Kolega ma yamaha ojačevalec (modela ne vem točno , je pa ene 2 leti stara in je dal pibližno 130jurjev - je pa 6.1z EX). Jaz mam onkyo TX-DS575 (ene 4 leta star - 5.1 in brez EX) in ko primerjam mojega in njegovega je tako. Razvrščanje kanalov (levi desni, spredi zadi) se mi zdi, da ma jamaha bolš narejeno. Glede zvoka pa (on ma B&W spredi in sprednji center (zal res ne vem modela) in jamo zadnja dva in zadnji center + jamo subwoofer) zvočnke jaz mam tannoy (mx4 spredi + mxc center + mx1 zadi +kenwood sub) pa se mi zdi, da sam zvok pride pr mojmu ful bl všečen. Je pa tudi res, da mam skoro 2x večjo sobo (4x4m proti 4x9 - samo je mansardno) - to se kar pozna. Je pa tudi res odvisno iz kje špilaš muziko. Jaz mam dvd enoto in mam home made media-box (
http://andrej.co.ru/media-box/ <- sam naredu in če kdo zna programirat lahk še kej pomaga ). Če naprimer špilam divx-e z AC3 na moji kišti in če gledam v pravi dvd enoti se mi zdi, da kljub temu, da je dolby digital se pozna preko kakega vhoda pride signal - kot da bi mogoče računalnik kaj popačil signal - bog ve kaj se tam v tistem SBLive dela- skratka preko dvdja je boljš slišat.
Glede DVDja ti priporočam al panasonica (S75 je bil majka pred časom) al pa pioneerja 350s (cenovno je bil fejst ugoden, samo jaz nisem črnega takrat dobil. Mogoče je zdej že kak novi model). Sicer pa sam najbl veš kaj rabiš in pol samo iščeš napravo ki to ma (jaz sem hotu met digitalni zoom in to za na izi in po majhnih korakih (panasonc to ma in sem ga pol vzel). Seveda je pa to večni problem, ker nametat pol miljona kar naenkrat ni kar tako. Ponavadi kupuješ "po delih" in doma sestavljaš. Jaz vem da sem vse skup kar nekaj časa sestavljal in še vedno ni komplet (more še ena fejst velka TV bit - al pa projektor).
Ponavadi je denar problem.
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...