Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Problemi z Nokio 6600

Napisal/-a For Sr nov 09, 2005 10:13 pm

A mi lahko kdo pojasni zakaj se VČASIH moj telefon odloči da bo nedosegljiv, ne glede na to da ga imam pri sebi in da je signal 100%. Kar preusmeri klice na odzivnik!!!!????

Kaj pomeni "APLIKACIJA ZAPRTA" Nisem prepričan, ali telefon to sprašuje ali opozarja, v glavnem samo eno izbiro imam za pritisnit in to je "OK". To se mi je zgodilo že 5-6 krat.

In zakaj se mi displej kar na enkrat prižiga in ugaša POSTOPOMA???? To se dogaja zdaj že par dni. Vsako sekundo je svetloba na displeju svetlejša oziroma temnejša, odvisno od tega a se prižiga ali ugaša!!!???
Kaj to pomeni? Mogoče daje zadnje od sebe, al kaj!?

Telefon je star leto in pol, in je kupljen v Mobitelovi akciji za 78000sit(če se ne motim).

Hvala za odgovore

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če nov 10, 2005 7:29 pm

men pa ko ga neham polnit kr neki sse noce 2krat przgat!
se uzge pa pol k ze skor pride u meni se ugasne!?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe nov 11, 2005 3:13 pm

da je nedosegljiv je 99% kriv software. tko da je verjetno tut vse drugo s tem povezano. na telerayu mislm da ti ga na novo naložijo za cca. 15k.

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er So nov 12, 2005 4:50 am

jst mam nokio 6600 skor 2 leti in nism meu nobenih resnejših problemov z njo (razn kkšnih softwerskih malomarnosti) je pa res da tudi meni ko prižgem telefon redno javlja APLIKACIJA ZAPRTA (izgleda kot opozorilo) ampak se sploh ne sekiram več kr kljub temu opozorilu vse dela tko ko je treba

kakor je že bilo rečeno sem tudi jaz mnenja da bi ponovna namestitev OS morala rešiti vse tovrstne probleme

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Problemi z Nokio 6600

Napisal/-a MacTron So nov 12, 2005 8:08 pm

For: *#7370# tale funkcija povsod na symbian nokiah uzge sam prej nekam prekopiraj podatke... ker po tem gre vse na tovarnisko nastavitev.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Re: Problemi z Nokio 6600

Napisal/-a For Ne nov 13, 2005 11:05 pm

MacTron je napisal/-a:For: *#7370# tale funkcija povsod na symbian nokiah uzge sam prej nekam prekopiraj podatke... ker po tem gre vse na tovarnisko nastavitev.

Kaj se sploh zgodi če to naredim? Kako naj prekopiram podatke, imenik, koledar, sporočila, poštni odjemalec....slike lahko dam na pomnilniško kartico....kako pa ostalo prekopiram??
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov