Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Kaj storiti???

Napisal/-a Foto Jovo Pe jul 01, 2005 11:11 am

Pozdravljeni!
Sem nesel mobitel na servis, zaradi okvare (IZKLAPLJA SE, ZMRZUJE) in me po 10 dneh kličejo in pravijo da treba naložit nov software s tem se strinjam zatem mi pa reče da treba PLAČAT 2.320,00 SIT zaradi prenosa podatkov, MOBITEL JE ŠE V GARANCIJI!!! :evil: No in se jst z njo skregam nakar me kliče nazaj in reče da se je pogovorila z DIREKTORJEM in da ji je rekel da to se plača zato ker je možna okvara zaradi mojih naloženih slik in melodij. :lol: :lol: :lol:
No in takrat so mi živci čist popustil... pa sm prekinu!
PROSIM POVEJTE KAJ NAJ NAREDIM, kako mi lahko rečejo da mi bodo zaračunal prenos podatkov če imam mobitel v garanciji?! :x

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Pe jul 01, 2005 11:36 am

itak da ne morjo, to je okvara, ki se je povzročila zarad samega telefona, ne pa melodij pa slik, kva to serejo :D če bi pa ti sam mehansko pokvaru, potem pa ni garancije
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 01, 2005 11:55 am

dobro, za drugo ne vem me pa zanima če boš umr zaradi 2000 SIT ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Pe jul 01, 2005 12:06 pm

ha????? kam si te to pelal, meni so menjali vezje pa vse, pa še softvare na novo naložli, pa nisem plačal 0 :shock: :shock: :shock:

courage, jah j*** ga če je v garanciji, ti morajo vse zastojn naret ;) pa jaz tudi nebi plačal in tudi prvič čujem, da zaradi melodij in slik se telefon izklaplja :?

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Pe jul 01, 2005 12:08 pm

aja če maš siemensa je na internetu ZASTONJ novi softvare za vsak telefon, samo kabl rabiš pa 5 minut cajta, tak da jaz njim nebi dal teh 2000 sit ;)

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo Pe jul 01, 2005 12:12 pm

Courage™ je napisal/-a:dobro, za drugo ne vem me pa zanima če boš umr zaradi 2000 SIT ?

Ne, umrl ne bom! Ampak da mi gre ena brihta govort da se je to zgodil zaradi nalaganja melodij in slik... me pa čist vrže iz tira!
V delovnem nalogu nikjer ne piše da računajo prenos podatkov!
Piše pa sledeče:
V primeru, da je aparat prinešen izven garancijskega roka, in se ne popravlja, se zaračuna pregled in testiranje v znesku 2.380,00 SIT
Kako lahko isto zaračunajo za prenesene podatke?!?! :roll:
Še enkrat ne gre mi za tistih 2.000 sit, ampak da te ženska ma za čist neumnega pa presega vse meje...

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo Pe jul 01, 2005 12:16 pm

Imam SIEMENSA servis je v trzinu RELETRONIC!
Naj povem da nisem prvi ni zadnji, ki so jim to rekl!!!
Sam jst še zmer ne vem kaj naj naredim, ne jeb*jo me 5%! Naj grem s kijem tja pa jim zamorim? Ker prek telefona se res nc ne da rešit! :evil:

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Pe jul 01, 2005 12:29 pm

najbolše da jih pokličeš, pa rečeš, da boš telefon dvignil, softvare pa si naj v rit porinejo!!

pol greš na stran siemens mobile, pa potegneš dol software, pa ga preku kabla gor daš ;)

jaz sem pred 2 dnevoma tidi dvignil telefon (mel na popravilu v BIG BANG-u) Siemens CFX65, menjati so morali vezje, pa displaj in so mi kar avtomatsko dali novi softvare gor, saj je baje to značilno za siemense, ker je ša sam on omenil, da ko pa bo telefon iz garancije, pa se itak lahko da novi softvare iz interneta dol ;) ;)

če pa boš mel kake probleme pa maš tukaj forim (svetovni) http://www.club-siemens.net/forum/ pa maš vse gor napisano kak naložiš določen software na svoj telefon... res dober forum, meni so že dosti pomagali ;)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe jul 01, 2005 2:05 pm

Jovič; ti lepo samo kontiraj zvezo potrošnikov in jih PRIJAVI, pa naj se pol drkajo z odvetniki in vlečejo iz dreka ker so te hoteli ogoljufati za boga 2 jurja! :twisted:
-Nema milosti stari moj; v današnjem svetu moraš poznati svoje pravice, če ne te bodo hitro naokoli prinesli. -Naj si te zapomnijo in pošteno opečejo za to svinjarijo...bog si ga vedi koliko denarja pokasirajo na te finte.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe jul 01, 2005 2:16 pm

Če je telefon namenjen shranjevanju melodij in slikc potem mora to tudi omogočati in če si to plaču to tud zahtevaš od telefona. Lepo ti njih pošl v 3, pa popizdi pa še oni nej ti plačajo 4k, ker si moru s taxijem it do njih pa ne vem kaj še. UZBUNA Joviću!!!

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe jul 01, 2005 3:18 pm

INFINITI je napisal/-a:Jovič; ti lepo samo kontiraj zvezo potrošnikov in jih PRIJAVI, pa naj se pol drkajo z odvetniki in vlečejo iz dreka ker so te hoteli ogoljufati za boga 2 jurja! :twisted:
-Nema milosti stari moj; v današnjem svetu moraš poznati svoje pravice, če ne te bodo hitro naokoli prinesli. -Naj si te zapomnijo in pošteno opečejo za to svinjarijo...bog si ga vedi koliko denarja pokasirajo na te finte.

točno tako!!!

S tem boš odrešil plačila tudi vse prihodnje morebitne oškodovance...

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo So jul 02, 2005 10:50 am

Ok fantje hvala za koristne informacije, k rešim stvar vam povem izid :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten