Vuso je napisal/-a:Men so kurci letos na napotnci za 70k trgal 15 jurjevSploh ne razumem.a so se kej zmotil al je tko zdej to???!!v ponedeljek grem na študenca mal povprašat al se jim se strgal al je kej druzga
CM je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Men so kurci letos na napotnci za 70k trgal 15 jurjevSploh ne razumem.a so se kej zmotil al je tko zdej to???!!v ponedeljek grem na študenca mal povprašat al se jim se strgal al je kej druzga
Če si pavzer se jim ni nič strgals 1.1.2006 je začel veljat zakon, da se študentom brez statusa trga 25% dohodnine. Bedarija. Mene je to stal 40k.
Še dobr da se naknadn vpišem februarja.
CM je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Men so kurci letos na napotnci za 70k trgal 15 jurjevSploh ne razumem.a so se kej zmotil al je tko zdej to???!!v ponedeljek grem na študenca mal povprašat al se jim se strgal al je kej druzga
Če si pavzer se jim ni nič strgals 1.1.2006 je začel veljat zakon, da se študentom brez statusa trga 25% dohodnine. Bedarija. Mene je to stal 40k.
Fullback je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Marko_mx-3 je napisal/-a:a ni tako da letos pošljejo vsem zavezancem obrazce na dom?
Tako se govori. Letos bi naj bili novi obrazci, treba pa jih je izpolnit do zadnjega marca (vsaj do sedaj je vedno bilo tako).
ne samo da se govori...mi smo jih že dobili
sevnican je napisal/-a:Da te popravim. Če si pavzer, ti od vsake napotnice ne glede na znesek trgajo 22,5% akontacije. 25% koker ti praviš pa trgajo vsem, ki so stari nad 26 let
sevnican je napisal/-a:Vračali pa bodo nekje do konca leta, tako da težko rečem kdaj točno. Tudi mene je ta zakon šokiral.Banda lopovska!
milankregar je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:Vračali pa bodo nekje do konca leta, tako da težko rečem kdaj točno. Tudi mene je ta zakon šokiral.Banda lopovska!
Meni se zdi tak način edini pošten, da te prisilijo oddati davčno napoved. Obstajajo študenti z večmilijonskimi prihodki in niso oddajali davčne napovedi. Če je ne oddaš, imaš 99,9% možnosti, da te ne dobijo in neboš rabil plačati dohodnine.
Če pa ti že direkt trgajo akontacijo od zaslužka, pa si prisiljen oddati dohodnino, ker te imajo v evidenci. S tem ržava naredi obračun davkov za preteklo leto in te obdavči glede na dohodek.
To so naredili zgolj zato, ker so obstajali študenti, ki so z več milijoni letnega prihodka bili neobdavčeni. Enostavno niso prijavili dohodka in jih sam Bog ni mogel ugotoviti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov