Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

FOLK HELP!!!

Napisal/-a seat Pe avg 05, 2005 8:50 pm

Folk zanima me če ve kdo naslov pesmi oz. komada naslova ne vem vem samo da v videospotu prizor kjer ženska leži na travi iz letala nad njo pa skačejo otroci z padali in letijo proti njej zj več se ne spomnem mislim pa da je to ena izmed evergrenov sam nisem 100% dejte mi prosim pomagat ker za ta komad bi tut ubijal :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal So avg 06, 2005 12:00 pm

A ta ženska poje? A je počasen komad, hiter?? A v angleščini??? Kje si pa vidu videospot???? :?
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So avg 06, 2005 3:56 pm

Ja ženska leži na tleh in poje komad je v angleščini je pa tko no srednje hiter spot sem drgač vidu enkrat na tv (kje točno se žal ne spomnem) mislim pa da je bil clo enkrat link tle na forumu kjer je bla povezava do videospota
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal So avg 06, 2005 4:13 pm

Sorči... Ne bi ti znala pomagat.... je pa zdele tud mene začel firbcat kateri komad je to, tko da se priporočam, ko ga dobiš... :-P
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So avg 06, 2005 4:16 pm

Benassi Bros oz Benny Benassi Hit my heart men se zdi.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne avg 21, 2005 10:46 am

Folk zj sem pa končno našu ta komad ki mi je tolk všeč :D:D naslov je pa
boogie pimps - somebody 2 love Sj mogoč kermu ni všeč sam je pa carski hehe spot pa še posebi :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov