kupujem novo kišto, pa sm opazu da že nč več ne vem, kaj se v računalništvu dogaja

Damjan19 je napisal/-a:A mi lahko kdo razloži, kaj je to za ena zadeva, a je to boljša serija od radeonov 9000 serije?a se recimo ati x550 lahko kosa z radeonom 9600?
kupujem novo kišto, pa sm opazu da že nč več ne vem, kaj se v računalništvu dogaja
Samotar je napisal/-a:Jp. X serije so PCIexpress16x. Sam imam Radeon X600 in sem z njim zadovoljen - pač zadovoljuje moje potrebe. Če kupuješ novo kišto si omisli PCIexpress pa S-ATA, ... plato v rangu do 35 jurjev, npr. Asus P5GD2. Jst mama starejšp PRO verzijo P5GD1 in morm rečt da je specjalna plata z dobro programsko podporo, pa še procesor se da navijat. Z original hladilnikom mam navitga za 200 MHz pa dela brez problema pod 40 stopinjami..
Damjan19 je napisal/-a:kupujem novo kišto, pa sm opazu da že nč več ne vem, kaj se v računalništvu dogaja
Damjan19 je napisal/-a:No okej, če si glih pomoč ponudu:)
glih extremist ne mislim bit...
stari računalnik bo šel v LJ za internet, ven bom vzel disk 160gb pa nit dal neki manjšga
če glih kupujem, bi mel vse novo. agp že poznam,tak da tuki pač pci express:)
pa 64 bitn procesor.Grafična pa...da bi vsej kako leto brez težav kazala sliko iz novih igrc, čeprav jz igrc ne špilam prav pogosto:)
mogu bi met vsej 512 rama...
pa kak je z temi procesorji od athlona?piše 3000+, pa opomba da dela na 2???mhz.kaj je to?kateri AMDjev procesor je tisti, ki je naslednik athlona?
Damjan19 je napisal/-a:No če se pa še kr javlaš, da bi pomagu pol pa kr...
Pri ramih...pc3200,pc3500,pc3700,pc4300?kak vem kaj gre na plato?
pa ddr, ddr2?Res sm že iz vaje, nazadnje sm svojo kišto sestavlu 4 leta nazaj;)
kaki hladilnik za procesor mi priporočaš?
aja...pa vidu sm, da delaš po cenah iz Mlacoma, mam cenik pred sabo, da bi si zadevo prej sam ogledu, sam marsikej mi zej sploh ni več jasno;)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov