Jao, ko da bi poslušu o znamkah avtov... U bistvu pa vse telefone dela isti rumenček v isti kartonasti škatli. Dejte no mir. Enostavno poglejte funkcije in dizajn - če ponuja kar rabite za primerno ceno je uredu.
Osebno sem mel Ericsson A1018s, Ericsson T20s, Ericsson R600. Zdaj mam SonyEricsson Z1010. Glede nobenga se nimam kej pritoževat, menjal sem jih zaradi različnih razlogov. Enega sem dal mami, en je bil ukraden, enega bratu, zadnjega pa dedku. Pokvaril se ni noben, pa so bili vrženi po tleh, padli po tleh, bili padeni na, mokri, umazani, odrgnjeni... Pač ne nosim telefona okoli v volneni vrečki, ampak ga uporabljam.
Kakorkoli že, ziher sem da zna tudi kdo z Nokio povedat podobno zgodbo.
S temi boljšimi firmami u glavnem ne boš zgrešil... Mam pa slabe izkušnje s starejšimi Sagemi in Alcateli. To sta mela mama pa brat in so zadeve crknile po enem letu.
V glavnem, če je bratu telefon všeč, ima primerne funkcije, dovolj ugodno ceno in naročniško razmerje, potem bo že uredu. Svetujem ti pa, da se oglasiš na kakem Mobicentru pa zadevo sprobata.
LP,
Oskar
@sebaveh: kaj nisi prej mislu na velikost tipk... moja opeka Z1010 je dovolj velika za medvedje šape.