Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

fušar
Nov uporabnik

Prekvalifikacija za avtomehanika

Napisal/-a fušar Ne maj 27, 2007 11:02 pm

imam narejeno srednjo šolo in bi se rad prekvalificiral v mehanika, kako,kje?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po maj 28, 2007 6:13 am

Če imaš srednjo šolo, pomoje ni potrebno dost prekvalifikacij. Vedno več pa bo tudi direktorjev, ki bodo svoje zaposlene imeli zaradi znanja in entuziazma in ne zaradi papirja od srednje šole. Za moje pojme je večina mehanikov, ki so prišli iz srednje šole kot mehaniki skoraj čisto nesposobna - še prošnje si ne znajo napisat.
Če hočeš biti mehanik, je najbolje da malo pokažeš znanje in bo hitro prišla ponudba za delo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Po maj 28, 2007 2:51 pm

[quote="nebivedu"]Če imaš srednjo šolo, pomoje ni potrebno dost prekvalifikacij. Vedno več pa bo tudi direktorjev, ki bodo svoje zaposlene imeli zaradi znanja in entuziazma in ne zaradi papirja od srednje šole. Za moje pojme je večina mehanikov, ki so prišli iz srednje šole kot mehaniki skoraj čisto nesposobna - še prošnje si ne znajo napisat.
Če hočeš biti mehanik, je najbolje da malo pokažeš znanje in bo hitro prišla ponudba za delo.[/quote]

s tem ap se nebi strinjal ker sem po poklicu avtomehanik in nisem nesopsoben.za drugo večino pa ne vem :evil: :cry:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar Po maj 28, 2007 5:34 pm

nebivedu je napisal/-a:Če imaš srednjo šolo, pomoje ni potrebno dost prekvalifikacij. Vedno več pa bo tudi direktorjev, ki bodo svoje zaposlene imeli zaradi znanja in entuziazma in ne zaradi papirja od srednje šole. Za moje pojme je večina mehanikov, ki so prišli iz srednje šole kot mehaniki skoraj čisto nesposobna - še prošnje si ne znajo napisat.
Če hočeš biti mehanik, je najbolje da malo pokažeš znanje in bo hitro prišla ponudba za delo.

ah za vsako del. mesto rabiš nek papir-formalno izobrazbo, kje bi naredu prekvalifikacijo

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Po maj 28, 2007 5:38 pm

mogoče ;)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Po maj 28, 2007 5:38 pm

ervin30 je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Če imaš srednjo šolo, pomoje ni potrebno dost prekvalifikacij. Vedno več pa bo tudi direktorjev, ki bodo svoje zaposlene imeli zaradi znanja in entuziazma in ne zaradi papirja od srednje šole. Za moje pojme je večina mehanikov, ki so prišli iz srednje šole kot mehaniki skoraj čisto nesposobna - še prošnje si ne znajo napisat.

s tem ap se nebi strinjal ker sem po poklicu avtomehanik in nisem nesopsoben.za drugo večino pa ne vem :evil: :cry:
Dobra ko bbska.

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo To maj 29, 2007 3:48 pm

tiste prednete bo potrebno prestudiat kateri so osnovni za strojnisvo in v smeri avtoserviserja,,...
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 29, 2007 5:13 pm

ervin30 je napisal/-a:

o ja jaz bi se pa kar strinjal ker velika večina "mehanikov" hodi v šolo samo za to da hodi in ne zato da bojo kdaj mazali roke 3/$ mojih bivših sošolcev ni bilo nikoli mehanikov po končani šoli

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 To maj 29, 2007 5:35 pm

jst pa sm hodu ker me zanima ta poklic in nisem kot drugi moji sošolci ki vozijo naprimer tovornjake čeprav so mehaniki ..jest in enih 10 sošolcev avtomehaniške šole delamo mehaniški poklic :D
Dobra ko bbska.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov