Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Telefon !!!

Napisal/-a Japan tuning So jul 09, 2005 2:49 am

Danes ponoci okrog 01.00h sem izgubil mobitel in sicer na rondoju med McDonalds-om na Smartinski cesti(zito) in City parkom (zraven je trampolin), gre za SonyEricsson P800 v originalnem crnem etuiju, na hrbtni strani ima dve vecji praski in nekaj drobnih prask .....
Predvsem mi je vazno da bi dobil sim kartico ker jo imam ze 7-let na njej je pa veliko tel. stevilk katere potrebujem !!!

Postenega najditelja caka nagrada !!!! vse info na 041/794-548 Saso
Cim hitreje skozi ovinke !!!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em So jul 09, 2005 8:18 am

veliko sreče pri iskanju pa upam da bo kaka poštena duša najdla gsm še bolš pa ti.. sam sej veš kako je to dons :roll:

LP

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So jul 09, 2005 8:31 am

Probaj tole - telefon ti je bil "ukraden", pojdi na policijo; prijavi in potem lahko mobitel s pomočjo triangulacije ugotovi kje se mobitel nahaja. Pa tako in tako pokliči na mobitel, da ti zablokirajo telefon
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Japan tuning So jul 09, 2005 6:10 pm

Za enkrat vsem hvala, tut za oglede post-a!! Ja sim kartica je bila takoj zablokirana tko da ni panike glede tega, imam pa vse racune, garancijo IMEI kodo tko da grem v akcijo za iskanjem telefona !! Edino vprasanje je ce je sploh v uporabi kajti padel mi je z strehe avta v kroznem kriziscu :evil: je pa bil v etui-ju tko da upam na najboljse :twisted:

Hvala vsem :twisted: :D
Cim hitreje skozi ovinke !!!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo So jul 09, 2005 8:42 pm

Zakaj pa daješ stvari na streho avtomobila? :bonk Jaz sem na takšen način pred nekaj leti izgubil 5k SIT. To me je izučilo. Pa upam da bo ta izkušnja tudi tebe.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So jul 09, 2005 9:40 pm

Na ta način sem jaz skoraj izgubil nove očala za 28000 sit. Sem jih dal na streho ko sem šel v avto pa grem slučajno še nekaj v prtljažnik nest in jih pozabim na strehi. Po ene 400 metrih vožnje pa sem šele opazil da jih nimam nikjer. Itak takoj obrnem pa gasa nazaj in ko pogledam v vzratno ogledalo jih lepo vidim kako so se mi na zadnji spojler ulovile, se mi je sam :D Pa naj še kdo reče da spojler ni uporaben.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov