Napisal/-a sonček So apr 21, 2007 10:52 am
kaj vi mislite, da bi vas res povabil k meni domov, nene jest uživam v domačih jedeh res so enkratne ampak imam pa proti kupljeni hrani ravno taka je kot da bi žru umetno hrano, bre okusov, posebna salama je dobra za jest ampak neokusna da ne govorim o domači salami, ki je enkrtana za jest, lepo diši, po vrh pa uživaš v dobri salami, da ne govorim o kupljenih kumarcah, ki so vložene kot umetne domače so zakon, mi smo mel nekaj čez 300 kozarcev tega vložen, doma pojemo, kar veliko domačih dobrin takih ali drugačnih. Na leto pa pojmeo ogromno hrane cca 2 pujsa (en 200kg)+ par dest piščancev+1 kravo, ki jo damo v zakol ali pa ko damo v klavnco bike vzamemo nazaj, poleg tega pa še marsikaj druzga, da ne govorim o kruhu domači ali kuplje, in raznorazni dodatki...veliko zelo veliko nabiramo sadeže, iz narave, bom naštel jagode,borovnice,češnje,gobe,orehi,maline,ribez,razno razni cvetovi za pripravo medu, soka lipa,šipek,bezek skrtka lahko bi našteval v nedogled, za konec pa to pri nas nima noben zdravstvenih težav holesterola nima noben, vsi smoa zdravi kot riba zdaj pa si predstvljate kako je živeti lepo na kmetiji in ta zgodba kar sem napisal ne predstvlja niti 1% celotne zgodbe
Osu gre samo enkrat na led.lp