Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

pi*darija v klubu lipa! (pirniče)

Napisal/-a Furious_G So dec 24, 2005 3:45 am

http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 066720.php
po mojih dokaj verodostojnih podatkih so umrle 3 punce!!
citiram sms moje sestrične:"mal je manjkal da še mene ni pobral k smo bli tam v gužvi! ce bi fu*nla bi blo pa po men!" napisala je še da ni blo niti enega redarja da bi folk miriv ko so en po drugmu hudil !!!

R.I.P. puncam, ki so se hotle lepo imet!!

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So dec 24, 2005 4:06 am

Fak ej :cry: To je prou tist..kva use bi en folk naredu za nč, za to da pride na eno zabavo. :roll: Mah...
R.i.p.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So dec 24, 2005 4:06 am

Od Lipe sm stran doma 300m in sm vs čas spremljal kva se je dogajal. Do ene 2h, pol treh. Tut jst sm dons hotu tja, sam se je tregedija zgodila že prej. B

lo je pa res obsedeno stanje. Rešilci, kible, zaprl ceste, preverjal vsak avto posebi....

RIP in iskreno sožalje vsem.

Uporabniški avatar
bugatti
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a bugatti So dec 24, 2005 4:35 am

jz sm tud dons hotu jit tja pa so zaprtl cesto. Upam da bodo v lipi poostril varnost k je ze dolg casa v k**cu.

in se R.I.P.

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal So dec 24, 2005 7:52 am

Če ne bi prebral ne bi verjel. Še zdaj ne dojamem da je nekaj takega možno tudi v Sloveniji. R.I.P.

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK So dec 24, 2005 8:24 am

folk je bl zmešan kot tisti v afriki ki jim delijo hrano :roll: (hofer, lipa...)

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So dec 24, 2005 8:37 am

Jaz ko sem zjutri prišu na net samo :shock: pa :cry: Čist brez besed. Njihove družine sem mi smilijo saj so ravno ob praznikih ostali brez najbližjih. Moje sožalje vsem sorodnikom, prijateljem in znancem teh deklet ki so na tem forumu.

Pa mimogrede mrtvi sta 2 ena naj bi še bila v KC. Upajmo da ne bojo res 3. :pray:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So dec 24, 2005 8:59 am

lipa itak ne ustreza vsem standardom in kriterijem...že zdavnaj bi morala biti zaprta!
Korupcija. press

Sam res ne vem kva je folku, k da bi kej zaston talal :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Gost

Napisal/-a Gost So dec 24, 2005 8:59 am

Ma, kaj je ta Lipa postala v zadnih časih...
... sploh nočm več hodt tja.
Sm zlo bliz doma tm, pa se recimo ob petkih zvečer/ponoči na poti domov včasih zapeljem mimo Lipe. Ampak tole k je blo učeri.... faaak.

moje sožalje, R.I.P.

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid So dec 24, 2005 9:30 am

sej ne morem verjet :(

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica So dec 24, 2005 9:43 am

sej clovek ne more verjet!!! ljudje so cist znoreli!!! a je tok tezko pri miru cakat al pa jit domov/drugam ce je klub poln??? na LOVEPARADE v Berlinu je vec kot milion ljudi, pa nobenga ne poteptajo (no, vsaj jaz se ne spovnim da bi kdaj koga poteptal), tuki jih je pa mal vec kot 100 in je ze norisnica !!!

sozalje sorodnikom in prijateljem tudi z moje strani!

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So dec 24, 2005 9:43 am

to je biu pa res polom učeri, biu sm tut not u lipi sicr že od osmih k sm predvidevu kakšna bo scena, pol sm vidu kok folk trpajo notr pa še muska je bla bedna sm reku da grem vn pa to blo mal po deseti, k sm vn prlezu sam OMG :cry: ta prizor nam pozabu, pa pomoje da ga nebo nubedn. Loh bi jih še več zgubil žiulene, sam so mel veliko srečo hvala bogu. Res žalostno za tiste punce, greš vn na žur in pol...
R.I.P. :cry:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So dec 24, 2005 11:01 am

citat iz drugega foruma... o tem dogodku

Potem je DJ prekinil musko in rekel, da so zgubil frendico in potem je bilo ene 5 minut tišine pa je bila potem spet muska naprej.
Potem so zvedl od enga kolega po SMS kaj se je zgodilo zunaj in so se pač sami odločil, da grejo domov in ko so šli ven so vidl najmanj 3 mrtve punce ena je bila ravno odkrita (nekaj so slikal pa gledal) pa vsa je bila modra v obraz ampak skoraj nič krvava potem jih je pa policaj nagnal naprej.

...neglede na vse sem se osredotocil na tale stavek ...ne morem vrjet, da po vsem tem
se to...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So dec 24, 2005 11:15 am

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho So dec 24, 2005 11:52 am

Ko sem to prebral sem ostal brez besed. Nevem kam vse to vodi. Bogi starši!
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So dec 24, 2005 12:02 pm

res grozno... :? ampak kaj a mora smrklja pri 14 letih res že hodit po takšnih zabavah :roll: tko da v neki meri so krivi tudi starši,da spuščajo svoje otroke na takšne zabave...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So dec 24, 2005 12:53 pm

jp, v lipi so tamale od 13 naprej.. res ne vem kaj nj si člouk misl.. pa kaj morjo njihovi starši razmišlat da kj tazga pustijo..

ne razumem pa tut ljudi k se grejo tok gužvat za na en po*ukan dejaytime.. al pa sploh za kakršnkoli diskač.. ke ti je point it notr pa stat k sardela, brez prostora da bi se sploh obrnu.. :roll: zarat takih stvari nkol nism šou v lipo, fun factory me pa ne bo več vidu..

lp
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So dec 24, 2005 2:20 pm

najhujs je pa to da tista tretja ko bo prsla iz bolnisnice bo ko rastlina!
nema bo , gluha bo in slepa bo :(

R.I.P

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So dec 24, 2005 2:37 pm

Pomojem, da velika večina staršev sploh ne ve, kam spuščajo svoje otroke. Tamala doma reče da gre pač na en žur, tja pa pride kakor hoče, al jo pa celo starci pelejo, sej od zunaj neveš kaj je notri in kaj se notri (sploh ob veliki gneči) dogaja.

Najbolj ne morem dojeti tistega, kjer piše da je bila ena (verjetno že mrtva ali pa vsaj napol mrtva) punca napol naga in da so ji objestneži, ki so to videlu, šlatali in ji počeli stvari, ki se jih drugač nikol nebi upal narest. Da bi to videl v živo, se bi mi strgalo Slika

R.I.P. za mladi punci in res iskreno sožalje vsem frendom, sorodnikom, staršem,...
Zadnjič spremenil Spyker, dne So dec 24, 2005 2:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid So dec 24, 2005 2:38 pm

Dekleti naj bi kar pol ure pomanjkljivo oblečeni ležali na mrzlih tleh, preden je prišla pomoč.
Punci sta se zgrudili na tla, takrat pa je bilo za njiju že prepozno, saj naj bi jih množica deročih ljudi v Lipo poteptala, sploh se ne ozirajoč nanju. Ena od punc je bila skoraj popolnoma gola, saj naj bi jo neki objestneži slekli.

Nakar so se našli ljudje ki so jo vsaj kolikor toliko oblekli, nato pa ju še pokrili z bundami, da ne bi prišlo do podhladitve. Bili sta najmanj 30 minut na mrzlih tleh, pomankljivo oblečeni. Mnogo ljudi je poskušalo pomagati, a brez uspeha. Nista kazali niti najmanjših znakov življenja," je omenjeni očividec opisal sinočnjo tragedijo.

Vir: http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 066720.php

Tak folk je zapobit res nimam kej druzga rečt
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov