test je prostovoljen vabljeni pa ste vsi vseh starosti ter spola...
moj rezultat je pa v priponki
http://freeweb.siol.net/tomokoz/iq_test.htm
nebivedu je napisal/-a:Po 5ih minutah reševanja, pol se mi pa ni dal več. Lahko pa mal na slo-techu pogledaš temo IQ-test, pa tam preberi.
edy1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Po 5ih minutah reševanja, pol se mi pa ni dal več. Lahko pa mal na slo-techu pogledaš temo IQ-test, pa tam preberi.
Po 5-tih minutah ? Itaq !![]()
![]()
Jst sm dal zadevo rešvat vsakemu posamezniku v kolektivu, pa noben ni tud podrazno rešil testa v 5tih minutah s takšnim rezultatom, pa so določeni z visokošolsko izobrazbo.
nebivedu je napisal/-a:edy1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Po 5ih minutah reševanja, pol se mi pa ni dal več. Lahko pa mal na slo-techu pogledaš temo IQ-test, pa tam preberi.
![]()
Jst sm dal zadevo rešvat vsakemu posamezniku v kolektivu, pa noben ni tud podrazno rešil testa v 5tih minutah s takšnim rezultatom, pa so določeni z visokošolsko izobrazbo.
Očitno ni iq nič povezan z izobrazbo. Lahko je človek brez šol, pa ima iq višji kot jaz in ti.
Ta iq test sem reševal že ko so ga dali gor na slo-techu - tam si lahko pogledaš rezultat(163).
Na uradnem merjenju (MENSA) sem dobil potrdilo z 148.
edy1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:edy1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Po 5ih minutah reševanja, pol se mi pa ni dal več. Lahko pa mal na slo-techu pogledaš temo IQ-test, pa tam preberi.
![]()
Očitno ni iq nič povezan z izobrazbo. Lahko je človek brez šol, pa ima iq višji kot jaz in ti.
Ta iq test sem reševal že ko so ga dali gor na slo-techu - tam si lahko pogledaš rezultat(163).
Na uradnem merjenju (MENSA) sem dobil potrdilo z 148.
Pol pa ql... drži pa tko kt pravš. če ga večkrat rešiš bolj spelješ .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost