Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Siolov modem in vec racunalnikov

Napisal/-a lisko Ne okt 07, 2007 3:34 pm

Torej kot že omenjeno....... do zdej sem imel dva kompa in oba priklopljena na internet in sta oba delala. Zdaj pa se je pridružo se tretji....A zaboga mi ga noče zaznat...

Gre pa se za sagemov modem in siolov trojček......Modem ima 4 usb prikljucke.....Po defaultu je nastavljen kao dva kompa in dve tv. Ampak sem to prestavo........

Kak in kje zaboga lahk to nastavim ali pac ta modem ne podpira treh racunalnikov?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne okt 07, 2007 6:24 pm

dej ime tega sagem modema

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Ne okt 07, 2007 7:18 pm

kolikor sem jaz seznanjen s temi sagemovi modemi morem rečt,da niso vredu, Jaz imam doma tudi modem,samo mam od iskratela in mam nanjga priklučenega 3 računalnike ,vse brezžično, in dela vse normalno. Imama tudi ta Trio paket.

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Ne okt 07, 2007 10:17 pm

a nebi raj par evrckov vzel se odpeljal do rac trgovine pa si kupil SWITCH ? bo velik manj komplikacij. potem si pa na enmu izmed treh racunalikov nastavis network gateway in povezavo delis drugim dvema racunaloma. ce rabs kej vec informacij al pa pomoc mi pis na PM pa ti dam MSN naslov.

Uporabniški avatar
BAGGIO
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a BAGGIO To okt 09, 2007 11:24 am

imam sagemov modem(sicer imam na vsaki strani po dva priključka). Kupil sem zraven še router in nimam problemov s povezavo - trenutno imam dva računalnika gor priklopljena.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To okt 09, 2007 4:33 pm

Eto špila zadeva...... poklical na siol in mi je prijazen študent uredil kr na siolo...... finta je bla v portih ki niso bli pravilno nastavljeni. da je še večja fora sem jaz vse porte zadnjič dal na DATA pa ni hotl delat....... poleg tega da ni delala tudi tv ne.

No zdej pa je porihtan vse kot mora bit.... sta pa dva telefona, trije kompi in ena tv. Pa dela vse brez problema edin če so vsi trije kompi na pune zasedeni pol je mal slabša slika..... ostalo dela vse brez blema.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov