Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Verjameš v tako obliko napovedovanja in v "čudežne" kamne?

Da
2
3%
Ne
45
74%
Verjamem v te stvari, ampak ne na tak način!
14
23%

Skupaj glasov : 61

Uporabniški avatar
Slash83
Novinec

Kraj: MB - okolica

A kdo verjame v hokus pokus "vedeževalk"?

Napisal/-a Slash83 Sr maj 11, 2005 10:52 am

Mama si je pred par meseci, po nagovoru sodelavk ki so bile nad tem navdušene, naročila osebno napoved za prihodnost (iz kart baje bere ona vsevidna).

1.je bilo zastonj. Po pogovoru z mano, sem jo prepričal da je dobila odgovor po vzorcu na katerem se je samo vstavilo njeno ime na več mest.

Od tedaj pa je že dobila 3 nova pisma, s svarilom da ji ma še nekaj pomembnega za povedati iz kart in da naj naroči novo branje (tokrat seveda plačljivo) in neke kamne ki vplivajo na bla bla bla...

Problem je,da se mama vedno bolj boji da se bo res kaj zgodilo slabega če nebo naročla teh "čudežnih" kamnov....

No, vprašanje: verjame kdo v te stvari in imate kakšne izkušnje s tem?

Hvala, upam da jo bom z vašo pomočjo lahko pomiril:)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr maj 11, 2005 10:55 am

Brez zamere, sam a je tvoji mami že kdo povedal, da Božiček v resnici ne obstaja?? :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr maj 11, 2005 10:56 am

Jafak.. Dj get on the ground. Zih bo zadela na lotu. Sam keš hoče, Prerokujem ti pa js lahko tko da se ti bo vse uresničilo...

V naslednjem mesecu boš imel nek slab trenutek, pa tudi nekaj dobrega. Finančno bo stanje podobno današnjemu. Na delovnem mestu še ne bo sprememb, se pa obetajo v roku 10 let...

Jafak dj no nehi an. Praš jo kok boš izpit pisal :) zih bo vedla.
Slika

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Sr maj 11, 2005 11:03 am

jaz bi obiskal vedeževalko s kijem in jo vprašal če vidi kaj se ji bo zgodilo. :lol:

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Sr maj 11, 2005 11:15 am

:P Nej ne naseda! Prvič je zastonj ja, če si dost butast te pa pol potegne k seb, d skos tm dnar puščaš.

Ne, čeprov če pomislm, mtka moja je tut šla pa ji je cifre napisala za loto, pa je zadela 112 mio, pol sm šou pa še jest, pa sm isto zadel rekordn znesek, kar 400 mio. Ne moreš verjet, moje življenje je po zaslugi čirulčarul lepše.

Da, ne bi :roll: tegale res kej verjel

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr maj 11, 2005 11:42 am

Nevem, kako je lahko odrasel človek tako naiven, da se spušča v to. Sej če je zastonj ne rečem, mal za foro. Da pa plačuješ da ti povejo tist kar itak veš in hočeš slišat..... :roll:

To je isto k z dilerji. Prvi šus heroina je zastonj, drugi tut, če še nisi not padu. Pa sej nite 12 letni otroc, no.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 Sr maj 11, 2005 1:12 pm

Nebom vam reku kmetje, ampak mal ste nerazgledani v tej smeri
Live -> read back and u get a point :D

Astrologija,...kako naj vam povem, gremo po vrsti

Za začetek bom povedal da so astro, bioenergetske,... in ostale reci cista resnica, ker če nebi bilo, tko k pravte vi (bla bla bla) marskaj v tem sistemu nebi blo logično!
VENDAR je treba biti pazljiv ker eni to pocnejo just for money in nategujejo folk, eni pa delajo to za denar in delajo pravilno, konc koncev "magija" je tko narjena: "delaj drugim slabo in tebi se bo slabo vrnilo, ni vazno v kaki obliki"..., če me zastopite

Point astrologije in napovedovanja iz črk, številk, nebesnih znakov je v tem da usak znak oz. simbol ima svoj pomen in usak človek ma na nek način zapisano usodo, oz. človekova usoda je zapisana, ampak razlika je samo v tem na kakšen način oz. po kakšnem naključju se bo ta usoda zgodila (v kaki obliki, na katerem mestu, s katero osebo in tko dalje...) in vedeževalci, bioenergetiki, tud tisti k so začel samo za hobi tk doma, vas na nek način spoznajo, vidijo preteklost, vaš tok dogodkov, dojemanje stvari iz vašega stališča in po teh sodeč in po hudi logiki k brez veze da jo govorim sklepajo največjo možnost dogodka.
Pa tudi en dokaz tega so dejavu-ji, pa sm ne mi rect da jih niste doživel...

KAMNI: recimo za primer denar (denar je energetsko zelo moćan, ce si ga z lahkoto dobu ga bos z lahkoto zafural, če ga maš bale si kolk tolk pokvarjen z njim, ker denar je velik pojem v lajfu prenekaterih ljudi)
In tko majo tudi kamni svoje moči, saj ljudi se zdrav z kamni, al medicina brez alternative nebo zhodila, ker ni več mogoče, sj lahko zašijejo pokrpajo človeka, ampak v živčevje, gene, dolgoletne posledice stresa pa nemorejo ozdravt, tud najjači psihiji ne:D Use to ma moč, in bolj k verjameš v kristalovo, kamnovo moč, več jo lahko posesaš iz njega, on pa je tako rekoč neuničljiv.

BIOENERGIJE: recimo za primer ruski zdravilvi kiropraktiki (kateri izvajajo tudi zdravljenja z reikijem - bioenergijo), veliko veliko ljudi jih je obiskovali jih obiskuje in usi so zadovoljni z njimi, ker ocitno stvari delujejo. Zdravilec deluje na principu prenosa energije iz zemlje na pacienta, mi smo sm posredniki. Efekt je pa odvisen od moči kanalov, ter moči psihe in seveda da veš kaj počneš. Energije so ble, so in bojo pa naj se kdo na glavo postav, zanimivo bi blo par laikov postavit pred mojega guruja ali pa da par tehnik jst osebno vam pokažem, da dejansko začutite zadevo, kako se pretakajo po vas valovi, tokovi, kje mate zapacane kanale in tko :D :D

Drgac pa se enkrat ponavljam, pazite kaj pocnete in mami reci naj pazi ker je dost folka k grejo kake seminarcke nardit v lj majo recimo 3 stopnjo reikija in pol sluzjo ob sluzbi, prodajajo kamnčke in take. Zdravilec ne rataš v 3 mescih 1 letu, 5 letih si ze nadpovprecn, ampak se ucis cel lajf.

Lp
Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovinii 8)

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr maj 11, 2005 2:29 pm

Ja, moja usoda je definitvno zapečatena za mojim imenom, astrološkim znamenjem in kar je še podobnega...

Recimo, malo je manjkalo, da mi starši ne bi dali ime benjamin. Sem preveril, če bi bil benjamin, bi bil sedaj direktor svoje firme in virtuoz na klavirju. Je pa res da bi bil grši... Sedaj sem vložil tožbo proti staršem, kaj niso mogli ostat pri prvi izbiri...

Nato astrološka znamenja: Z njimi nimam problema. Doma imam pet časopisov. Vsako jutrov preberem vse horoskope in se držim tistega, ki kaže najboljše. Tako imajo horoskopi vedno prav...

Da ne govorimo o kamnih. Zadnjič sem se spotaknil in fuknil na kamen. Srečanje s tem kamnom mi je povzročilo mogočne bolečine. ja, kamni so res lahko usodni za človeka (pa tudi za avto, zadnjič mi je eden gumo zbušil)...

Fantje (in dekleta) če vam take stvari pomagajo, da se počutite boljš, navali. Ne nas pa posiljevat s tem, ker mi grejo take stvari totalno na k***. In o ljudeh, ki v to verjamejo nimam glih najboljšega mnenja. To je ena opronica za skozi življenje, eni se ga nasekajo in so alkoholiki, eni pa hodijo k vedeževalcem. Oboji pa po moje niso čisto duševno uravnovešeni ljudje...

Lp Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr maj 11, 2005 2:50 pm

Cocaine00 je napisal/-a:Nebom vam reku kmetje, ampak mal ste nerazgledani v tej smeri
Live -> read back and u get a point :D

Astrologija,...kako naj vam povem, gremo po vrsti

Za začetek bom povedal da so astro, bioenergetske,... in ostale reci cista resnica, ker če nebi bilo, tko k pravte vi (bla bla bla) marskaj v tem sistemu nebi blo logično!
VENDAR je treba biti pazljiv ker eni to pocnejo just for money in nategujejo folk, eni pa delajo to za denar in delajo pravilno, konc koncev "magija" je tko narjena: "delaj drugim slabo in tebi se bo slabo vrnilo, ni vazno v kaki obliki"..., če me zastopite

Point astrologije in napovedovanja iz črk, številk, nebesnih znakov je v tem da usak znak oz. simbol ima svoj pomen in usak človek ma na nek način zapisano usodo, oz. človekova usoda je zapisana, ampak razlika je samo v tem na kakšen način oz. po kakšnem naključju se bo ta usoda zgodila (v kaki obliki, na katerem mestu, s katero osebo in tko dalje...) in vedeževalci, bioenergetiki, tud tisti k so začel samo za hobi tk doma, vas na nek način spoznajo, vidijo preteklost, vaš tok dogodkov, dojemanje stvari iz vašega stališča in po teh sodeč in po hudi logiki k brez veze da jo govorim sklepajo največjo možnost dogodka.
Pa tudi en dokaz tega so dejavu-ji, pa sm ne mi rect da jih niste doživel...

KAMNI: recimo za primer denar (denar je energetsko zelo moćan, ce si ga z lahkoto dobu ga bos z lahkoto zafural, če ga maš bale si kolk tolk pokvarjen z njim, ker denar je velik pojem v lajfu prenekaterih ljudi)
In tko majo tudi kamni svoje moči, saj ljudi se zdrav z kamni, al medicina brez alternative nebo zhodila, ker ni več mogoče, sj lahko zašijejo pokrpajo človeka, ampak v živčevje, gene, dolgoletne posledice stresa pa nemorejo ozdravt, tud najjači psihiji ne:D Use to ma moč, in bolj k verjameš v kristalovo, kamnovo moč, več jo lahko posesaš iz njega, on pa je tako rekoč neuničljiv.

BIOENERGIJE: recimo za primer ruski zdravilvi kiropraktiki (kateri izvajajo tudi zdravljenja z reikijem - bioenergijo), veliko veliko ljudi jih je obiskovali jih obiskuje in usi so zadovoljni z njimi, ker ocitno stvari delujejo. Zdravilec deluje na principu prenosa energije iz zemlje na pacienta, mi smo sm posredniki. Efekt je pa odvisen od moči kanalov, ter moči psihe in seveda da veš kaj počneš. Energije so ble, so in bojo pa naj se kdo na glavo postav, zanimivo bi blo par laikov postavit pred mojega guruja ali pa da par tehnik jst osebno vam pokažem, da dejansko začutite zadevo, kako se pretakajo po vas valovi, tokovi, kje mate zapacane kanale in tko :D :D

Drgac pa se enkrat ponavljam, pazite kaj pocnete in mami reci naj pazi ker je dost folka k grejo kake seminarcke nardit v lj majo recimo 3 stopnjo reikija in pol sluzjo ob sluzbi, prodajajo kamnčke in take. Zdravilec ne rataš v 3 mescih 1 letu, 5 letih si ze nadpovprecn, ampak se ucis cel lajf.

Lp

Delno se strinjam s tabo.. iz številk in črk je možno marsikaj pogruntat..... ampak noben na tem svetu mi ne bo dopovedal da se da kak dogodek točno napovedat.... ker se ga ne da..... tist da se bo neki zgodlo..... umrli bomo vsi a ne? če ne kaj druzga se bo ( kao štrašanskega ) zgodlo). Enkrat bomo vsi......
Če rečmo vedeževalec ki ima že bla bla izkušenj.. zakaj pol ne more napovedat številke lota? zakaj ne more napovedat kdo bo trofu sedmico? zakaj...? Zakaj so še vedn umori.... zakaj to zakaj ono?
Ne me basat no....
Človek ma zapisano usodo.... pa daj neh s takimi lepo prosim no.... men lahk en ki to zna ( če se kdo mal potrud lahk tud laik) pove vse kar se mi je zgodlo do sedaj.... kar se pa bo pa mi ne more.
Ko si reko kao glede logike.....
Rečmo da ti iz mje preteklosti pogruntaš da rad hitr vozim.... prehitevam u ovinke in bla bla.... pa mi boš lepo ( tist po vedeževalsko tko da tko nem vedu kaj si mi povedu)
Povedal da mi grozi nevarnost..... da bom mel avtomobilsko nesrečo u kateri bom udeležen sam ..... in tko dalje... štekaš foro? Ker pač rad dirkam mi dejansk sam to poveš... kaj sem zvedu? nič.. oz. to kar vem....
Človek si piše svojo usodo sam.. nič ni zapisano in nikoli ne bo...
Mogoč se bo zdej najdu en pa bo reku: jah men pa je u horoskopu pisalo že to pa to pa je pol res blo tko....... mogoč sreča tistega ki je to pisal? sicer je pa itak tko napisan ( ali pa povedan) da si lahk misliš po svoje....

Prihdnosti se ne da napovedat... to mi noben bog ne bo dokazu.....
Pravijo da če živiš ( u pravem pomenu besede) doživiš vse..... torej kaj lahk napoveš? nič... ker tko dejansk se bo vse uresničlo.... oziroma lahk napoveš vse pa se bo vse uresničlo......
Če se da napovedat mi naj en prosim napove kdaj za boga bom avtek spustu( odgovor: ko se mi bo ko bom mel denar in ko bom to sam hotu) Kdaj bom zbolel? sem že bolan ( gripa:P ) Kdaj bom zadel na lotu? ne bom ker ne igram... bom očka u mojem lajfu? po vsej verjetnosti.... Bom mel družino in psa ter hišo? bom....
To so take stavri ki se jih ne da točno napovedat.... lahk pa jih napoveš tko med vrsticami ( se pravi vsak si po svoje razlaga) točn se pa ne da napovedat.... torej je vse skupi samo sranje.Oz. služenje denarja na račun radovednih in revnih ki hočejo po vsej sili obogatet....
Prihodnost ni definirana..... Se da slučajn ljubezen napovedat ( mislim pravo ljubezen ne tist ko eno dobro videš:P) se je tudi ne da... ker je to prihodnost.....

Tist glede številk..... tist je pa odvisno od domišljije,razgledanosti in znajdljivosti.
Sam se zelo rad igram s številkami.... pa za foro en primer.
Enkrat sma z lubiko mela u sob bonboniero... llih odprla sma jo.... pa sem ji reku naj vzame pač eno čokoladico.... vzela je čist naključno......In glede tizga mesta od koder je vzela čokolado.... sem jaz po stolpcih in vrsticah dobu vse ( seveda že prej poznane ) cifre.. od roj. datuma ( obeh) do hišnih številk ( obeh) poštnih številk, registrske tablce mojga avta... datum kdaj sma se spoznala..... datum kdaj sma začela z zvezo.... ampak seveda kaj dost več nisem mogu.... lahk bi kompliciru dalje pa bi rečmo reku poročila se boma takrat pa takrat.... hja.... kaj pa.....

Glede magije pa....
Enkrat ko sem bil še manjši ( ampak spomnim se kot da bi blo včeri ker tizga res nem pozabu) Je bil pr nas Marlitz show ( verjetno večini poznano) In med samo predstavo je izbiral prostovolce iz občinstva ( ena od točk)
Izbere prvo kolega..... vsi gledamo kaj bo. Vsedu se je na stol in ponavljal za "čarovnikom": " mravlje mravlje pridite u moje telo"...... In ko je to izgovoril do konca... je sekundo zatem dobesedno odletu s stola.... Ko je prišel nazaj med nas je komentiru da je blo podobn kot bi ga napadlo na tisoče mravl .... Hja lisko si je to zaželu probat ( radovednost pa taka:P) no in izbere mene..... pridem na oder.... ponavaljam tist čudežn stavek.... ga povem do konca in...... NIČ.... me publika gleda :shock: jaz pa u smehu.... ponovima..... nič.....
Predstava je bla prekinjena za pol ure.... zanimivo a?

Še en zanimiv primer je bil pa enkrat na enem radio. SO meli gosta vedeževalca.... in ljudje veselo klicali.... Pol pa je klicu en star gospod in mu je začel razlagat ( mislim da lih iz kombinacij kart) da bo mel hudo bolezen in da bo jo premagu..... da bo doživel tragedijo u družini.... in da bo zelo slab na področju financ ampak se bo izbolšal.....
Gospdd se mal nasmehnu.... pa reku : zdej vidite kaki lažnivc ste? Res sem mel hudo bolezen in jo preživu.... res smo meli tragedijo u družini..... in res sem ostal brez dela ampak sem že zlo dolg uspešen privatnik.....

Program je bil prekinjen in od takrat dalje še niti enkrat na tistem radio ni blo podobnih zabavno smešnih odaj....
Še en dokaz da se da povedat sam preteklost in iz nje SKLEPAT prihodnost..... kar pa ni sigurno da bo tko......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr maj 11, 2005 3:05 pm

Ma še to sem moral napisat...

Če bi horoskopi držali, bi to pomenilo, da bi se določene stvari zgodile celi dvanajstini človeštva... torej če v horoskopu za raka piše, da bo danes spoznal novo ljubezen, to pomeni da bo točno ta dvanajstina človeštva danes spoznala novo ljubezen? Poleg tega pa bodo morali biti še vsi raki? Torej se bo ena štirindvajsetina človeštva zaljubila v drugo štiriindvajsetino? Tole je samo še en absurd glede teh stvari...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr maj 11, 2005 3:09 pm

Ste pa not padl ej. :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 Sr maj 11, 2005 3:46 pm

lisko mal prevec v detajle si razlagas prihodnost, pravim da napovedovalci napovejo najvecjo moznost ki se ti lahko zgodi, ze prej pa sm napisal da odvisno od osebe na kak nacin jo bo dozivela!
Kar se pa horoskopov tice...ne gledat tko direktno na njih, mal si jih je treba znat drugac razlagat...odvisno od stanja v katerem se nahajas

fedri, tablice in nevem kaj,...dj kmet... :D

pol mi povej kako je mozno da je en model poklical po fonu enga modela in mu reku da naj neha s carovnijami, ker sicer oni vejo kam mu otroc hodjo v solo in da bo kaj narobe...in cist slucajno je polj un bioenergetik enkrat nekje naletu na tocno tega modela, kater je biu varnostnik na eni prireditvi in mu dal vedet kdo je on (model se je pokaku na licu mesta),...sm da neboste misleli, ob takih zadevah se dobesedno krvavo scije od napora...
Usoda je...odvisno kako jo bos dozivu...uglavnem skoda razlagat laiku. mal vec bi mogu bit informiran in mal vec knjig prebrat da bi vedu fore astrologije cloveske psihe in tko dalje...
Eni verjamejo eni ne. oni k nimajo pojma se obnašajo primitivno. kaj češ

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 Sr maj 11, 2005 3:48 pm

Ponavljam mas takih in onakih prevarantov...eter fore gredo na promet in racun radio postaje ter televizije, jast se poserjem na to... Tapravi in močni ljudje so tud v sloveniji, oni se pa ne nastavljajo po vseh oglasih in televizijah ter salomoncih, ker enostavno ne bodo delal z usakim drekom po domac povedan in ce mas ti kaj takih sposobnosti v sebi in bi jih treba ozivet, bodo ze ti ljudje najdli tebe al pa te bo splet "nakljucij" pripeljal do njih! :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr maj 11, 2005 4:12 pm

Prideš do vedeževalca.. Prašaš ga sledeče:

- a te bom v naslednjih pet sekundah zašamaril?

hehe, če reče ja, ga dobiš na laži, če pa reče ne, pa sam katabum!! Kwa pa zdj zvezde pravjo, a?! hehe okol glave pa jupiter kroži :D
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr maj 11, 2005 4:31 pm

Cocaine00 je napisal/-a:lisko mal prevec v detajle si razlagas prihodnost, pravim da napovedovalci napovejo najvecjo moznost ki se ti lahko zgodi, ze prej pa sm napisal da odvisno od osebe na kak nacin jo bo dozivela!
Kar se pa horoskopov tice...ne gledat tko direktno na njih, mal si jih je treba znat drugac razlagat...odvisno od stanja v katerem se nahajas

Pravkar si napisal, da ubistvu napovedovalci in horoskopi nabijajo bullshit, gre se samo za to, da si ta bullshit eni razlagajo PRAV drugi pa NAROBE.

Tako kot je 500 miljard raznih svetovnih jasnovidcev napovedal do dons ze glih 500 miljard razlicnih datumov in celo ur koncev sveta... in zdaj nam bos ti povedal, da ubistvu so ga vsi napovedal tocno za takrat ko bo, samo mi mamo napacen koledar? :roll:

Zdej pa kar navali kok sem i**** in butast in svasta, ker astro in horoskop in vse - to je prava stvar in nimam blage veze ipd. :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 Sr maj 11, 2005 5:05 pm

uzalud stari, ... zaklepam se ni me volja več

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TinchyESi Sr maj 11, 2005 8:23 pm

Pugi je napisal/-a:Prideš do vedeževalca.. Prašaš ga sledeče:

- a te bom v naslednjih pet sekundah zašamaril?

hehe, če reče ja, ga dobiš na laži, če pa reče ne, pa sam katabum!! Kwa pa zdj zvezde pravjo, a?! hehe okol glave pa jupiter kroži :D
MWHAHAHAHAHAHAHAHAHA :vc
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

POWER MAX
Nov uporabnik

Napisal/-a POWER MAX Sr maj 11, 2005 8:29 pm

skor na vse odgovore :rofl :rofl :rofl ne morm se nehat smejat, sj ste večino vsi prov povedal, sam eni pa so čist popizdl na to debato :rofl :rofl

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TinchyESi Sr maj 11, 2005 8:35 pm

POWER MAX je napisal/-a:skor na vse odgovore :rofl :rofl :rofl ne morm se nehat smejat, sj ste večino vsi prov povedal, sam eni pa so čist popizdl na to debato :rofl :rofl
Se strinjam :!: :-P 100% PODPIS :!: :D :P
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr maj 11, 2005 8:59 pm

če bi se dalo napovedati prihodnost, danes ne bi bilo niti enega aktivnega napovedovalca le-te.
Vsi bi si takoj napovedali dobitno kombinacijo na lotu in bi se sedaj praskali po jajcih (al po čem adekvatnem), kje na karibih,
namesto da bi za drobiž nategovali naivno rajo in si morali zmišljevati: vas bo pa v križu vsekalo, vam bo pa pes crknil, vi boste pa dobili službo....
;)
lp pilgrim
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov