link
http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... 62&cid=100
bez je napisal/-a:kdaj to ....![]()
a homologacijo bojo tud gledal
cop je napisal/-a:
Žalostno da ljudje ki naj bi nas varovali in skrbeli za red v državi dobijo tako ignoranco od vlade RS.
Mad je napisal/-a:cop je napisal/-a:
Žalostno da ljudje ki naj bi nas varovali in skrbeli za red v državi dobijo tako ignoranco od vlade RS.
...Vlada RS - Saj razen svojih pravic, ugodnosti in plač ničesar drugega ne jemljejo resno :P :P :P Prve tri omenjene stvari pa jemljejo smrtno resno .
cop je napisal/-a:bez je napisal/-a:kdaj to ....![]()
dans je blo na POP TV-ju v dnevniku debata o tem in zbralo se je 1000 policistov z direktorjem policije, ki so ga tudi izžvižgali, manjkali pa so predstavniki vlade nihče ni prišel,Virant pa ni hotel priti.
Skratka oprema je dokurca plače pa so porazne za delo ki ga opravljajo.Ženska ki sedi na upravni enoti v pisarni in gre ob 16 uri domov dobi več kokr povprečni policist ki dela nočne, dnevne, vikende,drka državljane v glavo, reskira svojo glavo itd...na koncu pa dobi mizerno plačo.Zdej je pa tega baje dost in naj bi bila stavka.
Ker pa policija ne sme stavkati bodo pa izvajali naloge točno po črki zakona,kar pomeni da te lahko zdrkajo za ventilček če jim ne bo po meri.
WhiteCell je napisal/-a:cop je napisal/-a:bez je napisal/-a:kdaj to ....![]()
dans je blo na POP TV-ju v dnevniku debata o tem in zbralo se je 1000 policistov z direktorjem policije, ki so ga tudi izžvižgali, manjkali pa so predstavniki vlade nihče ni prišel,Virant pa ni hotel priti.
Skratka oprema je dokurca plače pa so porazne za delo ki ga opravljajo.Ženska ki sedi na upravni enoti v pisarni in gre ob 16 uri domov dobi več kokr povprečni policist ki dela nočne, dnevne, vikende,drka državljane v glavo, reskira svojo glavo itd...na koncu pa dobi mizerno plačo.Zdej je pa tega baje dost in naj bi bila stavka.
Ker pa policija ne sme stavkati bodo pa izvajali naloge točno po črki zakona,kar pomeni da te lahko zdrkajo za ventilček če jim ne bo po meri.
Tole izpade kod da smo mi krivi da nimajo dost velikih plač
LoLiShMaN je napisal/-a:dokler si bodo policaji upali ustaviti le tiste ki vozijo 15 km/h prehitro, ter ne bodo upali ustaviti tistih ki dirkajo po cestah, v totalno razsutih avtomobilih, brez registracije, notr pa dva cigota, si tudi ne zaslužijo bolše plače
pa tudi če bi jo mel nebi blo kaj drugače
pač tko to je
Mad je napisal/-a:... Mislim da niso sami krivi ker opisujejo pravice tistih, ki res dobi minimum ta država malo preveč neresno gleda nas - delavni sloj in si jemlje na naš račun povsod vse ... Mi pa bomo počasi toliko obubožali, da si z poštenim delom ne bomo mogli zagotoviti več niti osnov za preživetje in bo posledično vse več ljudi začelo posegati po tujem ... Ne samo policiji povsod bi bile potrebne spremembe ... L.p. Mad
LoLiShMaN je napisal/-a:dokler si bodo policaji upali ustaviti le tiste ki vozijo 15 km/h prehitro, ter ne bodo upali ustaviti tistih ki dirkajo po cestah, v totalno razsutih avtomobilih, brez registracije, notr pa dva cigota, si tudi ne zaslužijo bolše plače
pa tudi če bi jo mel nebi blo kaj drugače
pač tko to je
Pugi je napisal/-a:policaj, učitelj, gasilec, zdravnik/reševalec... to so po mojem mnenju eni najbl važnih poklicov za sodobno družbo. Brez kateregakoli bi blo very not good. In ravno te se mi zdi da država precej podcenjuje.
Važn da so sekretarji, namestniki, inšpektorji, revizorji, itd. plačani, pol pa dolg pavza. Državna uprava poje več dnarja kot vse ostalo skp. Policaji bi mogl met visokošolsko izobrazbo pa plačo čez 200k če mene prašaš. Le takrat bi zadeve ble kej bolše kot sedaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost