Npr.:

maky je napisal/-a:če je temelj je po pravilih že potrebno imeti gradbno dovoljenjevsaj tako je nam rekel inšpektor ko nas je en sosed prijavil (čeprav smo pred začetkom vse okoli vprašali pa je blo vsem kul da delamo)...
Fullback je napisal/-a:pa sej lahko kupiš 4 železne nosilce-kao temelj varianta-kos okol 5k, potem pa not tramove...več kot 250000 ne dajej...
lp
perko84 je napisal/-a:maky je napisal/-a:če je temelj je po pravilih že potrebno imeti gradbno dovoljenjevsaj tako je nam rekel inšpektor ko nas je en sosed prijavil (čeprav smo pred začetkom vse okoli vprašali pa je blo vsem kul da delamo)...
tuki se rahlo motiš. kolega ma zidanco pa ni rabu gradbenga dovoljenja ker kao ne presega kvadrature, pa je kao po velikosti garsonjera pa šene fore so. vglavnem ne rabiš tud če bi nebi zezal zarad enga nadstreška
Samotar je napisal/-a:Lej če poznaš koga ki ima gozd, dela na žagi, ... Naj ti zrihta 8x10 tram(ičk)e.
Še prej pa zvohi enga dobrega in ne predragega majstra, da ti točno pove koliko lesa rabiš glede na svoje želje in ti ne bo otalo tut za enkrat peč podkurit. Poznam enega fajn majstra, samo ti je Ribnica verjetno predaleč. En strešnik stane 110 tolarjev, za kvadrat rabiš recimo 8 strešnikov. Cela stvar nebi smela stati več kot 300 jurjev in je postavljena v enem dnevu.
Samotar je napisal/-a:Mi smo cimper za hišo, eno stran od druge lege naprej naredili v enem dnevu, izolirali in napol pokrili, pa kakšen teden, kaj mislš da je sm majstr delov, skoraj brezplačnih (za jest pa za pit) pomočnikov je zmeraj dost.
lisko je napisal/-a:Da nem odpiro nove teme....
Mam eno vprašanje oz. zamisel ki pa je nekak ne znam oz. ne najdem časa realizirat...
Torej imam zemljo , ki pa ni gradbena parcela.... kaj lahk jaz na tej zemlji postavim?
A lahk postavim rečmo eno "vrtno uto" ki bi bla seveda kot vikendica u merah ene 5x5m?
Kaj vse rabim za to?
Lahko temelje betoniram? lahk nardim ploščo spodi?
Ni elektrike ni vode.... za elektriko me ne skrbi.... vodo bi pa tud najdu nekje.... u glavnem kaj dost tko ne rabiš na vikendu.Zanima me predvsem to kaj morm nardit da lahk pridem na zemljo in postavim že omenjeno hiško?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov