Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

tatoo in piercing predlogi

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 5:39 pm

že nekaj let razmišljam o tatooju, pa se nekako ne morem odločit kakšnega in kje bi ga imela ter kako velikega (govorim o tatooju! , za ostalo se ve )
pa me zanima, če bi tatooje imele vaše punce (če si ženska pa me zanima kakšnega bi imela ti), kakšen in kje bi vam bil najbolj všeč na njej

glede piercinga pa me zanima podobno: kje in kakšen piercing bi si vi želeli, da bi vaša draga imela.

piercing v popku že imam nekaj let

predlogi?

P.S.: Upam, da bo Nixxon spregledal tole temo, drugač bo :g:
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po maj 16, 2005 5:41 pm

Predvsem ne si dajat tatuja kjerkol na roki-pr ženskah to ne paše-no, moje mnenje pač :)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po maj 16, 2005 5:43 pm

lool no kaka tema....ti boš pol hodila naokrog s tatoojem pa ne veš kam bi ga dala...jah potem najboljš da ga sploh nimaš...moje mnenje pač
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 16, 2005 5:44 pm

tatoo: ali na hrbtu čisto spodaj, tik nad r**ko, ali na ramenu zadaj na lopatici,
kaj pa, ne vem :) neki lepega :oops:

piercing: popek, pa mogoče pod nosom na levi ali desni strani (nad ali pod ustnico)
bunkico seveda :D
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po maj 16, 2005 5:46 pm

dej si nekej lepga,ne preveč ogromne stvari tja gor....mal nad ritko :D
men je tm kul,samo da ni preveč ogromen....

LP

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 5:49 pm

ja, saj nisem za kajvelikega ne pri piercingu, ne pri tatooju, nekaj bi pa vseeno imela

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po maj 16, 2005 5:50 pm

Poznam pa tipa,ki sicer nima tatooja,ma pa uhan v popku,pa tangiče nos skos. :vc

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Po maj 16, 2005 5:54 pm

Zadnjič spremenil Perica, dne Po maj 16, 2005 6:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po maj 16, 2005 5:56 pm

tatoo v okolici popka z napisom

www.AvtomO tu je popekbilizem.com
SlikaSlika

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 5:58 pm

pa sliko tvojga audija, ki me je danes prehitel na obvoznici od jarš do tomačevega gor... ;)

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Po maj 16, 2005 6:00 pm

Deklica najprej morš vedt kak tatoo bi rada - daj si nekaj kar ti full pomeni in veš da bo za vedno v tvojem srcu in duši imelo poseben pomen - pa ne si dat imena svojga lubija :P .

No še moja malenkost:

addicted to Alfa ;)

http://www.mobisux.com/album/showphoto. ... 500&page=1

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po maj 16, 2005 6:05 pm

Jah tko je. pr svoji punci ga nebi rad vidu!

je pa eno res da sexi zgleda :twisted: sam se moraš zavedat da kakršna koli sprememba kože oziroma tvojega telesa lahko uniči tatoo, napirimer daš tatoo preden začneš na fitnes hodit,vrjem da bo en zmazek ker se koza zategne pa marsikej drugega! No polek tega da tatoo te spremlja do groba(odstranitev pa stane, pa se boleča pa ni dokončna!! edino plastična operacija pomaga pri ostranitvi)

Mam kolega k ma cobro tetovirano na rami :P in se je začel z fitnesom ukvarjat, tko da zdej ma pa namesto cobre navadno glisto!

Itak zdej na moj odgovor pričekujem sam pametnjakoviče da bojo začel pametovat da ni res!!!Ampak eno vam lahko rečem odjebite debili z svojimi komentarji!

lp venom
Zadnjič spremenil _VeNoM_, dne To maj 17, 2005 2:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 6:07 pm

hm, kaj pa če nisem ziher, da mi bo nekaj vse življenje velik pomenil... sem pač mal wild in se zadeve spreminjajo

mogoče je bolje kaj bolj nevtralnega

sej samo za predloge sprašujem, ker sem že dvakrat bla pri tatoovarju, pa je reku, da najbolj ne mara folka, ki pride, pa reče ne vem kaj bi si dal in ne vem kam naj si dam

tko, da se moram odločit sicer sama, vas pa samo prosim za kak nasvet, al pa če ste kje videli kaj kar vam je padlo v oči, pa je blo ok

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po maj 16, 2005 6:10 pm

dej popek pokaž,pol bomo pa naprej svetoval.... :twisted: ,morš mal gledat kaj zraven paše pa to :D

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po maj 16, 2005 6:11 pm

Pri kom pa se boš tetovirala?

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po maj 16, 2005 6:12 pm

Kakšne kitajske črke si dej, sam prej se pozanimaj kaj pomenijo.
En tip si je dal neke kitajske črke tetovirat sam ni vedu kaj pomenijo. No in pol je na netu vidu pomen teh črk. Pomen je bil "girlfriend". :lol: :shock:

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Po maj 16, 2005 6:13 pm

Petra, jst ti bom tkole reku: ko boš 100% prepričana da hočeš tattoo in ko boš 100% prepričana kakšnega hočeš, potem še enkrat res dobro premisli... Ne pozabi da bo to stvar ki ti bo ostala res za vse življenje (pa še vrjetn mal dlje, ampak pustmo podrobnosti :lol: ) in zaradi katere si bodo v končni fazi tudi drugi ustvarjali mnenja o tebi... Dej si ga tja kjer bo tebi najbolj všeč, ker imaš ti željo da bi ga imela in ker bo tebi v veselje... Če ga hočeš met zarad drugih, potem ti priporočam da si ga ne delaš... Tolk v razmislek...

Pa ne mislt da mam kej proti tattoojem, ker mi namreč zadeva na ženski hudo dobr in sexy zgleda... In v bistvu je vseeno kje ga ima... ;)

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Napisal/-a Miholl Po maj 16, 2005 6:13 pm

No Venom kar si povedal s Fitnessom je res!! ampak to takrat ko se na iber napumpaš....tko da to morš sam pr seb vedt kako pa kaj.....

Ja lej Petra....predlagam ti kake okrasne zadeve kokr so kake abstraktne slikce sam...nevem no, če jst ne bi bil 110% nebi šu si tega na telo "vžgat".....
Al pa daj si kako žival...ker si dekle ti priporočam kakega lepega metulja, al pa žensko-metulja...kakšna angelska krila...nevem morda kako malo črnogledo mačko....ne pa si dat kakega tigra, risa al pa kazga medota, volka...k bo mal fanky zgledal na punci - moje mnenje...
Probi si najdit nekaj kar te spremlja že celo življenje...recimo lahko si daš na ramo "vžgat" kakega lepega angela varuha ki te bo čuval celo življenje...
Jst pr svoji "kači" nism 2x razmišljal....tako da...odloči se 110% in vedi da bo to na teb jutr, pojutrišnem, čez pol leta, 3 leta, čez 20 let, 40 let k boš brez zob in pol metra manša :P

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Napisal/-a Miholl Po maj 16, 2005 6:15 pm

Ja pa še to: kokr je NoFear napisal: daj si ga delat zarad sebe - ne zarad drugih - to nej ti bo prvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Po maj 16, 2005 6:20 pm

Miholl je napisal/-a:... vedi da bo to na teb jutr, pojutrišnem, čez pol leta, 3 leta, čez 20 let, 40 let k boš brez zob in pol metra manša...

Moj tattoo artist se zmer norca dela na ta račun in pravi da bo takrat to najlepša stvar na tebi... :lol:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov