Spyker je napisal/-a:Mam dost še starejših revij TIM in v eni (izdani leta 1989 ko je bil na to revijo naročen še moj brat) je bil objavljen naslednji članek:
![]()
![]()
Slikano je z mobitelom sam tok da vidte kako zgleda, če koga bolj interesira naj pove pa bom poskeniral, sam da pridem do scanerja pri bratu.
AVX je napisal/-a:mislim da bi za dele dal več kot bi me pa pršlo če bi že narejenega kupu, pa samo mašino dam večjo gledal sem z 100 ccm noter pa daš 500 ccm pa greš kot atrakcija na drag race v CeljeČe bo denar bo mogoč enkrat res to
rixy je napisal/-a:Hja, fantje, sem o tem začel pred kratkim razmišljati...
Če slučajno kdo pozna koga, ki ima (zelo) stare Politikine Zabavnike (tiste A4), je v njih bila pred davnimi leti (okoli 1980) objavljena serija člankov, kako si sam izdelati kompšleten GoKart.
Jaz sem jim že enkrat pisal, ko je bila še Yuga, za kopije in sem jih tudi dobil, sicer v cirilici AMPAK! hudiča, spet ne vem kje bi to lahko imel!
Danes sem jim v BG poslal mail,. če slučajno imajo kje arhive starih Politikinih Zabavnikov, da jih lepo prosim, če mi izbrskajo članke in mi jih poskenirane pošljejo...
Če jih najdem ali dobim, jih dam na net in pripopam link sem gor, pa bomo švasali, pol pa dirkali...
McFly je napisal/-a:en objavu ne internetu, zdi se mi celo na tej strani....zase vem da sm si jih shranil na računalnik:P
rixy je napisal/-a:McFly je napisal/-a:en objavu ne internetu, zdi se mi celo na tej strani....zase vem da sm si jih shranil na računalnik:P
Thenx! Sem že našel:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=43134&highlight=gokart
@GT500: orenk stroj! ful mi je okvir všeč! a maš kakšno tel. od tipa ali kaj podobnega?
GTA lover je napisal/-a:Okvir je lep le na pogled, sicer garantiram, da je preveč tog in se zadeva ne drži, kot bi se lahko oz. bi se morala. Res si raje kupi rabljen geštel, lahko tudi v slabšem stanju in predelaj, da boš lahko dal gor mašino, kakršno želiš. Sam bi ti itak priporočil 125ccm in 6 prestav (mehanska sekvenca) - lima noro!!
GT500 je napisal/-a:GTA lover je napisal/-a:Okvir je lep le na pogled, sicer garantiram, da je preveč tog in se zadeva ne drži, kot bi se lahko oz. bi se morala. Res si raje kupi rabljen geštel, lahko tudi v slabšem stanju in predelaj, da boš lahko dal gor mašino, kakršno želiš. Sam bi ti itak priporočil 125ccm in 6 prestav (mehanska sekvenca) - lima noro!!
če mislš d je res tko slab...si ga pejt u živo pogledat pa boš takoj spremenu mnenje...pa vrjem d če bi bil tok slab okvir...nebi zdržav tok kot je že...ga ma že več kt dve let pomoje pa se zadn let ganja skor vsak dan najmanj eno uro pa ni popolnoma nič pretegnjen al pa kj. tko d tvoja teorija je popolnoma nasprotna s prakso!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost