Ja magičn svinčnik, stara fora.

Sam mislm da gim. matura je 3 × bol zafukana kot od strokovnih šol!
Pa tist ki je reku da imaš pol iste možnosti za vpis naprej se je pošteno zmotu.
A ste gledal kej št. prijav na fakse? Vsz ga skor ni programa, kjer nebi blo preveč prijav, uni pa je povprečje 50% prijava :roll:

Ja zdej bo mal jeba z temi pof. točkami :!:
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 To maj 10, 2005 5:27 pm

če nimaš gimnazijske mature delaš po večini samo 5 predmet pa greš lahko na UNI idin če univerza zahteva kak drug predmet za 5 predmet,pa delaš pač tistga...use se da ;) drgač je pa res da so visokošilski usi zasedeni do fula in je po 400% preveč folka medtem k so UNI zadeve na pol prazne...temu sledi tud to da jih pomečejo u prvem letniku tolk ponavad ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Napisal/-a eXtreme To maj 10, 2005 5:30 pm

Matura je đabe če se ti ne gre več kot da jo nrdis. Drugo je če rabiš točke. Do tistih 50% pa ni sile pridt.
No, jaz se ne bom pretegnu, ker je 5.6. street race v Kopru, ce mi bo seveda ratal avto skup spravt do takrat. Tak da nine bo prevec casa za ucenje :?
Aja, esej je bil kar fin ja, se je dal pisat ;)

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo To maj 10, 2005 5:35 pm

eXtreme je napisal/-a:Matura je đabe če se ti ne gre več kot da jo nrdis. Drugo je če rabiš točke. Do tistih 50% pa ni sile pridt.
No, jaz se ne bom pretegnu, ker je 5.6. street race v Kopru, ce mi bo seveda ratal avto skup spravt do takrat. Tak da nine bo prevec casa za ucenje :?
Aja, esej je bil kar fin ja, se je dal pisat ;)

Ja no, veš da jz ga tut ne bom zamudu :mrgreen: Ko je lih tko blizu.
Ma itaq se ne mislim dost učt, tko da...
Slika

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TinchyESi Sr maj 11, 2005 3:03 am

fanti, nč jokat, učit se :P :-P drgač sm pa jst tut sovražila matematiko, pa sm vseeno preživela....thanx god 8)
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Napisal/-a eXtreme Če maj 12, 2005 7:56 pm

rok46 je napisal/-a:ja jebarija has just begun :? ;) sux za znoret...mene čaka švicanje 1.,2. in 4. junij pol pa ustno od 17-27. junija pa še zagovor in predstavitev projektnega dela...anglo bom stresu z rokava,esej bom plonkou,če bo saj 10% možnosti tuk k je blo na prevrjanju tko da ni blema, slovnca tud ne bo problem,mene skrbi samu kemija...učas se sprašujem kaj jst kle delam na tej šoli ;)

LP

Mene tud kemija matra. Sej ne da bi se mi slo za tocke, sam se vseen je kr dost treba vedt.... organske ne maram sploh :?
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če maj 12, 2005 7:59 pm

no jst sm to odšvical par let nazaj.
Drgač pa vsem ki vas še čaka želim velik sreče, predvsem pa znanja.

LP ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov