Ice_Angel je napisal/-a:zna se zgodit da prejmes celo prazn paket...lp
Polooo je napisal/-a:pa pejta se vidva poročit pa se smetit tem
Adrenalin_Girl je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:OFF:
Boš še meni zdaj zagrozila? Daj no? To ti gre dobro od rok.
LP![]()
Eja, tebi nebom grozila in nikomur drugemu, skušam vam samo odpret oči s kakim človekom imate opravka, to je vse..
On napada, jaz odgovarjam in se branim.. to je to..
Pa brez zamere
abbe je napisal/-a:Adrenalin_Girl je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:OFF:
Boš še meni zdaj zagrozila? Daj no? To ti gre dobro od rok.
LP![]()
Eja, tebi nebom grozila in nikomur drugemu, skušam vam samo odpret oči s kakim človekom imate opravka, to je vse..
On napada, jaz odgovarjam in se branim.. to je to..
Pa brez zamere
pa kaj to tebe briga s kasnim clovekom mamo mi opravka,zato si se vclanla na forum da bos tuki enmu neki tezila pa pametovala pa nevem kaj se vse.
ce je fant na forumu bi mu lahko lešpo rekla naj napise v tvojem imenu post in bi povedala kaj mislis o njem in konc,ne pa da zj vsak njegov post neki citiras pa dodajas?a je biu ice-angel tvoj bivsi pa ga ne mores prebolet pa zj tko po njem serjes?
ce sm kerga ozalil (tvojega fanta) mi je zau nism meu tega namena ampak mi gres na zivce
Stratus_ je napisal/-a:Ice_Angel je napisal/-a:zna se zgodit da prejmes celo prazn paket...lp
govori se o ebayju ne o bolhi. Ebay ma mal bol porihtano to z varnostjo. Jaz mam same pozitivne izkušnje, ene stvari sicer enkrat sploh nisem dubu, ampak sem dobil denar potem nazaj. PLačujem pa skor vedno prek paypala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov