Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

povratek queenov s paulom rodgersom

Napisal/-a RegY So nov 26, 2005 2:14 am

ste že kaj videli kak koncert na tej turi, ki so jo imeli queen z novim frontmanom? meni je malo hecno, ker ko slišim te pesmi, pa čeprav niso iz mojega časa, sem pa z njimi gor rasel, mi kr solze na oči stopijo... texti pa to so mi kr hard za poslušat, kako lahko tako popačijo sloves slavnega freddyja... rodgers mi deluje ko en rocker turned soulman and preacher, ko se malo poglobiš v njegov način petja - skoraj ne morem verjet, da je to bil včasih frontman od bad company

na žalost je pa res, da stvari morajo nadaljevat svojo pot

res pa je tudi, da še vedno na koncertih izžarevajo energijo, kot so jo queeni v 80h, koncerti pa so tudi zelo dobro pripravljeni, kvaliteta na visokem nivoju, čeprav še pa vedno po mojem mnenju ne tako visokem kot nekoč (morda so gospodje malo outta practice :D )

na žalost lahko to ocenjujem samo po posnetkih ki jih vidim na tv (ravnokar gledam posnetek koncerta iz maja letošnjega leta na ZDF) in posnetkih, ki se jih lahko dobi iz interneta, ter na dvdjih, kjer se pa definitivno vidi, da so zažgali takrat, pa tudi sedaj, čeprav se vidi na folku, da jim ni ravno lepo, ker ni freddyja na odru... pač boleča zgodovina benda, za katerega frontmanom smo verjetno vsi rahlo požalovali

prav spomnim se kako smo vsi gledali freddy mercury tribute concert, ko so bli vsi bendi zbrani od gunsov pa do eltona johna...

to temo sem zaštartal, ker me zanima še vaše mnenje glede te "rahle" preobrazbe benda, katere zaenkrat še nisem videl prednosti :?

p.s.: tud pr axlu od GNR sem opazil isti problem kot pri rodgersu... baje je bil v pevski šoli, samo da ga je poslabšala, ker je bil nekoč z njegovim medvedjim brundanjem car, zdaj pa poskuša z istim glasom pet :D

LP
Slika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black So nov 26, 2005 12:29 pm

Je vredu da so Queen spet na turneji.Samo brez Ferddyja ni to to :?
Komadi Queenov so pa itak brezčasni :)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So nov 26, 2005 12:40 pm

Freddy Mercury je bil car! ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov