TUNING_BOY je napisal/-a:drugač pa tud zarad tega da ga ne sprašuje vsak zakaj pa ti prodajaš avto.......
sonček je napisal/-a:Tud sam, ko sem prodal kakšen avto sem zakril tablice iz preprostga razloga. To radi počnejo preprodajalci, ker po tablicah se da vse prepoznati tud osebne podatke, če imaš kakšne veze na policiji kakšnega kolega in on to na hitro pogleda v centralo. . . . . . itd
maky je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Tud sam, ko sem prodal kakšen avto sem zakril tablice iz preprostga razloga. To radi počnejo preprodajalci, ker po tablicah se da vse prepoznati tud osebne podatke, če imaš kakšne veze na policiji kakšnega kolega in on to na hitro pogleda v centralo. . . . . . itd
in kaj ma to veze s prodajo avtomobila? ne štekam...
ford boy je napisal/-a:meni je tudi brezveze da prekrivlejo tablice. na policiji lahko preveriš če ima zakrite tablice in ali ima zakrite.
to je brezveze, da prekrivlejo tablice.
Bel-Tirid je napisal/-a:maky je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Tud sam, ko sem prodal kakšen avto sem zakril tablice iz preprostga razloga. To radi počnejo preprodajalci, ker po tablicah se da vse prepoznati tud osebne podatke, če imaš kakšne veze na policiji kakšnega kolega in on to na hitro pogleda v centralo. . . . . . itd
Zakril si tablice zaradi? Če bi te hotel okrasti, te pokličem "Živjo iz kje pa ste, da bi si ogledov avto? kdaj imate čas.... točna lokacija da vas najdem, kdaj boste doma in kdaj ne.
sonček je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:maky je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Tud sam, ko sem prodal kakšen avto sem zakril tablice iz preprostga razloga. To radi počnejo preprodajalci, ker po tablicah se da vse prepoznati tud osebne podatke, če imaš kakšne veze na policiji kakšnega kolega in on to na hitro pogleda v centralo. . . . . . itd
Zakril si tablice zaradi? Če bi te hotel okrasti, te pokličem "Živjo iz kje pa ste, da bi si ogledov avto? kdaj imate čas.... točna lokacija da vas najdem, kdaj boste doma in kdaj ne.
Noben šveracr te ne bo povabu domov na kofe ampak se bosta nekje na sredini poti dobila. j
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov