pir pr nas(v sevnici) je bil 350-60, sedaj 420 sit.............
isto za vse druge izdelke, pa da ne omenjam da se mi je v dveh dneh nabral za eno mercatorjevo vrečko kovancev

maky je napisal/-a:bom čisto kratek
naredite tisto, kar je zupi predlagal.
in še: ko je bil referendum za sprejetje ste pa glasovali za ali pa sploh niste glasovali. k*** pa pritoževanje pol. jaz sem glasoval za (vem zakaj sem glasoval za)!! imam rajši, da imamo stabilno valuto, ki je mednarodno bolj priznana in močna, kot pa valuto, ki je vsak dan na udaru in nihanju.
in za podražitve se je pričakovalo da bo. še enkrat: prijavite kršitelje na urad za varstvo potrošnikov ali pa ne jokcat. ukrepaj sam če hočeš da se izboljša situacija.
milankregar je napisal/-a:maky je napisal/-a:bom čisto kratek
naredite tisto, kar je zupi predlagal.
in še: ko je bil referendum za sprejetje ste pa glasovali za ali pa sploh niste glasovali. k*** pa pritoževanje pol. jaz sem glasoval za (vem zakaj sem glasoval za)!! imam rajši, da imamo stabilno valuto, ki je mednarodno bolj priznana in močna, kot pa valuto, ki je vsak dan na udaru in nihanju.
in za podražitve se je pričakovalo da bo. še enkrat: prijavite kršitelje na urad za varstvo potrošnikov ali pa ne jokcat. ukrepaj sam če hočeš da se izboljša situacija.
Kdaj pa je bil referendum za €€€? Očitno sem ga prespal.
...Nova valuta ni dobra za nobenega vse države, ki so jo sprejele jočejo - Nemčija, Italija vsaj od tam pride tu pa tam kak kolega z katerim prekomentiramo euro ... mislim, da tudi nam ne bo všeč ! L.p. MadMedia3 je napisal/-a:Nikakor nism zadovoljen saj so šle skor vse cene gor plače pa ostale do centa enake.
Spet bo nasradal srednji sloj.
Nova valuta je dobra edino za podjetja oziroma za ljudi ki veliko potujejo v Eu.
nebivedu je napisal/-a:Fantje jst imam pa drugačen odnos do tega dreka ki smo ga zdej dobili. Res boste lahko hodili v tujino in tam z našim denarjem plačevali, vendar zgubili smo svojo valuto in spet smo odvisni od drugih držav. Zdaj nam bodo vrednost denarja diktirali iz tuje države, zakone nam že.
U bistvu je pa čist res kar jih večina že ve
- "bečki konjušari" alias
- "slovenc je rojen za hlapca ostalim" in
- "bolj ko ga tepeš po hrbtu bolj je tiho".
Spet smo hlapci drugim, namesto da bi bili gospodarji vsaj na svojem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost