ahiM je napisal/-a:U LJ maš Paintball klub SPYDER, na Dolgem Mostu (naprej od Viča). Košta pa nekje 5000 na glavo (dobiš opremo, markerje in naboje). Za info kliči 041/504-955 (Bojan) - prepisu z vizitke.
SaleXIII. je napisal/-a:stealth je napisal/-a:Alternativa je pa airsoft, ki je men dost bolj všeč
Sej men je tut bolj vsec, sam problem je, ce si nimas od koga kaksne puske za sposodit, nova je pa okol 80kSi bom pa verjetno vsaj pistolo kupu, ko bo denar
stealth je napisal/-a:SaleXIII. je napisal/-a:stealth je napisal/-a:Alternativa je pa airsoft, ki je men dost bolj všeč
Sej men je tut bolj vsec, sam problem je, ce si nimas od koga kaksne puske za sposodit, nova je pa okol 80kSi bom pa verjetno vsaj pistolo kupu, ko bo denar
Pa sej isto izposojajo kot pr paintballu. Če rabiš tel. mi pošl pm
DoubleG je napisal/-a:pejt raj u Areno (zravn bofa u BTCju) uspodi. men je scena ful bl ušeč. po paintballu si vs tak usran, oblačiš tiste smrdljive cote, če je biu prej dež si še vs blaten. pa stokrat dražje je
u btcju maš 1100 na glavo za 15 minut in maš čist dost. vn prideš mokr kt izpod tuša (od švica), sam thrill pa je. z laserčki se strelaš, k so u obliki puške. men je huda scena, bolš kt painball. toj zdej čist odvisn, al maš raj naravo al pa tako "sobno" sceno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov