Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

kako zaslužiti v 10 minutah 100€

Napisal/-a myster Po jun 18, 2007 11:38 am

današnja moja izkušnja :twisted: .danes smo imeli v velenski okolici spomladansko čiščenje kosovnih odpadkov. pred hišo smo postavili polno stare šare od nemških starih motorjev, elekto omaric, smuči, motorni deli od starih tomosovih motorjev...pač v glavnem staro železo. blo je cel kup šare...hodijo zbiralci starega železa pogledajo vse kar se jim zdi uporabnega in naložili na kombi.blo je ene 4 kombijev-odpelali skor vse.

to me ni motlo.sam ko si en šiptar dovoli gledat avto, parkiran pred hišo pa gledat, če je odklenjen itd. bil je zaklenjen samo šipa (ene 3 cm) je bla malo odprta in jo potegne dol in si kr sam odklene avto. glih vidim ko je hotu odmotirat avtoradio sm ga zalotil (verjetno že izkušen). grem na balkon, pa ga tk lepo vprašam če kaj nuca.šiptar cvikne se začne opravičevat, začne se trest z nogam ko sm mu reku da bom policijo klico (nakazoval s telefon, kao da tipkam 113).hoče se v miru pogovorit, jst pa mu rečem naj mal počaka, da se policaji zmenim (simuliram pogovor) .hkrati pa kot dogovorjeno pride sosed s tovornjakom in mu zapre pot.šiptar čist živčn se opravičuje (ziher zmoču spodnjice), reče vzem 100€ pa me ne vidite več.jst sm mu rek naj prvo sprazne žepe.evo pa mi je nazaj dal prvo moje sončne očale (je*** pedr), sosed ga še mal postran gleda (pravi hrust je moj sosed :lol: ); šiptar še bol prestrašen pa je začel vse metat iz žepov (še prometno je hotu okrast...da mu je*** ma**). pusti v avtu še obljubljenih 100€, sosed se mu s tovornjaku umakne, on pa gre ko šus s staro kripo ko mu komi vžgala (misleč da ga policaji ne bojo vidl). mislim tak teksas je ratu zadnje cajt da te glava boli. mama se je na koncu smejala, jst pa soseda na pir povabim :-P

pogledam na avto je res vse vrnu, kar je hotu okrast, edino čike mi je pa vseen spizdu (je bil še samo en).zanimivo da pred bajto gre gledat kaj je v avtu, čeprav je avto pred hišo parkiran bi se mogu mal spolnat, da so nekateri trenutn doma.a so res tk zabiti ali se sam delajo da so :lol: ?

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jun 18, 2007 11:54 am

posespazbudu, kajde?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 18, 2007 11:56 am

Velika večina pred hišo nima usmerjene pozornosti na avto, zato pa je pred hišami kr dost kraj. Jst sm zadnč nabutu tipčka(okol 16 al pa več let), ki se je neki potikal okol avta, pol se je pa njegov fotr nalimal pa neki težil, je pa hitr utihnu, ko sem mu povedal, da je sinko hotu brskat po avtu (pred hišo je avto skos odklenjen, pa tut drgač ni nič vrednega v njem). Pol je pa še fotr sinkota nalomu in mu razložu, da se to ne dela in da bo naslednjič ostal pred vrati, če bo saamo še enkrat probal kam vdret.(odlična vzgoja).
Kasneje se je fotr opravičil za dejanje mulca in povedal, da bo doma še enkrat z njim obračunal, ker tut on noče, da bi nekdo drug pa njemu v avto vdrl.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Napisal/-a myster Po jun 18, 2007 11:59 am

Rjuhar je napisal/-a:posespazbudu, kajde?

pejt spat :roll:

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Re: kako zaslužiti v 10 minutah 100€

Napisal/-a ervin30 Po jun 18, 2007 1:18 pm

myster je napisal/-a:današnja moja izkušnja :twisted: .danes smo imeli v velenski okolici spomladansko čiščenje kosovnih odpadkov. pred hišo smo postavili polno stare šare od nemških starih motorjev, elekto omaric, smuči, motorni deli od starih tomosovih motorjev...pač v glavnem staro železo. blo je cel kup šare...hodijo zbiralci starega železa pogledajo vse kar se jim zdi uporabnega in naložili na kombi.blo je ene 4 kombijev-odpelali skor vse.

to me ni motlo.sam ko si en šiptar dovoli gledat avto, parkiran pred hišo pa gledat, če je odklenjen itd. bil je zaklenjen samo šipa (ene 3 cm) je bla malo odprta in jo potegne dol in si kr sam odklene avto. glih vidim ko je hotu odmotirat avtoradio sm ga zalotil (verjetno že izkušen). grem na balkon, pa ga tk lepo vprašam če kaj nuca.šiptar cvikne se začne opravičevat, začne se trest z nogam ko sm mu reku da bom policijo klico (nakazoval s telefon, kao da tipkam 113).hoče se v miru pogovorit, jst pa mu rečem naj mal počaka, da se policaji zmenim (simuliram pogovor) .hkrati pa kot dogovorjeno pride sosed s tovornjakom in mu zapre pot.šiptar čist živčn se opravičuje (ziher zmoču spodnjice), reče vzem 100€ pa me ne vidite več.jst sm mu rek naj prvo sprazne žepe.evo pa mi je nazaj dal prvo moje sončne očale (je*** pedr), sosed ga še mal postran gleda (pravi hrust je moj sosed :lol: ); šiptar še bol prestrašen pa je začel vse metat iz žepov (še prometno je hotu okrast...da mu je*** ma**). pusti v avtu še obljubljenih 100€, sosed se mu s tovornjaku umakne, on pa gre ko šus s staro kripo ko mu komi vžgala (misleč da ga policaji ne bojo vidl). mislim tak teksas je ratu zadnje cajt da te glava boli. mama se je na koncu smejala, jst pa soseda na pir povabim :-P

pogledam na avto je res vse vrnu, kar je hotu okrast, edino čike mi je pa vseen spizdu (je bil še samo en).zanimivo da pred bajto gre gledat kaj je v avtu, čeprav je avto pred hišo parkiran bi se mogu mal spolnat, da so nekateri trenutn doma.a so res tk zabiti ali se sam delajo da so :lol: ?

:rofl :rofl :rofl :rofl :har :har :har :har zgodba in pol
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Po jun 18, 2007 5:23 pm

preveri, da teh 100€ ni ponarejenih...
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Napisal/-a myster Po jun 18, 2007 5:53 pm

erixon je napisal/-a:preveri, da teh 100€ ni ponarejenih...

ni...sm bil že na bencinski...tanku bencin, pa je prodajalc preveru 100€ in so bili pravi :lol:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jun 18, 2007 6:19 pm

eto vidš si dubu 100€ pa še pravi......

fotr je enkrat menju gume pred bajto in je samo skočil neki iskat v bajto k mu je manjkal, no ta isti dan je pa bil odvoz kosovnega materiala, in prileti tip in začne nalagat feltne vred z gumam na prikolico in priteče fotr vn in mal zamori in se začne oseba opravičevat da ni vedu itd. itd. mislm kosovni material je bil cca. 5 m stran od hiše in je tip kr uletu na dvorišče pred bajto češ bo vzel feltne, da mu m****

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 To jun 19, 2007 12:31 pm

pri nas je stopo do monitorja odvrženga na cesti in vdaro gor z sekiro pokrado kable in spizd*
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec To jun 26, 2007 10:27 pm

sej to nemorš vrjet.. pri nas smo celo zmrzovalno skinjo postavili ob cesto je delovala pa vse... pa pridejo zapečeni okrog.. pa glih foter odzunaj nekaj dela.. pa ga on vpraša če skrinja dela .. moj foter pa ja dela ja.,.. in tip kr začne razkopavat vse in pobere ven aluminij.in se sam s sabo meni da mu noben tega nebo vzel. itd.... in pol ko si nabere še par stavri pride do naših vrat in vpraša če še mamo kaj.. ja halo??? a je bil cel dovoz poln krame....mislim, ti jim nastaviš tam vsega boga pol pa še zadovolni niso s tistim kaj odpelajo..

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 27, 2007 12:10 pm

Te ze ni bil pravi sipek.

Pravi sipek bi te nalomo ko psa pa ti se dnar iz zepa cukno.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew Sr jul 04, 2007 6:48 pm

hehe...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr jul 04, 2007 7:47 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobr da si ga zalotu.drgač pa jst bi umru od smeha,da bi to vidu.ko ti je 100 eu dau... :lol: :lol: solze bi špricale :lol: :lol:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jul 04, 2007 7:56 pm

Samo vas je vecina nepismenih, in neveste koliko je dejansko vredno to staro zelezo. Dinos je imel pogdbo z drzavo, a ker cigani vse poberejo, kosovni odpadi delajo dinosu samo minus kajti po tem ko cigani vse poberejo ostanejo samo se smeti, ki morajo na sezig.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr jul 04, 2007 8:59 pm

Rjuhar je napisal/-a:posespazbudu, kajde?
:clapclap :clapclap :EE :wink:

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Če jul 05, 2007 9:50 am

:lol: :lol:
Dobra ko bbska.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jul 05, 2007 12:11 pm

Železo je en k*** vredno. Barvne kovine prnašajo dnar. Od mesinga, trdega ALU, barvanega ALU, barvnih ALU profilov, čistih ALU profilov, rosfreja, cinka, bakra, svinca ....V vseh oblikah in velikostih...od odztružkov preko piksen do glav motorja in kilerjev, žaluzij, vodovodnih pip, cevi, streh, kablov, posode, felten (alu), ....

Eni samo od tega živijo in to prav lepo. Še lepše pa živi firma, ki to odkupuje in prodaja naprej v Italijo ali v Slovenjo vas - Meltal.

Dinos je pa tko v stečajnem postopku in ma blokirane vse račune.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a Guli Če jul 05, 2007 12:50 pm

najbol se splača mesing.... največ dobiš za njega :) mi2 z bratom sma mal doma delavnico pospravla, in sma že 2x dobila krepko preko 400€.. iz samo odpadnega materjala, k fotru ostane. :lol:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov