... kdo pa ma čas se še z problemi drugih ukvarjat ? Še svojih ne uspevam rešiti ... L.p. MadArminLegenda je napisal/-a:No ker je men se zdi danes otvoritev big bradrja, dejte mal pokomenterat to odajo ( Kakšna se vam kej zdi, a jo boste gledal, ipd. ). Jaz osebno je nebom gledal, in se mi zdi eno samo zavajanje gledalcev ...
Mad je napisal/-a:... kdo pa ma čas se še z problemi drugih ukvarjat ? Še svojih ne uspevam rešiti ... L.p. MadArminLegenda je napisal/-a:No ker je men se zdi danes otvoritev big bradrja, dejte mal pokomenterat to odajo ( Kakšna se vam kej zdi, a jo boste gledal, ipd. ). Jaz osebno je nebom gledal, in se mi zdi eno samo zavajanje gledalcev ...
Pugi je napisal/-a:Fuckin pathetic... Get a life. Že folk k se je pogovarjal od Bara mi je cukr dvignu, tole je pa pomoje še hujša neumnost. Raj gledam Pat a Mat.
Spyker je napisal/-a:j**eš te resničnostne šove, nikol jih nisem gledal in jih nikol ne bom. Pugi, ne govor - veš kolkrat sem jest na busu poslušal razne frčafele k so stokale ker je šel ta pa ta iz Bara ven pa kolk jim gre una na živce pa bla bla bla, to ti res dvigne pritisk
Jorgi je napisal/-a:Malce me je razočaral izbor iz estetskega vidika, še posebej moški del... A se med 2000 prijavljenimi res ni našel vsaj en zanimiv zapofu*at dobr tip? Sami zakompleksanci, ki ta manjvrednostni občutek skrivajo za večvrednostjo, ki jo kažejo navzven in ki že po defaultu odbija dekleta. Me res zanima kok "akcije" bo s tako klavrnimi kandidati.
Jorgi je napisal/-a:Pri uni, k je pustila doma 3-letnega fantiča za ta čas za tako zadevo kot je BB je pa čist mem in neodgovorno. Očitno ima veliko raje sebe kot svojega sinka. Žalostno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov