Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Big Brother

Napisal/-a ArminLegenda So mar 17, 2007 11:18 am

No ker je men se zdi danes otvoritev big bradrja, dejte mal pokomenterat to odajo ( Kakšna se vam kej zdi, a jo boste gledal, ipd. ). Jaz osebno je nebom gledal, in se mi zdi eno samo zavajanje gledalcev ...

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin So mar 17, 2007 11:23 am

mal bomo pa že pogledal pol pa pokomentiral :noro
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: Big Brother

Napisal/-a Mad So mar 17, 2007 11:24 am

ArminLegenda je napisal/-a:No ker je men se zdi danes otvoritev big bradrja, dejte mal pokomenterat to odajo ( Kakšna se vam kej zdi, a jo boste gledal, ipd. ). Jaz osebno je nebom gledal, in se mi zdi eno samo zavajanje gledalcev ...
... kdo pa ma čas se še z problemi drugih ukvarjat ? Še svojih ne uspevam rešiti ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
voO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a voO So mar 17, 2007 11:27 am

Fukarl se bojo do amena :lol:

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo So mar 17, 2007 11:29 am

Ja če bo cajt bomo pa pogledli malo :D mogoč bo pa še smešno pa če bo kaka vrei dečva notri bomo še pa videli

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So mar 17, 2007 11:29 am

Spet ena tipična oddaja za ljudi z VELIKO preveč prostega cajta.Zakaj bi hotel gledat kup idiotov zaprtih v stanovanju, ki se ne smejo umivat?Sploh ne dojamem od kje ta želja, da vidim kaj drugi počnejo v stanovanju.A gleda folk tudi sosede skozi okno?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So mar 17, 2007 11:40 am

Fuckin pathetic... Get a life. Že folk k se je pogovarjal od Bara mi je cukr dvignu, tole je pa pomoje še hujša neumnost. Raj gledam Pat a Mat.
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So mar 17, 2007 1:08 pm

Jebeš te resničnostne šove, nikol jih nisem gledal in jih nikol ne bom. Pugi, ne govor - veš kolkrat sem jest na busu poslušal razne frčafele k so stokale ker je šel ta pa ta iz Bara ven pa kolk jim gre una na živce pa bla bla bla, to ti res dvigne pritisk :roll:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So mar 17, 2007 1:10 pm

10 min bom mal pogledal potem pa adijo izpred tv-ja
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So mar 17, 2007 5:40 pm

Mad je napisal/-a:
ArminLegenda je napisal/-a:No ker je men se zdi danes otvoritev big bradrja, dejte mal pokomenterat to odajo ( Kakšna se vam kej zdi, a jo boste gledal, ipd. ). Jaz osebno je nebom gledal, in se mi zdi eno samo zavajanje gledalcev ...
... kdo pa ma čas se še z problemi drugih ukvarjat ? Še svojih ne uspevam rešiti ... L.p. Mad

Pugi je napisal/-a:Fuckin pathetic... Get a life. Že folk k se je pogovarjal od Bara mi je cukr dvignu, tole je pa pomoje še hujša neumnost. Raj gledam Pat a Mat.

Spyker je napisal/-a:j**eš te resničnostne šove, nikol jih nisem gledal in jih nikol ne bom. Pugi, ne govor - veš kolkrat sem jest na busu poslušal razne frčafele k so stokale ker je šel ta pa ta iz Bara ven pa kolk jim gre una na živce pa bla bla bla, to ti res dvigne pritisk :roll:

ste vse povedal :P

sicer pa jst doma skor popizdim, ker pogovorom o tem sploh ne morm ubežat, ker gledajo vsi to konstanto, berejo vse revije, gledajo ponovitve ipd. in pol nujno o vsem razglablat (gledajo pa sestra, mat, brt pa njegova punca k je itak skos pr nas). Sicer pa doma se še da temu pobegnt, če sem pa slučajno ujet v avtu s kerimakol dvema ali več od njih sem pa v riti.. pol pa hočeš nočeš zveš vse o vseh. pa norice dobiš zravn

lp
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So mar 17, 2007 8:39 pm

lol...zdele sm tole videl pa nemorš no živjo js sm ĐESI....ovdje :shock: ...smeh.
ja no sej bo sam upam da gre tale đesa čimprej vn ker je tako antipatična...jao...kakšni izbori ljudi so to. Samo smeh :lol:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So mar 17, 2007 10:16 pm

sem si (po sili) ogledal teh 12 kandidatov. Nevem no, vsaj tričetrt je nekih patetikov in brezveze se sploh ukvarjat s tem, ker imam(o) bolj pametno delo okoli sebe... Na prvem mestu oni (imen si nea zapomnim) Celjski jebach s spiskom 200+ položenih. :lol: laže ko pes leti :lol: Oni drugi se ne more načuditi svojim bicepsom in proteinom, tretji je diplomirani :shock: pravnik, kar je po besedah voditeljice tudi najvišja stopnja izobrazbe tam noter, četrta je alergična na blondinke, peta je pustila svojega 3 leta starega sina doma za cele 3 mesce, šesti omenja da je "fart-knocker"...

Fenci, ni kaj :vc
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Napisal/-a Gregec2 So mar 17, 2007 10:32 pm

vsi so kr neki, un celjan no ja kr oba sta pa itak tko samovsecna da kr boli se najbol mi je una maica k ma 19 letno hcerko od tipov pa un iz avstralije drugi so pa res kr neki pa vsi skor s primorske:)

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So mar 17, 2007 11:03 pm

sem danes gledal
Đesi bo prva letela ven ker se mi zdi da je mal preveč odpadniška za vse tiste metrote in fancy bejbike. Sploh pa sta noter kar dve mamici, mislim pa kaj bosta ti dve delali med to mularijo, to mi res ni jasen, pa glede na to da ima ene že 19 let staro hčerko mora imet ženska že kar kakih 40 let, je pa res da zgleda baba odlično, pripisal bi ji vsekakor 30 let.
Samo te fore da imajo na dan samo 80 litrov vode so pa res malo mim, to bo zanimivo ko se ne bodo mogli vsi stuširat na enkrat.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So mar 17, 2007 11:42 pm

In kaj bo tako zanimivo, če se ne bodo mogli vsi naenkrat stuširat?Sej so zaprti in obsojeni drug na druzga.Najboljš, da se noben ne tušira in bodo vsi smrdel in ni nobene panike.So pa verjetno izbirali konfliktne osebe.Če zapreš mene tja notri, rabim samo pivo, babo, cigarete in čisto vest, da ne mečem časa stran.Lahko mi zaprejo toplo vodo, vzamejo mobitel, vse kremice, želeje, proteine in ostalo toplovodarsko navlako.Kakšen šok je, da ti vzamejo mobitel :shock: katastrofa, najhujše kar se ti laho zgodi :roll:

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Ne mar 18, 2007 7:33 am

Mislim 3 letnega sina pusti doma za 3 mesece za fu.king show in kaj bo pokazala........bo varuska za đesi?
Pa ne vem ce ste opazli ampak nina osenar pa ima ogromna ušesa........
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne mar 18, 2007 9:01 am

Jz pa spremlam te traparije (mam VIP dostop...beri nč me ne košta...nikol ne glasujem ...). Zakaj? Ker delam za compom petek in svetek po 14+ ur in je fajn met nekaj zraven, da se dogaja. Pa če je še tako trapast, ravno toliko, da se ti ne zmeša od samote in dela, k ga maš. Da vidiš, da obstajajo ljudje, ki raje namesto trdega dela prodajo vse svoje dostojanstvo za zelo majhno verjetnost končne nagrade.

Malce me je razočaral izbor iz estetskega vidika, še posebej moški del... A se med 2000 prijavljenimi res ni našel vsaj en zanimiv zapofu*at dobr tip? Sami zakompleksanci, ki ta manjvrednostni občutek skrivajo za večvrednostjo, ki jo kažejo navzven in ki že po defaultu odbija dekleta. Me res zanima kok "akcije" bo s tako klavrnimi kandidati. Še največ obeta un avstralc pa mogoče blondi s čopkom... Če ne drugega sta zabavna, to pa pr puncah vedno pali.

Kar se mamic tiče...ne vem no, gospa 38-ih let se mi smili, nekako se mi zdi, da je njena brezposelnost glavni motiv, da se je znašla v oddaji. Sej dobr zgleda, sam prvi vtis pravi, da ne gre za bejbo ala Absolutey fabulous (to bi blo bomba :P ) ampak za človeka odprtih pogledov in veliko obupa.

O uni, k je pustila doma 3-letnega fantiča za ta čas za tako zadevo kot je BB je pa čist mem in neodgovorno. Očitno ima veliko raje sebe kot svojega sinka. Žalostno...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Ne mar 18, 2007 11:44 am

mislim da se bojo dost.... ker se jim vido na obrazi :lol: :lol: :lol:
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Ne mar 18, 2007 12:18 pm

RpDany je napisal/-a:mislim da se bojo dost.... ker se jim vido na obrazi :lol: :lol: :lol:

podpis

Katrin007
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrin007 Ne mar 18, 2007 5:36 pm

Jorgi je napisal/-a:Malce me je razočaral izbor iz estetskega vidika, še posebej moški del... A se med 2000 prijavljenimi res ni našel vsaj en zanimiv zapofu*at dobr tip? Sami zakompleksanci, ki ta manjvrednostni občutek skrivajo za večvrednostjo, ki jo kažejo navzven in ki že po defaultu odbija dekleta. Me res zanima kok "akcije" bo s tako klavrnimi kandidati.

Se strinjam. Da ne morejo enega fukabilnega tipa najti med vsemi prijavljenimi, je žalostno. Še bolj je pa žalostno, da so notri sami tipi seksa polnih ust in brez podlage... človek bi mislil, da grejo na orgijo, ne pa na big braderja.

Jorgi je napisal/-a:Pri uni, k je pustila doma 3-letnega fantiča za ta čas za tako zadevo kot je BB je pa čist mem in neodgovorno. Očitno ima veliko raje sebe kot svojega sinka. Žalostno...

Če imaš otroka še ne pomeni, da si s ketno nanj prvezan. Sploh pa je doma tudi očka. Če ni popolni imbacil, se bosta že znašla ta mesec, ko je ne bo. Vse samohranilke čisto fajn zvozijo zadevo, pa jih nihče ne vpraša, kje imajo otroka, ko grejo v službo...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov