Sh3bO je napisal/-a:Jaz bi pa rad slišal odgovor na eno vprašanje. Ampak od nekoga, ki ima malo pojma o ekonomiji in ne samo iz gostilniških pogovorov. Sicer se pa vprašanje navezuje na sončkovo.
Kako to, da imajo naši sosedje (Italija, Avstrija, Nemčija - ja vem ni soseda...) vse stvari enake cene ali pa celo nižje kot mi v Sloveniji, s tem da imajo vsaj 2x tolikšne plače.
Ta logika meni osebno ne štima...
Sh3bO je napisal/-a:Jaz bi pa rad slišal odgovor na eno vprašanje. Ampak od nekoga, ki ima malo pojma o ekonomiji in ne samo iz gostilniških pogovorov. Sicer se pa vprašanje navezuje na sončkovo.
Kako to, da imajo naši sosedje (Italija, Avstrija, Nemčija - ja vem ni soseda...) vse stvari enake cene ali pa celo nižje kot mi v Sloveniji, s tem da imajo vsaj 2x tolikšne plače.
Ta logika meni osebno ne štima...
adis je napisal/-a:npr.: kruh v slo bi bil veliko cenejši če bi se "kmetje" v slo malo bolj zganili in pridelali več moke kot to počnejo zdaj, tako smo odvisni pa od uvoza moke iz npr. madžarske
lp
myster je napisal/-a:ni kriva država...krivi so uni v ljubljani, ki so odgovorni za to...z janšem na čelu...še
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov