torej...anketa
pa če ma kdo voljo še lahko o svojem priljubljenem sistemu tudi kaj napiše

stealth je napisal/-a:eh, mogoce bi moral dodat tudi a mamo legalno al ilegalno verzijo...
@nebivedu: si eden redkih ce ne edini, me pa zanima a si jo su kupit al si se je polastil po sluzbeni poti? :P
aja laufam Xp prof. corporate ed.
stealth je napisal/-a:@nebivedu: se mi je zdelo, da bo nekaj takega![]()
Zanimivo pa je pomoje, da za domačo uporabo ponavadi ne kupujemo licenčnih OSov. Firma je pač nekaj drugega, v tvoj dom pa inšpektorji zaenkrat še ne hodijo kar tako...
Sicer je software postal dosti bolj dostopen,samo večina ga je še vedno predraga da bi ga nabavljal kot žemlce v trgovin ; :P
stealth je napisal/-a:Se čisto strinjam, tud sam sem imel v firmi vedno licenčno programje, v povprečju sigurno več kot kdo drug. Verjemi mi pa, da je nekomu, ki dela za 100-150 jurjev/mesec, ne bo kupoval softwarea, ker je predrag, prav tako pa ne bo inštaliru linuxa, ker nima pojma o njemu.
Jaz ne zagovarjam piratstva, samo življenski standard in računalniška osvesčenost pri nas je po moje, daleč pod takim nivojem, da bi si povprečen Slovenec, kupoval licenčni software za domači računalnik...pa pustmo igrce, ki stanejo recimo tm 15.000. Sej vsi vemo da so aplikacije daleč najdražji software.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost