Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
z1g3c
Nov uporabnik

Kraj: Celje

maturantski

Napisal/-a z1g3c Sr nov 30, 2005 7:27 pm

mi smo se v razredu odločl da gremo nakrf na maturanca pa me zanima če je ži bil kdo dol za agencijo mondial? Pa kake cene so kej na krfu za alkohol in hrano ter podobno? Pa če napiše kdo kak komentar kako je blo z mondialovo agenciji tudi če je bil kje drugje? Zanima me tudi kako je v črni gori z mondialovo agencijo?
hvala za vaše odgovore!!

LP Žiga

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr nov 30, 2005 7:43 pm

kolega je bil z mondial na krfu
jaz sem pa bil z mondial v španiji lloret de mar(blizu barcelone)

vsepovsod je dogajalo 300 na uro
vodiči in animatorji od mondial so zakon, nebi mogli met bolših

kar mi pa je kolega govoril glede cen na krfu
hrana je bila presenetljivo poceni, alkohol pa tko tko
ponekod baje zelo zelo drag, se je pa našel tudi bol poceni
aja pa na ladji je baje zakon bil...lahko si delal kar si hotel :P

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Sr nov 30, 2005 8:09 pm

če greš na krf priporočam obisk v juliju ali septembru.
1. ni italijanov (fera gosta)
2. avgusta ko so dol italijani se cene podvojijo oz. potrojijo.

Drugače je fenomenalna destinacija. Varianta s skuterji pa sploh zmaga :!:
Dodge Stealth Twinturbo AWD

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Sr nov 30, 2005 8:28 pm

Mondial travel r000x! Nč ne bote zaejbal če bote šli z njim k res razturajo!! Usi ga pohvaljo in jst ga tud 8) :D

LP

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr nov 30, 2005 9:05 pm

to s tem da ga usi pohvaljo se ne bi glih strinjou k sm slišou že zlo zlo velik pritožb. Od tega, da so jim kr nenapovedano skrašal izlete za par dni in jim pol dali v zameno nek izlet v nevem kam, ki je bil čist brezveze in sploh ne more odtehtat tistih dni na maturantskem, do stvari ki na samem maturantskem niso štimale.. Men sicer je bilo na maturantskem fenomenalno, sam pol ksm pa premišljevou pa recimo: plačal smo obisk vinske kleti, katerga nismo dobl, namest tega smo mogl še posebi plačat t.i. "bolgarsko noč", s sabo nismo imeli domačega D.J.-ja, ampak je namesto tega, ampak še to v bolj malo klubih je naš vodič pršu za DJ mizo pa vrgu ene 3 naše komade gor, to je blo pa tut to.. Na predstavitvah so nam sveto zatrjeval, da naj glede letala ne bomo zaskrbljeni, ker imajo zakuplen svoj avijon in bla bla bla.. no par dni pred izletom dobimo pošte vsi da bomo leteli z "Balhan Holidy Air"... kakšen dan kasneje pride tudi pošta, da se nam izlet prestavi za 2 dni, podaljša pa potem le za 1 dan, kar pomen, da so nm 1 dan uzel.. pa blo je še ene par stvari k se jih pa trenutno ne spomnem več.. Pač preprosto majo preveč maturantov in je skor garanterano, da bo šlo kej narobe oz. bo par stvari ki niso načrtovane..

Pa še tista zapestnca alkaj že je je največja nategancija vseh agencij.. kao nej bi dobil s temi zapestncami dostop v klube, kjer smo bli mi ne.. no naši klubi, so bli odprti s plaže, tko da je lohk šou notr gdo je hotu.. Happy hour (dvojne pijače za site cene) so veljale za vse, nekje pa nam je kljub zapestniam niso hotl priznat.. no, s to zapestnico nej bi dobil še ne vem kaj use, ampk mi od tistga nismo dobl čist čist čist nč.. tko da z moje strani pravm, da te zapestnce ne uzet (sicer so tut men to usi govoril prej, sam takt je itak tko, da usi uzamejo pa pač ne boš ti edini k ne boš, pa sm jo pač uzeu..)

Drgač mi je blo pa useen na maturancu toooook hudo, da pač to takt sploh razmišlaš ne :D klubi so bli res fenomenlani, to da maš na eni strani plažo 2 mestra stran pa dancefloor mi je blo najhuj od usega.. Happy hour ga res rula (še posebi v bolgariji kej alko že tko tok pocen, da člouk skor vrjet ne more - usak od ns je ceu kufr vodk pa tekil sabo domou pelou..), naš vodič je bil res zakon, s tem da vodič od skupine ga je z nami žurala je bil pa bol tko tko.. drgač pa res.. če bi lohk šou še enkat pa bil v istih pogojih pa z istimi ljudmi bi šel takoj!!!!

(aja pa recimo liter tekile tam pri nas je bil okol 1000 sit.. sicer je pisal gor z majhnimi črkami: Mixed spirit with a flavour of tequila, ampk učinek je bil isti :D liter vodke mislim, da je bil še cenejši, 2 L piva je stal 200 tolarjev, koktejli uzun so bli po 400 sit, s tem da si dobu 2 (happy hour)... pa še many more :D)

lp
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr nov 30, 2005 9:14 pm

eclipse to kar si ti napisal se meni sploh nič ni zgodilo kaj takega

mi smo dobli ponudbo, lloret de mar španija
8 dni, 2 dni vožnja z avtobusom približno 25 ur
potem smo plačal tam nevem kolko evrov nekaj čez 50
za dostop do par diskačov zastojn(zapestnica) in popusti nevem več točno kje
potem z tem je bila plačana tudi značilna kmetija oz. vinotoč njihove sangrije, tam je tudi bila žurka, potem viteške igre in še in še
bilo je vsepovsod zakon
uživali smo vsepovsod čist vsi
(razen enega sošolca kateri je bediral na MATURANTSKEM zarad ene punce)

edino slabo kaj se je zgodlo, da se nam je v franciji na poti nazaj pokvaril avtobus(počila je anti sunek blazina pod kabino avtobusa zato nas je malo premetavalo)

drugače pa je bilo zakon
žurka vsepovsod kje smo bli, imeli smo svoje DJ-e, nevem točno kolko več kot 3 100%
poceni pijačo v eni trgovini(katero smo nažalost odkrili predzaden dan)
hoteli idealni za maturantskega nič neki luksuz pa to tak da nisi rabil pazit da ne bi kaj pokozlal itd...
hrana v hotelu, trije obroki, nevem če je bila dobra ker sem vedno bil tak pijan da se niti ne spomnim kaj sem jedel ampak ok to je druga zgodba

v glavnem meni so bili zakon in če bi imel še enkrat možnost it z njimi bi šel takoj!

P.S: še svoje zdravnike so meli zraven :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr nov 30, 2005 10:11 pm

ja sej pravm, sej je blo zakon pa vse, sam pou stvari k ti jih tm povejo se pol ne uresnič.. pa tist zravn niso zdravniki ampk študenti medicine (usaj pr ns so bli, oz. je bil, ker je bil sam edn..)

drgač pa tut jst pravm je blo povsod ful hudo, hotel bil tut enkratn (čeprou smo najprej se zmenl za druzga ampk ok..) aja pa rečejo nm, hotel le 200 m od morja.. yeah.. do morja si hodu 20 minut skor, ker je blo teh 200 zračne razdalje, ti pa pol po vseh živih potkah pa ne vem kje hodt da si pršu dol.. pomisl pol kuko to zgleda nazaj najdt, ko si pijan :D

glede hrane pa tut, jst ne vem kakšna je bla, sm večino cajta žveu na kebabih, k so tm res hudi :D ampk povprečno sm na maturancu pojedu na dan tolk k ponavad pojem na eno slabše kosilo.. (pijača pa mački pa to..)

lp
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če dec 01, 2005 3:01 am

Ne hodt na dodatne izlete k so metanje keša. Po svoji režiji s klapo ti bo najbolj. Pa alko u štacuni kupt.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov