Včeraj ob enih ponoči sva šla v Horsa v Tivoli. Gužva. Stojiva v vrsti, tip ki je bil z mano skoz opleta z jezikom. Ojoj pride pet mož postave - smrkci. Kaj boljšga, on jih ne prenese in jih najprej vpraša iz kje so. Tišina. Vpraša še par stvari. Tišina. Se ne da motit in začne debatirat o policajih z enim tipom v vrsti. Nakar iz skupine petih policajev skoči najmanjši :P, ga zagrabi in prisloni na kiosk. Dva policaja takoj skočita zraven. Noge narazen, roke gor, ga mal otipajo. Legitimacija. Ga vpraša zakaj so ga zdej prislonil h kiosku....aaaa....aaaaa.....motenje reda in miru

. En policaj zraven kao prepisuje njegove podatke v en zvezčič. Ok, ok. Ga spustijo.
Pa zapisnik mi dejte

, niso hotl dat. On reče, če lahko še on njih popiše. Kje mate vašo številko? Se policaj obrne stran od njega in so se po hitrem postopku pobrali. V civilni kombi :P.
Seveda je bilo smeha na ta račun. Še vprašanje. Ker je bilo očitno, da fantje imajo uniformo, bli so brez unih kap, brez "obvezne" opreme, bolj so izgledal kot čistilci v policijskih oblačilih.
Uglavnem a je res, da te policaj takole ne sme po**kat, če na glavi ne nosi kape??? Ali to velja samo za prometnike? A te res lahko po**ka vsak, ki nosi temno plav kombinezon in mu na njem piše policija? Tisti z več znanja in informacij, mi prosim povejte. Osvetlite me.
Aja, ne govort vicev od policajev v njihovi bližini

.