Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

extazy

Napisal/-a Spyker Ne jun 25, 2006 3:12 pm

Mogoče mal čudno vprašanje ampak vseeno...kako lahko pri nekomu preveriš a je prejšnjo noč na partyju vzel extazy?

Poleg tega da se grizejo po notranji strani ustnic (če nimajo dude v ustih :x ) me zanima če majo te flasherji še kakšno šibko točko, po katerih se jih da dobit, da so prejšnjo noč vzeli te x-e?

Hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne jun 25, 2006 3:33 pm

Če pride zgodaj zjutraj nezmatran domov :D Pa pol nasledn dan nisi glih sposobn razne zahtevne miselne ali psihične funkcije opravljat. Sam potem po nekem času ko si že navajen pa ne vem kakšne so posledice :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne jun 25, 2006 4:04 pm

Glede nezmatranosti...a se le ta pokaže čez cel naslednji dan al samo zjutrej nisi zaspan?

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne jun 25, 2006 4:08 pm

milslm pa da bi mogu kak test urina ali krvi pokazati če so kakšne substance v telesu ;)

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne jun 25, 2006 4:50 pm

Ta nezmatranost je lahko tudi posledica speeda al pa bele tko da ne morš točn vedt, kaj je vzel. Men osebno je speed bolši kot e-ji. Pa še bolj skoncentriran sm nasledn dan za razliko od alkohola k nč ne morm..

;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne jun 25, 2006 5:22 pm

lenivec je napisal/-a:fantje kemija sux

Bolj se nebi mogu strinjat s tabo.

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne jun 25, 2006 5:38 pm

..ja tud men ni bil glih najljubši predmet. :lol:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne jun 25, 2006 5:42 pm

ot. zaka pa sprasujes?

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne jun 25, 2006 5:52 pm

h2 je napisal/-a:ot. zaka pa sprasujes?

Best frendica se je spravila začet hodit na razne shranz partije, zadnjič je rekla da je kao probala da je vzela x in mi je pol povedala da jih je v eni noči prvič vzela 3 (ne naenkrat valda), vzela pa zato ker jo je zanimal kako je...pa dobr vzameš enga če te tok zanima, ne pa 3. Zarad tega sva pač pršla v velik konflikt ker ve da sovražim kemijo in sem ji dal jasno vedit da ne mislim več govort z njo če še enkrat zvem da je to vzela. Zdej je pa od nje odvsino al droga al jest. V glavnem, kemija sux, pol ji pa še kar ni jasno zakaj ne maram flasherjev Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne jun 25, 2006 6:26 pm

Brez kakšnega resnega testa je ne moreš dobit.Če te že tako zanima pač ugotovi kdaj gre na party in se potem po naključju s kolegi nariši na tem partiju in če bo imela zategnjeno čeljust je definitivno na x-u ali jo je pa nekdo zalepu :D
Jah kemija res ni ql, ampak dokler veš kaj pa kako ni neke panike.itak večino folka hitro mine.če se ji paše bonbončkat ji tega pač ne moreš preprečit,lahko jo samo nekam pošlješ in upaš, da ji več pomeniš kot m&m-i ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jun 25, 2006 7:02 pm

jst pr best frendici ne bi šou na to, da bi vohunu za njo pa jo preverjou, ampk greš pač na zaupanje.. če si ji do zdej zaupu, ji dej še naprej.. če se ti pa laže, se bo pa kr hitr pokazal ;) lepo jo vsake tolk vpraš, če jemle.. Ker, če boš vohunu za njo pa taka preverjanja zganjou pa ona ne bo jemala tega, ne bo glih lepo.. vsaj men ne bi blo glih fajn, da me tko en preverja, še posebej dober prjatu, pa da sm mu prej zagotoviu, da tega ne bom delu.. zaušanje med frendi pač je nekaj ane ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jun 25, 2006 9:13 pm

Pa kaj si ja nor, da meni rece nekdo od kolegov nehaj s tem al pa se ne pogovarjam vec s tabo .. mi je dovol povedal in se ne rabi s tem vec obrmenjevat ker se jas ne pogovarjam vec z njim/njo.Lahko ji poves da ti to ni vsec in pac da tega ne podpiras. .. ampak kaki prijatelj te si da ji postavljas take ultimate.Kaj si slucajno njena mama?Taki mi folk mi gre na bruhanje.
Da ne omenjam takih tu kemija sux ... ja in ti sigurno maš izkušnje s temi drogami da veš kaj pa kako.Z tem je popolnma isto kot z alkoholom, travo ali katerokoli drugo drogo .. ce mas pri sebi vse urejeno ne vidim resnega problema.Sicer ne recem da je to popolnoma neskodljivo in razumem te da tega ne podpiras ampak da bi zarad tega nekomu odrekel prijateljstvo pa se mi zdi poden od podna.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jun 25, 2006 10:41 pm

pa kljub temu, da maš vse pošlihtan v glav, hitr lohk pride do situacij k se ne kontroleraš.. sicer nisem jemal tega, ampak sklepam po alkoholu (in to, da se ne kontrooleraš mislim to, da vzameš preveč..)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne jun 25, 2006 10:44 pm

Fantje hvala za nasvete in mnenja ampak jaz sem samo vprašal kako se bi lahko na lep način prepričal če je res kot ona pravi. Do tega nebi pršlo če je jest nebi resno posumu da se mi je zlagala, zjutraj ko sva se dobila ni bla nič zaspana (po žurki ki je trajala celo noč, iz LJ na party so štartali ob osmih zvečer, domov je pršila ob devetih zjutrej naslednji dan) in ji je še čist dogajal, kar bi lahko bil vpliv speeda/tabletke, jo poznam zelo dobr pa je nisem vajen tko "spočite" po prekrokani noči.

Eclipse, temu jest nebi reku preverjanje in vohunjenje, stvar je le prišla do te mere da se bi rad človek le pozanimal bolj natančno kako je s tem, če bi hotu bi lahko šou nenapovedano na party pa jo tam preverjal pa kaj mislte da sem nor? To bi blo res vohunjenje.

Cockroac, ne ti men o kemiji, nekej sem že doživu in ogromno videl na lastne oči, na srečo pa ravn iz tega razloga skor nič probal na lastnik koži. Pa nisem nobenga prosu da mi začne govort kaj nej zdej nardim z njo pa a sem resn pa normaln, ne pozna noben situacije in tud ti maš pri tem ravn tolk kt mam jest pr tem kolkrat je tebe tvoja bivša prevarala - 0. Res me ne poznaš in neveš kolk mam izkušenj, glede na tvoj post bi lahko prej jest rekel da jih ti nimaš. Poden od podna gor al pa dol, če ne poznaš niti mene niti nje niti situacije, se drugič prosm vzdrž pisanja takih postov.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 25, 2006 11:45 pm

res je da lahko naletis na slabo robo .. ampak tega je bistveno manj kot pa to vsi povdarjajo.
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 25, 2006 11:49 pm

Najbol pametni so itak ponavadi tisit ki sami tega niso nikoli poizkusali ...

@Spyker ce pa ze povdarjas kolko izkusenj mas s tem mislim da nebi spraseval pol takih stvari kot so kak naj vem ce je bla na na exteziju.Je pa res da se me to ne tice.Ampak ce ze sprasujes za javno mnenje ...
Slika

gasilc
Nov uporabnik

Kraj: rožna dolina

Napisal/-a gasilc Po jun 26, 2006 12:14 am

Fantje ne se zafrkavat s stvarmi ki se tičejo droge,
Spyker hoče dopovedati prijatelici da je bolje če ji ne pride v navado jemat tabletke oz. druge droge,ker se sam zaveda kako je to nevarno.
Droga pelje cele družine v propad samo zaradi ene osebe.

Tako da bi lahko pomagali Spykerju ne pa mu očitali in ga zafrkavali nekateri.

LP.gasilc

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po jun 26, 2006 8:58 am

Se strinjam z vsemi, da je takole vohunjenje primitivno, ampak drugače skoraj ne moreš ugotovit kaj počne.Razen, če jo boš zvlekel v ZD na test.Posebaj ženske so super lažnivke :D
Če si že tak dec, da ti je vohunjenje neumno se lepo vsed z njo pa ti nej pove kako je z vsem skup.pa probaj ne začet takoj s horsem pa ostalim crapom.Čeprov meni taka moraliziranja rahlo presedajo.kemija ni tako nevarna dokler veš kaj ješ.bonbonov se nikoli ne kupuje po partijih od nepoznanega folka.Sicer pa ji živ bog ne more preprečit, da je bonbone, če ji to paše.Lahko se samo na skregaš z njo, ali pa upaš, da bo prišla hitro čez to obdobje.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost