Polooo je napisal/-a:Kaj to pomen"sproži postopek"...da bi men u končni fazi vrnil denar?
Neglede na to,da je 17(-) mal glede na prodane stvari, ni garancije,da noum jst biu razlog za 18-ga. Nevem kako folk ne odpiše, u končni fazi se gre za njegov zaslužek!
Polooo je napisal/-a:Kaj to pomen"sproži postopek"...da bi men u končni fazi vrnil denar?
Neglede na to,da je 17(-) mal glede na prodane stvari, ni garancije,da noum jst biu razlog za 18-ga. Nevem kako folk ne odpiše, u končni fazi se gre za njegov zaslužek!
... Verjetno je od Pug rallyja? Če je - ti ne bom dvigal cenedj_em je napisal/-a:da ne odpiram nove teme....
1.tko je rad bi kupil eno klaviaturo, pa me zanima kako pa kej to poteka...
se prav...
vidm tm da se moram registrirat, kako pa pol naprej stopt v kontakt s to osebo kako zvem kok je poštnina pa s kje je ta oseba... kako plačat prek paypala itd..
skratka zanimam me vse od začetka do konca..kje je prevzem itd...
hvala vsem
... na Italijanskem tip licitira klaviaturo od avtomobilskega motorja, ki ga imam doma in to novodj_em je napisal/-a:amm ha?
kak pug rally
jest sem hotu yamho v50 samo model ne pošilja razn po usa.. nevem zakaj..
lohk daš pa link da si pogledam kaj si mislu.
evilson je napisal/-a:Moj kolega je preko ebay-ja kupoval bobne! Namen je imel kupit bobne DW (najbolse) in je tipu nakazal 700.000 sit. Bobnov ni dobil in je ob ves denar. Ne more si pa nic!
Samo za intermezo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov