_DARE_ je napisal/-a:ma tud v ljubljani crkne sam ne po 2 dnituki za ene 2 uri pol pa spet k seb pride
izogibite se telemacha tisti k ga se nimate
FireSTORM je napisal/-a:_DARE_ je napisal/-a:ma tud v ljubljani crkne sam ne po 2 dnituki za ene 2 uri pol pa spet k seb pride
2 dni se ti zdi dost?
kaj boš pa rekel na to:
v sredo popoldan ravno ko sem prišel iz faxa in se vsedel za računalnik je internet crknil
in ni delal do petka
v petek je delal kako uro, mogoče dve
in potem vse do naslednjega torka ni niti minuto delal
sem pa klical ene 10x na centralo in vedno mi je oni i**** rekel da bo pogledal če je pri njih kaj narobe, če ne pa nekdo pride do mene
pa sem še klical potem enkrat in mi reče da je pri njih vse ok da bo ju3 enkrat nekdo prišel do mene, yeah,right...to vedno slišim, potem pa od nikjer nikoga
aja pa še to da začinim malo še vse skupaj
mam 512 linijo, ki jo plačujem redno, dela pa mi za 128...
Vuso je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:_DARE_ je napisal/-a:ma tud v ljubljani crkne sam ne po 2 dnituki za ene 2 uri pol pa spet k seb pride
2 dni se ti zdi dost?
kaj boš pa rekel na to:
v sredo popoldan ravno ko sem prišel iz faxa in se vsedel za računalnik je internet crknil
in ni delal do petka
v petek je delal kako uro, mogoče dve
in potem vse do naslednjega torka ni niti minuto delal
sem pa klical ene 10x na centralo in vedno mi je oni i**** rekel da bo pogledal če je pri njih kaj narobe, če ne pa nekdo pride do mene
pa sem še klical potem enkrat in mi reče da je pri njih vse ok da bo ju3 enkrat nekdo prišel do mene, yeah,right...to vedno slišim, potem pa od nikjer nikoga
aja pa še to da začinim malo še vse skupaj
mam 512 linijo, ki jo plačujem redno, dela pa mi za 128...
Popizdi in zahtevaj zmanjšanje naročnine, ker oni v celoti ne izpolnjujejo storitve, za katero je bila podpisana pogodba.seveda prej preberi pogodbo.meni se bo kmalu skisalo kaj delajo s kabelsko televizijo.moram smao še ugotovit ali imamo mi slabe kable po bajti ali je njihov signal za en k***
FireSTORM je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:T2 ma vdsl brez isdn?
Jp. Lahko na navaden telefon.
na navaden telefon?
to pomeni da ko sem na internetu telefon ne laufa? al kak misliš ti to?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost