Mrbit niso dojel da nekateri raj gledamo dirkanje, kot pa to, da delajo udeleženci norce iz sebe. Upam da ko pridejo toyote na vrsto, da ne bo spet tko posnet, da nč ne veš kdo voz in kako voz.
Ej mene čist tko zanima - če ma en dec 100kil, ena baba pa 50... Kolk se to pozna pri pospeških in zaviranjih? Mislm če mene prašaš je to kr dost hendikep. Sicer se vse da nadoknadt z dobro vožnjo, sam recimo da 2 isto vozta.
mah sej intelek slovenskih televezijskih šovov je že neki cajta zlomljen pod težo komercializma. že pr baru baru si se lahko samo za glavo držu če si gledu gledu minuto ali dve, kle je pa pač isto, čeprav sem mel upanje da bo mogoče dejansko celo gledljivo sam je pač tokrat upanje umrlo prvo.
Js sm tut komi čako oddajo,zdaj pa tole vidim pevske vaje pa take Sm kr vesel d me niso sprejel,ker sem se prijavil,ko bi mogo pet tam namest dirkat :P
Ma se vid,da je oddaja čist zgrešena. Tle se grejo eno dirko pa nek Cpp pa varno vožnjo, a prva stvar k sm prešaltu na Kanal A vidm, kok so vsi totalno pjani...
Najbol na žiuce mi gre pa glas od une blonđe vsa neki hripava pa samozavestna