eno vprašanje..
a je kdo mel SP2 pa z njim ni bil zadovoljen?
jz mam zj po novm probleme z usb ir-om pa modem(keblski)se poveže z kake 4Kbyte/s
a bi to z modemom lahk bil problem v SP2?
nism kaj preveč računalniški tip ampak tolko vem da sem sam instaliral sp2 in od kar mam ga gor nism mel nikakršnjih problemov...sem pa že dostikrat prebral da nekaterim povzroča full težav...tko da čist odvisn sam ne vem od česa. Pač pod srečno zvezdo morš bit rojen
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Kva,a sm poj jest rojen pod nesrečno ker ko sm dal gor SP 2 ,se mi je cel system sam sesul,tko da sm ga mogu sformatirat pa nanovo windovse naložit,tko da mi zdele kr dobr dela(2600+)
zanimivo je to da zj ko sm sformatiru disk, naložu prvo verzijo xpjev dela net ko urca, tk ko more...men ni nč jasno ampak dokler dela mi niti ni treba bit na jasnem :P
Zdej pa pust pr gmah,pa sam SP2 ne nalagat gor pa bo...men zdej dobr dela,ker sp2 se neki ne ujema z windisp1(se tepe)in pol se sam vse sesuje...men so šli takrat vsi dokumenti ,filmi,muska itd,itd, u k*rac matr sm bil penast
zdej tko je, pr sp2 je najboljše da ga inštaliraš ko postavljaš na novo mašino, ker tisto ko maš gor že cel kup patchov addonon ipd. pa še čez sp2 nekak ni stabilno. Jaz kjerkoli inštaliram sp2 ga inštaliram iz nule, pa do zdaj še ni bilo 'blemov.
sp2 sem mnogim inštaliru in pri nekaterih -ni jih blo veliko, a vseeno-so se sistemi čist sesul...tko da je blo treba še enkrat vse inštalirat...
To je bil update sp2...
nitro1 je napisal/-a:Zdej pa pust pr gmah,pa sam SP2 ne nalagat gor pa bo...men zdej dobr dela,ker sp2 se neki ne ujema z windisp1(se tepe)in pol se sam vse sesuje...men so šli takrat vsi dokumenti ,filmi,muska itd,itd, u k*rac matr sm bil penast