dobek je napisal/-a:dosti sem jih ze videl z mrtvimi piksli...
garancija je pa tako-tako...sem dozivel primer, da ga je punca nazaj nesla, ker je mela mrtvo piko, pa so ji sli na roko in komplet menjali. ko je drugega prinesla domov, je pa mel tri mrtve pike in ga sevead vec niso menjali, ker naj bi mel kao 7 al 8 grupiranih, da lahko uveljaljavljas garancijo
stealth je napisal/-a:dobek je napisal/-a:dosti sem jih ze videl z mrtvimi piksli...
garancija je pa tako-tako...sem dozivel primer, da ga je punca nazaj nesla, ker je mela mrtvo piko, pa so ji sli na roko in komplet menjali. ko je drugega prinesla domov, je pa mel tri mrtve pike in ga sevead vec niso menjali, ker naj bi mel kao 7 al 8 grupiranih, da lahko uveljaljavljas garancijo
To pa ni samo pri tronoteu ampak skoraj pri vseh znamkah, vključno s HPjem.Pixli so pač problem, zato ko kupuješ take reči moraš vedno zahtevat da ti ga prižgejo in pregledaš za pixle.
Tronote mami dela super zaenkrat pa ga ma že kake pol leta. Problemov zaenkrat ni.
maddog je napisal/-a:Sem delal en cas na comtronu v proizvodnji, pa ti moram povedat, da ga osebno nikoli nebi kupil. Ker ko vidis kaka kvaliteta izdelave je to ... Neka noname tajvanska roba ... Recimo kolega ga je mel 5x na servisu ze ... Nevem, osebno bi ti bolj priporocal kaksnega Acer-ja ali pa HPja , ki jih tudi dobis po znizanih cenah.
[g0ran24] je napisal/-a:jst mam dobre izkušnje in sicer sm si pred parimi meseci kupil
http://www.com-shop.com/article.asp?ArticleID=40127
in mi res lepo služi nimam problemov..prvo sm mel gor fedoro 3 in je vso strojno opremo brez problemov prepoznalo zdej pa imam xp-je in lepo laufa vse niti enkrat da bi kar kol strojno blo narobe
maddog je napisal/-a:Sem delal en cas na comtronu v proizvodnji, pa ti moram povedat, da ga osebno nikoli nebi kupil. Ker ko vidis kaka kvaliteta izdelave je to ... Neka noname tajvanska roba ... Recimo kolega ga je mel 5x na servisu ze ... Nevem, osebno bi ti bolj priporocal kaksnega Acer-ja ali pa HPja , ki jih tudi dobis po znizanih cenah.
lisko je napisal/-a:maddog je napisal/-a:Sem delal en cas na comtronu v proizvodnji, pa ti moram povedat, da ga osebno nikoli nebi kupil. Ker ko vidis kaka kvaliteta izdelave je to ... Neka noname tajvanska roba ... Recimo kolega ga je mel 5x na servisu ze ... Nevem, osebno bi ti bolj priporocal kaksnega Acer-ja ali pa HPja , ki jih tudi dobis po znizanih cenah.
In ti si zdej trdno prepričan da je sam v comtronovih kompih taka roba? DOst delam zadnje čase z elelktroniko...... pa verjem da je v vseh elektronskih sranjih noname najbol pocen roba..... firma pač mora preživet z najmanšimi stroški ob čim večjem profitu..... jebat tko je danes.
maddog je napisal/-a:lisko je napisal/-a:maddog je napisal/-a:Sem delal en cas na comtronu v proizvodnji, pa ti moram povedat, da ga osebno nikoli nebi kupil. Ker ko vidis kaka kvaliteta izdelave je to ... Neka noname tajvanska roba ... Recimo kolega ga je mel 5x na servisu ze ... Nevem, osebno bi ti bolj priporocal kaksnega Acer-ja ali pa HPja , ki jih tudi dobis po znizanih cenah.
In ti si zdej trdno prepričan da je sam v comtronovih kompih taka roba? DOst delam zadnje čase z elelktroniko...... pa verjem da je v vseh elektronskih sranjih noname najbol pocen roba..... firma pač mora preživet z najmanšimi stroški ob čim večjem profitu..... jebat tko je danes.
vem kaj in kje delas ja ... sam pa raje ce ze dam blizu 200 tisoc za racunalnik, placam nekaj z znamko, ne pa noname znj ... ker ni vse tu samo v hardveru ampak upam trdit da ma HP, Acer ali kaksna druga znamka dosti boljso softversko podporo na svojih straneh, kot pa neka tajvanska firma ...
lisko je napisal/-a:Sej je itak vseen kera firma je.. dokler ne odpreš ne videš kaj je u njem.... in tega ne moreš ker uničiš garancijo.... sicer se je pa teb že tud verjetn kdaj zgodlo da ena čist noname firma dela dost bolše in je dost bolj zmogljiva kot pa ena priznana..... Tko da.. ni vse v znamki..... dans danes je že dost odvisn od sreče:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost