Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Obstoj nezemljanov?

Napisal/-a CERES So mar 11, 2006 2:00 pm

Že nekaj časa oz. že celo življenje se sprašujem ali smo sami v vesolju? Eni pravijo da smo sami eni pa da nismo sami....pa vedno smo priča nenavadnim dogodkom,ki si jih ne da enostavno razložiti :roll: :roll: :roll: :roll: Če pa že res obstajajo zakaj se to ne odkrije sej ne bi nam nič škodovalo ;)

Tukaj so posnetki, ki naj bi potencialno dokazovali na obstoj UFO (nezemljani)
http://www.metacafe.com/watch/34650/ufo_in_new_york/
http://www.metacafe.com/watch/34700/ufo ... _bulgaria/
http://www.metacafe.com/watch/47434/ufo ... p_circles/
http://www.metacafe.com/watch/47435/ufo ... a_shuttle/
http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2672889

Po moje res nismo sami ;)

Kaj mislite? Ali je to res ali nateg? ;)

LP
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So mar 11, 2006 2:25 pm

uFO-ti (unidentified flying objects) sigurn obstajajo :D drgač pa dejstvo je, da se da posnetko zlo lepo monterat, tko da človk ne ve sploh čemu vrjet, razn če sam vid..

lp
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So mar 11, 2006 2:51 pm

uni tam gor,levo,desno,dol OZ. UFO se zajebavajo iz nas :P

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES So mar 11, 2006 2:54 pm

eclipse_R je napisal/-a:uFO-ti (unidentified flying objects) sigurn obstajajo :D drgač pa dejstvo je, da se da posnetko zlo lepo monterat, tko da človk ne ve sploh čemu vrjet, razn če sam vid..

lp

Vem vem da se da zmontirati. Samo nekaterih teh posnetkih se lepo vidi da je "lahko" stvar resnična.....ne vidim pomena če bi folk dajal zmontirane posnetke :ue edino zaradi fore :P ...sam na koncu koncu pa mislim da obstoj nezemljanov je mogoč...sej ne moremo biti sami v vesolju. Tako si jest prestavljam ali pa imam preveč bujno domišlijo :P

Velik je že bilo debat o tem sam nikoli pa se ni prišlo do konca :roll:

Lp

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So mar 11, 2006 3:14 pm

ja sj kdaj se pa bo pršlo do konca :P govoric je mljon, tko da kot pravm ne morš vedt a je res al ni.. zmonterajo pač kkšne tv postaje recmo, da majo višjo gledanost ipd. v ameriki to lohk kumot delajo..

sicer pa tut sam vrjamem, da nismo sami, vesolje je tok velko, v njem na miljone galaksij pa osončij.. pa vesolij je tut več in tko naprej..

lp
Slika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black So mar 11, 2006 3:32 pm

sam to pa ma pospeške :lol:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So mar 11, 2006 6:22 pm

Jaz vem samo, da obstajajo NLP (Neznane Lušne Punce - ki jih včasih vidiš mimogrede iz avta) in UFO (Umsko Fu*jene Osebe - s katerimi imaš včasih opravka) :P
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 So mar 11, 2006 6:37 pm

http://www.metacafe.com/watch/47434/ufo ... p_circles/

Tale je fake ker so imeli že na discoveryju!!!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo So mar 11, 2006 7:52 pm

Pojasnilo predzadnjega:

It turned out that it wasn't a UFO in the end, but a particle of ice that was drifting along with the shuttle very close. When one shuttle's little stabliser rocket thing fired, it was blown away and that's why it suddenly changes direction and accelerates rapidly.
You can see the stabiliser firing by a splitsecond of illumination on the left of the picture just before the object accelerates.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne mar 12, 2006 11:05 am

jaz pravim tako. ne bodimo taki egoistični prasci...če smo lahko mi tukaj zakaj pa potem ne bil bil še nekdo tam nekje zunaj :?: :roll:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne mar 12, 2006 11:07 am

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:jaz pravim tako. ne bodimo taki egoistični prasci...če smo lahko mi tukaj zakaj pa potem ne bil bil še nekdo tam nekje zunaj :?: :roll:

ok sam zakaj pol nepridejo na zemljo? :?

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES Ne mar 12, 2006 1:29 pm

h2 je napisal/-a:
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:jaz pravim tako. ne bodimo taki egoistični prasci...če smo lahko mi tukaj zakaj pa potem ne bil bil še nekdo tam nekje zunaj :?: :roll:

Zato ker naj bi bila tako visoko razvita bitja da se mi jim ne bi morali sploh sporazumevati ;)

Mogoče pa majo z nami drugačne namene :?: :twisted: Mogoče pa smo "poskusne miši" :twisted:

LP

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne mar 12, 2006 1:48 pm

mogoče so pa že med nami, preoblečeni in zamaskerani pa nas sam opazujejo, da ns bojo lohk use pobil? :P

lp
Slika

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne mar 12, 2006 1:59 pm

Mogoče so že med nami pa nas spoznavajo.. pa malo razmišlajajte nekdo je napisal da so višje razviti pa se nebi znali sporazmevat z nami... če so višje razviti valda da poznajo naš jezik ne.. :bonk

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES Ne mar 12, 2006 2:13 pm

51M3K je napisal/-a:Mogoče so že med nami pa nas spoznavajo.. pa malo razmišlajajte nekdo je napisal da so višje razviti pa se nebi znali sporazmevat z nami... če so višje razviti valda da poznajo naš jezik ne.. :bonk

To že ;) sam sam se postavi v položaj bolj razvitega človeka in probaj komunicirati z manj razvitim človekom ;) Ali pa to da je tvoj IQ 140 boš stvar bolj drgače gledal kot pa tisti ki ima IQ 60 :roll: :roll: :roll:

Pa še nekaj: Koliko je bilo debate o tem ko je nekdo imel IQ zelo visok (nadpovprečen) da ga je družba drgače dojemala....kot da je en "frik" :roll:

Lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne mar 12, 2006 2:54 pm

pomoje nismo sami, bitja najvrjetneje obstajajo, tole kar pa najdemo v medijih pa je nateg... lepo photoshopajo zadeve, s tem pa povecajo prodajo oz gledanost...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne mar 12, 2006 4:03 pm

h2 je napisal/-a:

zakaj pa mi ne gremo k njim??

ni to spet tako simpl...že eni ljudje ne morejo med sabo komunicirat :lol: , pa z živalmi tudi ne moremo...kdo pa pravi da so v nam podobni obliki?

tukaj lahko debatiramo o tem celo večnost pa se ne bomo čisto nič zmenili, za tisto zgornjo mojo trditvijo bom pa še vedno stal :!:
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov