Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

SWAT
Nov uporabnik

Kraj: okolica Kamnika

!!!Rop poštarja v Šenčurju!!!

Napisal/-a SWAT Če feb 02, 2006 9:06 pm

No vrjetn vas je velik slišal, da je bil ta teden napaden in oropan poštar v Šenčurju!

No dons je bil pa v Dnevniku objavljen članek, da je bil napaden poštar....
in navedeno je bilo ime, ki pripada tudi meni in eden izmed mojih poklicev ter kraj iz katerega se nahajam(Kamnik), z razliko da je on mlajši od mene skor 3 leta....
V bistvu je fora ta, da so se zmotili, oziroma imam soiimenjaka kateri je iz kranjske občine....
meni pa je danes cel dan zvonil telefon in me folk spraševal al sem res to storil...men se pa še sanjal ni o tem...
Pol pa js vse skupi preverem če je res moj ime not in pokličem na Dnevnik...

pa mi glavna urednica črne kronike prjav, da kaj se grem in kaj jih sploh kličem in če prčakujem od njih da se bodo jutr z novim člankom vsem ljudem z mojim priimkom in imenom opravičl?--halooo, ker obnašanje... in pol me skensla... v bistvu si nekdo s takim obnašanjem na tako visokem položaju ne zasluži biti tam..

Povejte mi svoja mnenja kaj naj nardim.... Folk misl da sem napadu poštarja in da sem se jim za povrh še lagal kolk sem star!!

:?: No Kaj Naj :?:
Zadnjič spremenil SWAT, dne Pe feb 10, 2006 12:47 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če feb 02, 2006 9:41 pm

Jaz bi šel v tvojem primeru do odvetnika in se pozanimal kakšne pravne možnosti maš pri morebitni tožbi. V vsakem primeru pa moraš vztrajat da se ti javno opravičijo, ker imaš vso pravico do tega. To kar je gospa iz dnevnika naredila vsekakor nebi pripisal časopisu s tako težo. Vsekakor je tu pravica na tvoji strani. In javnost in tvoja ožja okolica mora vedet da to nisi bil ti, ker ima to lahko zate velike posledice.
Slika

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Če feb 02, 2006 9:46 pm

Tožba

SWAT
Nov uporabnik

Napisal/-a SWAT Če feb 02, 2006 9:54 pm

Sej kao se mi bojo jutr opravičl....Posledice pa bojo itak oziroma so že....tud sam sem razmišljal o tem, da bi šel do odvetnika...
Je mel že kdo kakšen podobn problem?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če feb 02, 2006 10:07 pm

a tisti, ki je napisan v dnevniku je pa taprav? ne vem kako je s tem, sam oni pomojm res ne morjo vedt kok ljudi ma še isti ime pa s kje so pa kaj delajo.. ne vem.. a un tvoj soimenjak ma isti poklic k ti, isto mu je ime, sam da je 3 leta ratlike?

lp
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench Če feb 02, 2006 11:10 pm

To ni važno, če oni ne morjo vedet kdo je pravi, pa ne bi nič napisali. Kaj takega bi pričakoval od direrkta ne pa do Dnevnika.
Če praviš da že imaš posledice, potem je rešitev v tožbo.
Slika

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Če feb 02, 2006 11:10 pm

zato bi pa moral če niso ziher, dat samo začetnice imen, tako kot včasih, ne pa polno ime.Se je pri meni zgodilo tudi nekaj podobnega,samo ene 15 let nazaj ko sem se še z igračkami igral :lol:
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe feb 03, 2006 1:58 pm

ej nauš verjel kaj se je men zgodil...
enga lepega dopoldneva greva jest pa sošolc v šolo in mel sem potovalko pa not oprmo za telo pa torbo za knjige itd....
in sediva ozad na troli oba neobrita pa uleti še en model gor isto neobrit gor na zadn del trole .bla je 5-ka in tko se vozmo ... k kr naenkrat pr Figovcu uleti ene 3 kible par policijskih avtomobilov.... itd..
gre gor en policaj pa se drži za gun pa pride do nas pa pol prav ti ti ti dol..
men nč jasn :shock: ok nč grem dol pol tm pr vratih se drži ene 7 policajev za pištole in jest tko kot ponavad grm hitr dol s trole pišuka k tahuj kriminalc... zdej si če greš v šolo :lol: no uglavnm pa grem pa tko uni počass počasss.. pišuka sem se usral da me bojo nafilal.. nikol neveš kaj se plete po glavi tem kekcem.... in tko grem počas pa tm takoj pregledat bla bla ... prav kam greš pa jest v šolo :lol: pa tko on kaj maš v torbi... pišuka sm si milu a nevidš da knjige kekec en...
in tko uglavnem prav da bojo vse razložil bla bla... sošolca pelal na zadn del busa ga nalsonil na vroč pokrov motorja :? enga je kops k ni mogu dat noge narazn zato ker je mel nesrečo pred kratkim (bogi) butnu tko da je šol pol z rešilcem v kliniko... itd.. blo je tut neki na POP TV o tem sam nevem če se spomnete...

uglavn kao naj bi 3 - je neznanci oropal banko in spizdil na bus št. 5 :bonk
morš bit res glup da greš z miljoni gor.... :nae :jao:
uglavnm podn...
pol so se kr od nekje uzel novinarji slikal itd... pojma nimam... pa blo napisan prejeli roparje bla bla... takrat še nismo bli polnletni tko da ...
po en stran je najbol pozabt.. itak nč ne morš dosežt... :( :x

sam so pa taki te novinarji najprej te umažejo da si naredu nevem kaj pol pa noben se ne opraviči... kr neki
Zadnjič spremenil dj_em, dne Pe feb 03, 2006 2:03 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Re: !!!Rop poštarja v Šenčurju!!!

Napisal/-a dj_em Pe feb 03, 2006 2:00 pm

SWAT je napisal/-a:No vrjetn vas je velik slišal, da je bil ta teden napaden in oropan poštar v Šenčurju!!

No dons je bil pa v Dnevniku objavljen članek, da je bil napaden poštar....
in navedeno je bilo ime, ki pripada tudi meni in eden izmed mojih poklicev ter kraj iz katerega se nahajam(Kamnik), z razliko da je on mlajši od mene skor 3 leta....
V bistvu je fora ta, da so se zmotili, oziroma imam soiimenjaka kateri je iz kranjske občine....
meni pa je danes cel dan zvonil telefon in me folk spraševal al sem res to storil...men se pa še sanjal ni o tem...
Pol pa js vse skupi preverem če je res moj ime not in pokličem na Dnevnik...

pa mi glavna urednica črne kronike prjav, da kaj se grem in kaj jih sploh kličem in če prčakujem od njih da se bodo jutr z novim člankom vsem ljudem z mojim priimkom in imenom opravičl?--halooo, ker obnašanje... in pol me skensla... v bistvu si nekdo s takim obnašanjem na tako visokem položaju ne zasluži biti tam..

Povejte mi svoja mnenja kaj naj nardim.... Folk misl da sem napadu poštarja in da sem se jim za povrh še lagal kolk sem star!!

:?: No Kaj Naj :?:

jest bi šol pa na POP TV pa povedu tm v preverjeno... pol bi jih pa zjebal bi pa šol tut do odvetnika..
čeferina hehe pa rečeš da v primeru če tožbo dobi naj tvoje stroške plača Delo...
ti pa dobiš čist keš....

sam on bo sprejel če bo vedu da bo dubu če ne pa ne

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench Pe feb 03, 2006 2:30 pm

dj_em je napisal/-a:ej nauš verjel kaj se je men zgodil...
enga lepega dopoldneva greva jest pa sošolc v šolo in mel sem potovalko pa not oprmo za telo pa torbo za knjige itd....
in sediva ozad na troli oba neobrita pa uleti še en model gor isto neobrit gor na zadn del trole .bla je 5-ka in tko se vozmo ... k kr naenkrat pr Figovcu uleti ene 3 kible par policijskih avtomobilov.... itd..
gre gor en policaj pa se drži za gun pa pride do nas pa pol prav ti ti ti dol..
men nč jasn :shock: ok nč grem dol pol tm pr vratih se drži ene 7 policajev za pištole in jest tko kot ponavad grm hitr dol s trole pišuka k tahuj kriminalc... zdej si če greš v šolo :lol: no uglavnm pa grem pa tko uni počass počasss.. pišuka sem se usral da me bojo nafilal.. nikol neveš kaj se plete po glavi tem kekcem.... in tko grem počas pa tm takoj pregledat bla bla ... prav kam greš pa jest v šolo :lol: pa tko on kaj maš v torbi... pišuka sm si milu a nevidš da knjige kekec en...
in tko uglavnem prav da bojo vse razložil bla bla... sošolca pelal na zadn del busa ga nalsonil na vroč pokrov motorja :? enga je kops k ni mogu dat noge narazn zato ker je mel nesrečo pred kratkim (bogi) butnu tko da je šol pol z rešilcem v kliniko... itd.. blo je tut neki na POP TV o tem sam nevem če se spomnete...

uglavn kao naj bi 3 - je neznanci oropal banko in spizdil na bus št. 5 :bonk
morš bit res glup da greš z miljoni gor.... :nae :jao:
uglavnm podn...
pol so se kr od nekje uzel novinarji slikal itd... pojma nimam... pa blo napisan prejeli roparje bla bla... takrat še nismo bli polnletni tko da ...
po en stran je najbol pozabt.. itak nč ne morš dosežt... :( :x

sam so pa taki te novinarji najprej te umažejo da si naredu nevem kaj pol pa noben se ne opraviči... kr neki

A lahko to drugič napišeš vsaj približno knjižno slovensko, ker 5% nisem zastopil, sem moral dvakraat brat.
Drugač pa nevem, policaji se delajo frajerje nad šipkejšimi, če bi bili pa vi kakšni orjaki, bi pa specialno enoto klicali.
Slika

SWAT
Nov uporabnik

Napisal/-a SWAT Pe feb 03, 2006 4:25 pm

No da vam mal razjasnm...
uporabl so vse moje podatke, moj ime-priimek, poklic in mesto kjer živim....
sklepam da so od kriminalistov dobil sam ime in priimk in so vrjetn v najdi.si al pa v googlu odtipkal moj ime pa so naletel na moj vprašanje kako odpreti obrt (vprašanje sem postavu na obrtni zbornici na "internetni tabli), kjer so gor vsi moji podatki in kaj sprašujem....
Res pa je da je njemu isto ime kot meni ampak da ima on čisto drug poklic kot jaz in da je dve leti mlajši od mene in da prihaja čisto iz drugega kraja in celo druge
!OBČINE!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe feb 03, 2006 4:29 pm

potem pa kr lepo do odvetnika :)

lp
Slika

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne feb 05, 2006 3:09 pm

Odvetnik ;)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne feb 05, 2006 4:26 pm

Poleg odvetnika imaš še drugo možnost. Resnično oropaj poštarja, saj ti to itak že pripisujejo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
R-M
Novinec

Napisal/-a R-M Ne feb 05, 2006 4:33 pm

pa sej je biu pol nesledn dan opravičiu v dnevniku

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne feb 05, 2006 6:08 pm

pa niso vsi vidl tistga.. zdej ga majo ljudje še zmer za kriminalca.. pa mu stare mame žugajo po vasi ipd :D pomojm še zmer greš lohk do odvetnika, sam če so se opravičl, so se pač opravičl.. tko da bi blo lepo, da jih ne tožš :) lohk jih pokličeš pa jim rečš tko lepo da jih ne boš tožu če te zastonj doživljensko naročijo na Delo alpakej..

lp
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne feb 05, 2006 7:32 pm

Fotokopiraj - usrtezno povečano - tole opravičilo in ga nabij na vsak kandalaber v okolici.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

SWAT
Nov uporabnik

Napisal/-a SWAT Ne feb 05, 2006 8:18 pm

R-M je napisal/-a:pa sej je biu pol nesledn dan opravičiu v dnevniku

No sej fora je v tem da to sploh ni bilo opravičilo ampak samo pojasnilo, nikjer nisem zasledil besede ali stavka (se vam ali se mu opravičujemo za napačne navedbe).... ko sem jih poklicu (na dnevnik) so pa hotl še kr neki novga naplest....hotl so me še slikat, da bi bla res pol še moja slika notr.... :con
in pol bi stare mame namest 4 let govorile 10 let o men :oops: .....bohnedej :pray:
In še to na kakšen način so me najprej odvrnil - in to clo glavna urednica črne kronike...
Drgač pa R-M vse lepo in prav sam povej mi kaj bi ti če bi o tebi :bere take stvari in vsi :ppppp po tebi?
Se sploh zavedaš kolk kolegov sem zgubu zarad enga novinarja k je zarad svoje lene riti sam moj ime odtipkal v googla in pobral podatke(napačne).., ker gospod (novinar) ni imel tok prašnikov da bi poklical na MNZ in zahteval nekoga, ki je zadolžen za stike z javnostjo, kjer mu morajo po novem zakonu vse povedat....

Tko da najprej mal premisl kaj napišeš....če morda nisi eden od njih(mislm na novinarje)- sej nimam nič proti njim, ampak mislm da majo zlo odgovorno delo, če ne do sebe vsaj do drugih ... v tem primeru do mene....

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne feb 05, 2006 9:05 pm

eclipse_R je napisal/-a:pa niso vsi vidl tistga.. zdej ga majo ljudje še zmer za kriminalca.. pa mu stare mame žugajo po vasi ipd :D pomojm še zmer greš lohk do odvetnika, sam če so se opravičl, so se pač opravičl.. tko da bi blo lepo, da jih ne tožš :) lohk jih pokličeš pa jim rečš tko lepo da jih ne boš tožu če te zastonj doživljensko naročijo na Delo alpakej..

lp

Haha Dnevnik mu bo doživljensko naročil Delo :lol: , to bi bla pa res vzgojna kazen za Dnevnik :D .
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
R-M
Novinec

Napisal/-a R-M Ne feb 05, 2006 10:29 pm

SWAT je napisal/-a:
R-M je napisal/-a:pa sej je biu pol nesledn dan opravičiu v dnevniku

No sej fora je v tem da to sploh ni bilo opravičilo ampak samo pojasnilo, nikjer nisem zasledil besede ali stavka (se vam ali se mu opravičujemo za napačne navedbe).... ko sem jih poklicu (na dnevnik) so pa hotl še kr neki novga naplest....hotl so me še slikat, da bi bla res pol še moja slika notr.... :con
in pol bi stare mame namest 4 let govorile 10 let o men :oops: .....bohnedej :pray:
In še to na kakšen način so me najprej odvrnil - in to clo glavna urednica črne kronike...
Drgač pa R-M vse lepo in prav sam povej mi kaj bi ti če bi o tebi :bere take stvari in vsi :ppppp po tebi?
Se sploh zavedaš kolk kolegov sem zgubu zarad enga novinarja k je zarad svoje lene riti sam moj ime odtipkal v googla in pobral podatke(napačne).., ker gospod (novinar) ni imel tok prašnikov da bi poklical na MNZ in zahteval nekoga, ki je zadolžen za stike z javnostjo, kjer mu morajo po novem zakonu vse povedat....

Tko da najprej mal premisl kaj napišeš....če morda nisi eden od njih(mislm na novinarje)- sej nimam nič proti njim, ampak mislm da majo zlo odgovorno delo, če ne do sebe vsaj do drugih ... v tem primeru do mene....

ok moja napaka. sm sam na hitr prebrav da so bli podatki napačni, opravičila res ni .
te čist razumem. če bi šlo za mene bi vrjetn isto naredu sam da bi šou jst tja pa bi jim u faco povedu use, ne sam po telefonu bi bl resno uzel pomoje.
Zdej zakaj bi prjatle zgubu nevem ker če jim je tok usen da se niti ne pozanimajo oz. te pokličejo če je res pol itak niso tapravi prjatli.
Aja pa nism edn izmed njih.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov