to me ni motlo.sam ko si en šiptar dovoli gledat avto, parkiran pred hišo pa gledat, če je odklenjen itd. bil je zaklenjen samo šipa (ene 3 cm) je bla malo odprta in jo potegne dol in si kr sam odklene avto. glih vidim ko je hotu odmotirat avtoradio sm ga zalotil (verjetno že izkušen). grem na balkon, pa ga tk lepo vprašam če kaj nuca.šiptar cvikne se začne opravičevat, začne se trest z nogam ko sm mu reku da bom policijo klico (nakazoval s telefon, kao da tipkam 113).hoče se v miru pogovorit, jst pa mu rečem naj mal počaka, da se policaji zmenim (simuliram pogovor) .hkrati pa kot dogovorjeno pride sosed s tovornjakom in mu zapre pot.šiptar čist živčn se opravičuje (ziher zmoču spodnjice), reče vzem 100€ pa me ne vidite več.jst sm mu rek naj prvo sprazne žepe.evo pa mi je nazaj dal prvo moje sončne očale (je*** pedr), sosed ga še mal postran gleda (pravi hrust je moj sosed

pogledam na avto je res vse vrnu, kar je hotu okrast, edino čike mi je pa vseen spizdu (je bil še samo en).zanimivo da pred bajto gre gledat kaj je v avtu, čeprav je avto pred hišo parkiran bi se mogu mal spolnat, da so nekateri trenutn doma.a so res tk zabiti ali se sam delajo da so