Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

EP v košarki

Napisal/-a FRANCIVW So sep 15, 2007 5:36 pm

Vaše mnenje :?: moje da bom glih kar znorel :jao: :(
Slika

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner So sep 15, 2007 5:51 pm

naši neznajo zaključit enega tekmovanja brez glupih neumnosti
slovenija grčija zadnih nekaj minut...nebi komentirou ker se mi niti neda obremenjevat
če so use tekme lahko dobro igrali bi lahko tud proti grkom kej več nardili
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So sep 15, 2007 6:34 pm

sm se ze po drugih forumih tak razpozdo da se mi neda vec pa se kle nebom.

sramota enostavno.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So sep 15, 2007 6:36 pm

evo že takoj "pljuvate" na tiste, ki niso uspeli narediti tistega česar se je "pričakovalo" od njih

mene osebno so impresionirali glede na zasedbo, saj doseči 6 zmag zapored je dosežek, naj omenim da so samo rusija, litva in slovenija zaključili tako prvi kot drugi del tekmovanja brez poraza. svaka čast igralcem, ki so stisnili zobe in naredili to kar so lahko v danem trenutku, a naj ponovim da grki niso brezveze evropski prvaki ter svetovni podprvaki...raje spljuvajte tiste ki niso oz. so zavrnili nastop za slo reprezentanco!

tisti, ki pa so nastopili pa le tole: kapo dol, svaka čast za borbenost

lp

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo So sep 15, 2007 6:45 pm

adis je napisal/-a:evo že takoj "pljuvate" na tiste, ki niso uspeli narediti tistega česar se je "pričakovalo" od njih

mene osebno so impresionirali glede na zasedbo, saj doseči 6 zmag zapored je dosežek, naj omenim da so samo rusija, litva in slovenija zaključili tako prvi kot drugi del tekmovanja brez poraza. svaka čast igralcem, ki so stisnili zobe in naredili to kar so lahko v danem trenutku, a naj ponovim da grki niso brezveze evropski prvaki ter svetovni podprvaki...raje spljuvajte tiste ki niso oz. so zavrnili nastop za slo reprezentanco!

lp

to je res

ampak če si gledal tekmo proti grkom smo bili boljši zadnjih pet minut pa bolje da bi naše stare mame igrale, tega pač ne morem razumet da so tko debilno spušili 15 pik.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So sep 15, 2007 6:48 pm

@tešo: da smo bili boljši in vodili ampak to je košarka, lahko ob polčasu vodiš tudi za 20 pik in nato zgubiš za -1 piko, žoga je okrogla.....tako da se v tem športu lahko v trenutku zgodi marsikaj, tako kot je lakovič zadel trojko proti francozom za zmago

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So sep 15, 2007 7:24 pm

tešo je napisal/-a:
adis je napisal/-a:evo že takoj "pljuvate" na tiste, ki niso uspeli narediti tistega česar se je "pričakovalo" od njih

lp

to je res

ampak če si gledal tekmo proti grkom smo bili boljši zadnjih pet minut pa bolje da bi naše stare mame igrale, tega pač ne morem razumet da so tko debilno spušili 15 pik.

Jebiga stari...tut jest ne razumem....

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne sep 16, 2007 4:02 am

adis je napisal/-a:@tešo: da smo bili boljši in vodili ampak to je košarka, lahko ob polčasu vodiš tudi za 20 pik in nato zgubiš za -1 piko, žoga je okrogla.....tako da se v tem športu lahko v trenutku zgodi marsikaj, tako kot je lakovič zadel trojko proti francozom za zmago

Vidm da si prevec omejen stem, kok smo mi "mjhna" drzava" po kok smo do zdj dosegl...mors tazumet da fantje k zastopajo našo državo igrajo basket celo življenje...Tle nima veze kok zgublas al pa zmagujes cez tekmo,da zadnih 3 min igraš tko k da bi basket spilu za hobi, mislm da bi vsak ,k vem vsaj mau u basketu ve, kako se more igrt nakonc če vodš +12 pik...Mi gre res na ku**** k slišm folk "sj so prej ful nardil"...Fantje so res nardil lepo serijo zmag ,samo da so pa 2 tekmi na "polno" spušili" na konc pa ni opravičila , pa neglede na zmatranost...če so se prej "pregrel" med igro , pač ne poznajo svojih zmogljivosti...kar so zdj v 2 tekmah nardil je res sramota, nima veze kako obrnš..vseen pa jim čestitam za to kar so nardil...žou Francija ne bo padla (spet) :?

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne sep 16, 2007 9:38 am

ma butasti so .. men tut ni blo jasn da so pušnl teh 15 pik tko grdo.. k zgubleni so bli zadne minute.. dej no .. bol bi blo da so skos teh 25 sekund držal žogo v roki in to je to.. al pa da so samo obrambo igral.. pa nevem zakaj ga noben od teh velikanov ni kucnu nikol... a se bojijo al kaj..

najbol smešn mi je blo to .. k so pa dal žogo najmanšemu igralcu za zaden met..
jest bi šol na center pa da ga kucne za tiste 2 piki pa bi zmagal...

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne sep 16, 2007 9:47 am

Drugič bo bolje.. so imeli malček treme ;)

Za nas tako male " Slovenčke " so se dobro odrezali ;)

A

Uporabniški avatar
BAGGIO
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a BAGGIO Ne sep 16, 2007 10:11 am

Mislim da so zelo daleč prišli s to ekipo - glede na to, da manjka za celo ekipo igralcev, ki so nastop odpovedali. Za primerjavo - Srbija, ki ima letos medalje v vseh ostalih mlajših kategorijah ni prišla niti v drugi krog.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po sep 17, 2007 3:54 pm

Male slovenčke?pomoje niti ne...Fantje igrajo v najboljših evropskih klubih in so za to zverinsko plačani in še zmeraj ne vem kaj so delali zadnjih 5 min proti grkom.Nesterovič je najbolje plačan slovenski športnik, Smodiša cska plačuje z zlatom in je bil MVP ne vem česa, Lakovič je bil tudi nek MVP in ni slabo plačan.Teli sami 3 bi mogli mirno pripeljat +16 pik v zadnjih 7 minutah....k***
do grčije pa vse pohvale našim

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po sep 17, 2007 5:34 pm

evo se ponavlja vzorec katerega sem uvidel že prej, ista stvar je pri drugih športih. ko nekdo zmaguje ga hvalijo in dvigajo v nebesa, ko pa prvič zgubi ga pa brcajo in ozamerjajo, dejte se zresnt!

@polooo: nisem omenjal majhnosti naše prelepe države, mogoče si pa ti omejen z majhnostjo, saj si jo ti omenil

raje popljuvajte tiste, ki niso se odzvali povabilu kot so: nachbar, udrih, bečirovič in ostali.....
tile fantje ki so zdržali in da ponovim slo ekipa je igrala skoraj vseh 6 tekem z 8 igralci tkao da govoriti o nekaterih stvareh o katerih neveste veliko je absurd....no to velja samo za nekatere posameznike

najbolj na živce mi gredo tisti, ki spremljajo nek šport samo takrat ko je neko velko prvenstvo kot je ep ali sp, in taki potem so najbolj glasni kaj in kako bi spremenili stvari ko pa tisti, ki skoraj redno spremljamo nek šport od začetka do konca smo tihi in vemo v čem je bil problem

najlažje je navijat takrat ko nekdo zmaguje, ko pa zgublja pa je najlažje bit glasen

@vuso: ponavljam, grčija ni za brezveze svetovni podprvak in "bivši" evropski prvak, imajo par igralcev katerih plača bi zajemala celoten prihodek vseh košarkarjev v slo reprezentanci, še vsa sreča da so se nekateri slo košarkarji "dobro prodali" - svaka čast glede na to koliko cenite ta šport in koliko jih spodbujate tako v slabem kot v dobrem

lp

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po sep 17, 2007 5:44 pm

Igralcem: VSAKA ČAST

Trener: PIPAN GO HOME!!!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po sep 17, 2007 5:50 pm

FBR je napisal/-a:Trener: PIPAN GO HOME!!!

Tudi moje mnenje je, da je glavni krivec za poraz(e) proti Grčiji(pa tud proti Litvi je bilo treba igro drugače nastavit, ne pa da nas razbijejo s trojkami - se je videlo, da se proti njim da na primeru Hrvaške)

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po sep 17, 2007 5:58 pm

Kaj je kdo naredil v preteklosti in prvak česa je bil ne šteje popolnoma nič.Slovenija je kljub temu, da so očitno pravi partizani v primerjavi z grki, igrala boljše in imela prednost 16 točk v zadnji četrtini.Sledil je RAZPAD igre, popolni kaos, ko je Lakovič podajal žoge grkom v naročje.Ni se prvič zgodilo, da je pred uspehom igra razpadla.Me ni motilo, ko smo izgubili proti litvancem, ker so bili preprosto boljši, ampak proti grkom je bila pa katastrofa na koncu.dobro prodali?Mogoče edino Rašo, ostali pa v svojih klubih opravičujejo svoje plače.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po sep 17, 2007 6:04 pm

@vuso: seveda šteje kdo je kaj naredil v preteklosti, saj rezultati iz preteklosti vodijo neko državo k novim ciljem se pravi večjim ciljem in s tem si povečujejo psihološko pripravljenost, naj omenim da je bil cilj na letošnjem ep slo reprezentance nekje okrog 7 mesta ki še vodi na dodatni turnir za olimpijske igre, in veš kaj ? dosegli so ga....to so sami igralci priznali

odlično se je prodal tudi smodiš ko je odšel v cska naj omenim da ima plačo, ki ima na koncu 6 številk, pa lakovič ko je odšel v barcelono

no sedaj pa veselo poslušamo novinarje kdo je kriv in kdo ne, kaj narediti da bi se to izboljšalo in kaj ne, veste kaj, pojma nimajo.

kar se tiče pipan-a pa je tko: svak čast da je pripeljal igralce katerih si prej niso upali zaigrati za slo reprezentanco zaradi klubskih obveznosti, kot je to smodiš in rašo.

tisti ki pa niso zaigrali kot je nachbar, brezec, in druščina se pa preveč bojijo za svoje žepe, a naj ne pozabijo od kje prihajajo

lp

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po sep 17, 2007 6:12 pm

Vsi, ki ste pametni, kako so igrali proti Grčiji....vsak pozabi povedati, da so dobesedno pojedli Nemce. Jebiga mel so moment slabosti ko so igrali proti Grgom. In glede na to da je bla rezervna klop praktično prazna ....me ne čudi, da so bolj zmatrani kot ostale reprezentace.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po sep 17, 2007 6:28 pm

upam da ste nekateri zasledili intervju na pop tv katerega je dal rašo in kaj je povedal o navijačih in svoje mnenje kako ljudje po enem porazu takoj popljuvajo igralce ter trenerja

lp

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po sep 17, 2007 6:35 pm

Na žalost, poudarjam, na žalost, sem imel priliko videti delo Pipana na lastne oči. Ne želte si ga v svojem klubu! Vsaj jaz upam, da ga ne vidm nikoli več.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov