Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Nezaželen obisk v kompu ali kakorkoli......

Napisal/-a lisko Ne maj 21, 2006 7:53 pm

Torej vedn ko konectam na net deluje normalno..... po kake pol ure se povezava močno upočani.. komp začne štekat..... in potreben je ponovni zagon. Ko pa dam restart pa mi napiše da bo prekinjena povezava z nečim.... The conetion with person bla bla wild bee disconect... continue? neki u takem stilu.....

Napiše pa še neki ..../STRUBELJ kao s tem bo prekinjeno.... prej tega nikol ni delu....

WTF????
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne maj 21, 2006 8:13 pm

malce preglej kateri procesi ti tečejo v ozadju..
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne maj 21, 2006 8:19 pm

Hm...poskusi z namestitvijo programa Kaspersky Anti-Hacker. Sprva boš mogu sicer za vsak program ki se povezuje na internet (emule, edonkey, internet explorer, mozilla firefox,...) odobrit da se lahko poveže ampak potem te to ne bo več begalo in vsak ki se bo hotel povezat s teboj ti bo program to povedal, ti pa boš imel na izbiro to dovolit ali zavrnit. Dost priročna stvar in tud deluje, vsaj ko je mene en frend za štos poskušal ddosat.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne maj 21, 2006 8:25 pm

Kak lahk videm kaj teče u ozadju? Se pa to zgodi tud če sem sam konektan brez da sem na kakem kol programu ki bi rabu povezavo.....

Ni pa gor nobenga firewala..... nobenga antivirusa..... sam spyware. Pa niti ne bom kaj nalagu sam zanima me če lahk in kak naj videm kdo je tist nezaželen obisk.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Ne maj 21, 2006 8:45 pm

Probi pritisnit tipke Ctrl+alt+delete pa pod procesi idi pa tam poglej mal kaj vse maš...
lp
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne maj 21, 2006 8:58 pm

Tam tak pol stvari ne vem kaj so..... če pa eno od teh zbrišem.... pa tko štekne vse skupi.
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne maj 21, 2006 10:27 pm

mah kje kaspersky antivirus pa antiheker si dej dol pa prečekeri pa je...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne maj 21, 2006 10:30 pm

Čene povezave čekiraš s Command Promptom in ukazom netstat.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne maj 21, 2006 10:49 pm

Format c: bo še najbolša rešitev :)
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne maj 21, 2006 11:11 pm

lisko je napisal/-a:Kak lahk videm kaj teče u ozadju? Se pa to zgodi tud če sem sam konektan brez da sem na kakem kol programu ki bi rabu povezavo.....

Ni pa gor nobenga firewala..... nobenga antivirusa..... sam spyware. Pa niti ne bom kaj nalagu sam zanima me če lahk in kak naj videm kdo je tist nezaželen obisk.

Alo, pa kako si lahko brez firewalla itd. Itak da se ti bo lahko vsak kmet in virus nasral na računalnik.
BTW STRUBELJ je uporabnik tega foruma, mogoče ti mulo heka gajbo - lol
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po maj 22, 2006 9:15 pm

INFINITI je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Kak lahk videm kaj teče u ozadju? Se pa to zgodi tud če sem sam konektan brez da sem na kakem kol programu ki bi rabu povezavo.....

Alo, pa kako si lahko brez firewalla itd. Itak da se ti bo lahko vsak kmet in virus nasral na računalnik.
BTW STRUBELJ je uporabnik tega foruma, mogoče ti mulo heka gajbo - lol

Do zaj je blo tak..... vedn ko sem inštaliral računalnik sem naložu antivirus..... po treh štirih mescih je bil računalnik zrel za ponoven format..... pol pa me je pred dvema leroma rafzukal pa sem reku da nem več tega sranja nalagu.... če kdo hoče bo tko al tko prišu mimo. No in lej ga zlomka u dveh letih je rač sral sam enkrat...... ostalo ni blemov z njim.
Slika

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To maj 23, 2006 2:30 am

lisko je napisal/-a:Format c: bo še najbolša rešitev :)

jap :P

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Sr maj 24, 2006 7:39 am

kaspersky je zekon to vedi pa avg in NOD32(če maš xp) northon je pa sra**e od sra**a
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če maj 25, 2006 1:42 pm

neki firewall si daj gor
ali pa ko se boš povezal na net nobenega programa ne zaženi kateri se poveže z internetom in ko bo začelo štekat odpri cmd pa napiši not net stat
mogoče se napiše netstat nisem ziher, probaj eno izmed teh dveh
pa ti bo se izpisalo kateri IPji so povezani na tvoj računalnik in skoz kateri port
če boš videl kake čudne povezave pa z nekim firewallom probaj zapret ta port

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če maj 25, 2006 1:42 pm

road dewil je napisal/-a:kaspersky je zekon to vedi pa avg in NOD32(če maš xp) northon je pa sra**e od sra**a

in kaj ti bo nod32 pomagal pri vdoru? :roll:

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack Če maj 25, 2006 3:34 pm

Namestiš BitDefenderja (ki ima svoj firewall, ki odlično deluje, vsaj meni), antivirus in antispam za maile.
Za razne spyware programčke pa sčekiraš z Ad-Aware, Spybot S&D naložiš pa še lahko TuneUp Utilities 2006 in s tem bo tvoj comp "neprebojen" :D
LP
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr maj 31, 2006 11:58 pm

No dans je ob izklopu napisu tole....

Conetion with the users:
//35ihkfvd3cw05yl
//bd-noqepre8r3x3

will be disconectet .Will you continue?

Se da na kak način prit do naslova tega kompa ali je to kaj druga?
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če jun 01, 2006 11:52 am

Sformatiraj računalnik, pa potem naložiš že omenjene programe, pa potem vidš če se bo še vedno dogajalo. Pa pazi da neboš samo skopiral nazaj istih podatkov, ker nisi potem nič naredil, moraš na novo naložit. Vse kar lahko izgubiš je kaka urca časa.
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jun 01, 2006 2:01 pm

Ma j**e se men..... naj hod kdo hoče po kompu :D

Sformatiral bom tko al tko ker pride končn ADSL k men in bom tko vse na novo naložu....

Men sam zanima če lahk ugotivim iz teh podatkov kaj to sploh je..... je sam kak spyware al virus ali res kdo po kompu hodi in če kak ga lahk dobim?
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost