Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Koncert radia CITY =)

Napisal/-a HONDEK Sr maj 25, 2005 7:00 pm

Kaj gre kdo na koncert radija City? pričakujejo nekje do 30.000folka :lol: komaj že čakam.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr maj 25, 2005 7:07 pm

Haha sam čaku sem tako temu tle gor......
Jaz itak da grem pa še par folka s tega foruma.... moji vsi sodelovci pa še in še:)

Drgač smo se pa na šihtu menli.... tale koncert ni nič kaj druga ko pa eno veliko pijančevanje.... ko greš u gošo scat morš pa tko pazit da ti ga kere ne potegne :D
Al pa se celo spotakneš ob kaka dva ki se mata " rada " :D:D:D:D:D:D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Sr maj 25, 2005 7:40 pm

Dej malo več podatkov povej o koncertu ;)
Kje/Kdaj/Zakaj :D
Slika

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ Sr maj 25, 2005 8:15 pm

o čem vi to :lol: :lol: :lol: kak koncert?

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr maj 25, 2005 8:19 pm

Vedno ste tok pametni kok je vse na netu in kaj vse se da najt z iskanjem......

Prvi zadetek na najdi.si

http://www.koncert.radiocity.si/

Uglavnem največji žur na štajerskem za moje pojme....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr maj 25, 2005 9:36 pm

na takih žurkah razen pijanih težakov nič nea viiš... :roll:

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Sr maj 25, 2005 9:40 pm

XFX je napisal/-a:Dej malo več podatkov povej o koncertu ;)
Kje/Kdaj/Zakaj :D
V petek 27. maja je največja zabava v celi Sloveniji. In sicer pod snežnim stadionom pod Pohorjem. Karta pride 1000sit če pa kupiš 2 pa 1200sit.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr maj 25, 2005 11:10 pm

Seprav pride dražje če jih kupiš več. :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Sr maj 25, 2005 11:13 pm

Itak, da pridem pa še par mojih kolegov... Obisk iz LJ... gremo najprej v Pekre na en privat piknik, pol pa nalivat na pohorje do onemoglosti :P

ne rabte kart, kr čez gozd gor pa je :D
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če maj 26, 2005 10:21 am

Res fajn je ja ko vidiš kak steklenice letijo po zraku v množico, kaki količki od ograje, eno leto sem celo vido da so alu sod od pira dol spustli po bregu.Vsakih 5 metrov viidiš enega pijanega agresivneža.. no ja to se še da rešit dokler stojiš nad njim samo brca, se skotali 30m navzdol ko se pobere ni šans da te najde v tisti gužvi.

Kaj me zanima če ve slučajno kdo, kaj boš lahko neso svojo pijačo not al ne?
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Če maj 26, 2005 1:40 pm

CockroaC je napisal/-a:Res fajn je ja ko vidiš kak steklenice letijo po zraku v množico, kaki količki od ograje, eno leto sem celo vido da so alu sod od pira dol spustli po bregu.Vsakih 5 metrov viidiš enega pijanega agresivneža.. no ja to se še da rešit dokler stojiš nad njim samo brca, se skotali 30m navzdol ko se pobere ni šans da te najde v tisti gužvi.

Kaj me zanima če ve slučajno kdo, kaj boš lahko neso svojo pijačo not al ne?

Dogajanje je pod snežnim stadionom na pohorju. Glede pijače pa , ne smeš svoje not nest.

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 Če maj 26, 2005 2:16 pm

Tale city pa je tud vsako leto bolj tak :roll: . Za 10.obletnico pa bi si lahko privoščli kako 'zvezdo' ne. Pa letos bo pomoje spet flaše letele po zraku :x
Moje skromno mišlenje :P
VW

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 26, 2005 2:25 pm

na citiju sem bil v vseh 10 letih samo enkrat, in še to samo dve uri. Nimam nekak interesa prit celi blatn domu pa po možnosti še s kako razbito glavo ker se je nekomu sprdnilo flašo fukn!t bo bregu dol...

vsekakor pa odsvetujem izlet pod pohorje s punco. Edino če bi se radi kloftali :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če maj 26, 2005 8:20 pm

Courage™ je napisal/-a:na citiju sem bil v vseh 10 letih samo enkrat, in še to samo dve uri. Nimam nekak interesa prit celi blatn domu pa po možnosti še s kako razbito glavo ker se je nekomu sprdnilo flašo fukn!t bo bregu dol...

vsekakor pa odsvetujem izlet pod pohorje s punco. Edino če bi se radi kloftali :)

Ok res ne vem al ste eni res tok hudi agresivneži... al že na daleč zgledate in se obnašate kot eni kriminalci..... :?: in mate pol zrad tega same bleme?

Že 5 krat sem bil gori...... skor vedn s punco..... sred množice.. pri odru..... povsod kjer je pač možno.... in je še vedn blo zkon in brez vseh blemov.... če ti ker teži pač greš dalje.... je to tok težk? Če keri punci teži pa če je prava punca se je hitr naveliča..... okol tega tud ne sme bit blemov....

DO zdej je pa še vedn blo tko da sem šel gor brez vse pijače in z jurjem u denrnici..... na konc koncerta pa koma pijan..... dostrak se mi je že zgodlo da grem sam kao scat..... pridem mimo kake družbe ko majo zaboj piva.... se mal neki pohecam kao če pijejo kaj.... in smo že kolegi in že pijemo skupi....

Ne vem včasih ko berem kake take komentarje.... kao u stilu odsvetujem.... se tepejo.. je droga in tko dalje..... Pol pa grem jaz sam pa je kot da bi prišu na kako veselico..... vse u najlepšem redu..... kaj je to pol odvisn ( vzdušje, prepiri , pretepi) od posameznika?
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Če maj 26, 2005 8:40 pm

lisko je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:na citiju sem bil v vseh 10 letih samo enkrat, in še to samo dve uri. Nimam nekak interesa prit celi blatn domu pa po možnosti še s kako razbito glavo ker se je nekomu sprdnilo flašo fukn!t bo bregu dol...

Ok res ne vem al ste eni res tok hudi agresivneži... al že na daleč zgledate in se obnašate kot eni kriminalci..... :?: in mate pol zrad tega same bleme?

Že 5 krat sem bil gori...... skor vedn s punco..... sred množice.. pri odru..... povsod kjer je pač možno.... in je še vedn blo zkon in brez vseh blemov.... če ti ker teži pač greš dalje.... je to tok težk? Če keri punci teži pa če je prava punca se je hitr naveliča..... okol tega tud ne sme bit blemov....

DO zdej je pa še vedn blo tko da sem šel gor brez vse pijače in z jurjem u denrnici..... na konc koncerta pa koma pijan..... dostrak se mi je že zgodlo da grem sam kao scat..... pridem mimo kake družbe ko majo zaboj piva.... se mal neki pohecam kao če pijejo kaj.... in smo že kolegi in že pijemo skupi....

Ne vem včasih ko berem kake take komentarje.... kao u stilu odsvetujem.... se tepejo.. je droga in tko dalje..... Pol pa grem jaz sam pa je kot da bi prišu na kako veselico..... vse u najlepšem redu..... kaj je to pol odvisn ( vzdušje, prepiri , pretepi) od posameznika?
To pa si zaj dobro reko. Svaka ti čast. Aja tak za obvestilo. Vse je pod videonadzorom :P :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe maj 27, 2005 7:58 am

lisko je napisal/-a:

ja ne vem jaz če si ti kekec pa mirno preneseš da ti kaka pijana banda p!čko otipava al pa še kaj drugega potem je to tvoja stvar. Nisem reko da se kloftam po Mariboru, ker se do zdaj še nisem mel razloga kloftat, se tudi raje umaknem pa kaj spijem, ampak ko pa pride do meje pa film pokne. In če mi boš zdaj trdil da med 30.000 pijanimi ljudmi ni 100 takih ki so tam samo zaradi provokacij potem ne vem.. si ziher da si bil na citiju ?
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe maj 27, 2005 8:20 am

HONDEK je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

To pa si zaj dobro reko. Svaka ti čast. Aja tak za obvestilo. Vse je pod videonadzorom :P :P

ja. in kaj bojo videonadzirali ?

kolko torbic, kolko telefonov pa dnara se vkrade vsako leto, pa nobenemu nič. me zanima keri video nadzor lahko nadzoruje 30.000 ljudi pod pohorjem.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe maj 27, 2005 8:22 am

lenivec je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a: In če mi boš zdaj trdil da med 30.000 pijanimi ljudmi ni 100 takih ki so tam samo zaradi provokacij potem ne vem.. si ziher da si bil na citiju ?

samo 100? zaj pa bom reko da nevem če si ti bil kdaj na citiju :D ma folk guši že predn sploh not prideš, pol sep anajde itak na vsakih 5m en pametn

sej pravim, zgleda da moreš stisnit rep med noge pa hodit ko en pokakanec po cityju da ne naletiš na kakega frajera. če pa maš še kako vreji žensko za pogledat polek pol pa itak :bonk:
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov