Nikjer ne piše,da ne smem objaviti mopeda. Piše,samo da se lahko objavijo slike iz Salona. In moj moped je v salonu- drugo... =)
LP
http://mopedforum.net/ <--- 100% primernejši forum zate! Drgač je pa na tem forumu kukr se zdi zlo velik tebi podobnih, mogoče se bojo pa upoguml pa bojo usi zdej zmetal gor svoje frčomatike, šterke, šestke...mogoče ti bo uspela revolucija pa boste dobil clo svoj podforum!
pa dajte folk ka je narobe,res je da je stran o avtih,je pač predstavil moped,naj bo član a.com in čez 2,3,4 leta ko bo dovolj star da bo imel avto bo pa se avto predstavil,do takrat pa se lepo voz s tem mopedom!
prestavljam... in ce ce objavlja naj objavi v pravem koticku
galerija je namejena avtomobilom in njim podobni prevoznim sredstvom za ostalo
mu je bilo pa se svetovano (forumi)
uf...tti tanovi tomosi crkujejo kr po vrsti...vsi modeli ko še niso meli smerokazov so zdržljivi, pol pa ko so jih začeli dodajat so pa za en k****.kolega ma l.01 pa so mu enkrat semerengi šli, pa ojnica, batni obročki...
opa, neki zanimive feltne majo teli tanovi tomosi pa kr štarter ma :P A feltne lohk zdej že zbiraš al kako?
drugač pa za ceno tega novga, dobiš hudo 125 mal starejšga letnika like mito, sp02, starejšo RS itd., ampak kokr ti paše, itak se boš ti furou me pa še zmeri kr preseneča dejstvo, da je tomos začel delat apn6 z litkami :P čist zanimivo
No, velik varnih kilometrov, pa čimmanj šraufanja (v smislu popravljanja)
uf 10 let sem se vozil z mopedi (šola, verauk, birmanske vaje, k maši, v trgovino, 15km/dan, vreme: ni važn al je bil dež, sneg ali celo -20. Se pa spovnem nekega leta, ki je bilo zunaj -18 st. in mi je rekla mat , ne it v šolo jaz pa sem reku ja, in obleku sem se tako močno, da mi je bilo vsaj okol trebuha do vratu vroče, čelada, rokovice , dva šala okol vratu, da mi ni not pihal, po jens hlačami sem imel trenerko, smučrski pajac itd .......kadar je bil dež sem se tako dobr obleku, da nisem bil nič moker 10km vožnje po temi. Jah včasih je bilo včasih dons pa avto sam da so stroški za avto obupni no nekega večera sem pa zbil srno z mopedom, jaz cel srna pa na drugem koncu ceste-crknjena.
Drugč je pa tale apn 6 hvaležen motor, gre povsod sam, da nimaš 100kg,popravš ga sam, edin včasih je treba kakšno stvar kam nest.....dobr moped
Jz mam raj doma 25let starega vw (skupaj 73 let stari), koker da se bi vozu z novim (vstavi firmo po želji. Osebno bi dal sem reno, pežo, razne korejce...), kaj šele mopedom To še biciku raj gonim...
Sej DJ Falco: ne narobe razumet. Če ti daje veselje vsekakor vlagaj v to. Tud men vsi pravjo kaj dnarja zmečem na stara j***a pa se pač ne zmenim za njih.