Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

zakaj zakrivati tablice?

Napisal/-a domen_ Sr nov 28, 2007 2:32 pm

na raznih oglasih na avto.net mnogi ljudje zakrijejo tablice, zakaj to?

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Sr nov 28, 2007 3:02 pm

Lahko obrneš vprašanje - zakaj te zanimajo tablice oz registrske oznake ? Kupuješ avto ali tablice ? Oz so tablice zate odločilni faktor pri nakupu ?

Zame so razren nekaterih izjem (npr. lokacija oz nahajanje-možnost, da je bil manj izpostavljen soli oz delovanju rjavenja) tablice praktično nepomembne.

V vsake primeru pa obstajajo drugi veliko bolj izčrpni, natančni viri podatkov oz dejstev, kot pa so registrske tablice.

LP

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Sr nov 28, 2007 3:27 pm

ce bi kupoval avto valda bi bil avto pomemben, ne pa tablce. ampak zakaj jih je treba skrivat? cemu dodatno delo?

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Sr nov 28, 2007 3:50 pm

Zakaj pa ti skrivaš kraj, od koder prihajaš?

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr nov 28, 2007 4:06 pm

nekateri zarad tega, ker če je avto dobr pa ma nevem kaj vse v avto (muska pa to), tud zarad tega da nebi kdo pol spizdu kaj z avto ko bi vidu aha to je pa ta, drugač pa tud zarad tega da ga ne sprašuje vsak zakaj pa ti prodajaš avto.......
__+__ 2FAST 4YOU__+__

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Sr nov 28, 2007 4:11 pm

Mislim kaka uprašanja majo ljudje kot otrki ki majo obdobje zakajčka

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr nov 28, 2007 6:05 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:drugač pa tud zarad tega da ga ne sprašuje vsak zakaj pa ti prodajaš avto.......

Točno... zakaj bi spraševal kaj je razlog da prodaja, če je pa itk pobrisal tablce..

To je tko kot tista.. kaj ti bo torba če maš kolo.. http://www.youtube.com/watch?v=PQqVEjypglE

:huh:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr nov 28, 2007 6:20 pm

Tud sam, ko sem prodal kakšen avto sem zakril tablice iz preprostga razloga. To radi počnejo preprodajalci, ker po tablicah se da vse prepoznati tud osebne podatke, če imaš kakšne veze na policiji kakšnega kolega in on to na hitro pogleda v centralo. . . . . . itd
Osu gre samo enkrat na led.lp

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr nov 28, 2007 6:31 pm

sonček je napisal/-a:Tud sam, ko sem prodal kakšen avto sem zakril tablice iz preprostga razloga. To radi počnejo preprodajalci, ker po tablicah se da vse prepoznati tud osebne podatke, če imaš kakšne veze na policiji kakšnega kolega in on to na hitro pogleda v centralo. . . . . . itd

in kaj ma to veze s prodajo avtomobila? ne štekam...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr nov 28, 2007 6:46 pm

maky je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:Tud sam, ko sem prodal kakšen avto sem zakril tablice iz preprostga razloga. To radi počnejo preprodajalci, ker po tablicah se da vse prepoznati tud osebne podatke, če imaš kakšne veze na policiji kakšnega kolega in on to na hitro pogleda v centralo. . . . . . itd

Zakril si tablice zaradi? Če bi te hotel okrasti, te pokličem "Živjo iz kje pa ste, da bi si ogledov avto? kdaj imate čas.... točna lokacija da vas najdem, kdaj boste doma in kdaj ne.
Slika Slika

ford boy
Novinec

Napisal/-a ford boy Sr nov 28, 2007 8:08 pm

meni je tudi brezveze da prekrivlejo tablice. na policiji lahko preveriš če ima zakrite tablice in ali ima zakrite.

to je brezveze, da prekrivlejo tablice.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr nov 28, 2007 9:27 pm

ford boy je napisal/-a:meni je tudi brezveze da prekrivlejo tablice. na policiji lahko preveriš če ima zakrite tablice in ali ima zakrite.

Nekatere ki imajo na koncu nicka "boy" mi očitno ni dano razumeti :?
Zakaj bi na policiji preverjal če ima kdo zakrite tablce, če se to gleda po slikah iz avto.neta? In kako bi sploh na policiji to preveril? In še.. "če ima zakrite tablice in ali ima zakrite." Kako se tukaj razlikujeta pomena ČE in ALI ? :? Če so prekrite in se jih ne vidi, ne vem ravno kaj bi preverjal.. :?

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Sr nov 28, 2007 9:29 pm

ford boy je napisal/-a:meni je tudi brezveze da prekrivlejo tablice. na policiji lahko preveriš če ima zakrite tablice in ali ima zakrite.

:rofl
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr nov 28, 2007 9:40 pm

wtf?
:cry :rofl :cry :rofl :jao:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Sr nov 28, 2007 10:37 pm

:bonk

hvala, polepšal si mi večer, pa še trebušne mišice sem malo razmigal.

LP

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če nov 29, 2007 1:28 am

Bel-Tirid je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

Zakril si tablice zaradi? Če bi te hotel okrasti, te pokličem "Živjo iz kje pa ste, da bi si ogledov avto? kdaj imate čas.... točna lokacija da vas najdem, kdaj boste doma in kdaj ne.

Noben šveracr te ne bo povabu domov na kofe ampak se bosta nekje na sredini poti dobila. j
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če nov 29, 2007 8:50 am

Včaish najbrž zato da se ni videlo od kje avto je. Sedaj pa sem že videl oglase da folk zanalašč napiše v oglas tako prometno kot registrsko, da lahko morebitni interesenti preverijo koliko lastnikov je imelo ta avto ipd. na strani:
https://e-uprava.gov.si/e-uprava/emrvl.euprava
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr dec 12, 2007 5:11 pm

sonček je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

Noben šveracr te ne bo povabu domov na kofe ampak se bosta nekje na sredini poti dobila. j

Ne švercar, ampak lopov. Pa ti boš njega domov povabil, ker bo on kupoval/kradel tvoj avto z zakritimi tablicami na internetu
Slika Slika

Uporabniški avatar
sanni
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a sanni Sr jan 02, 2008 2:50 pm

domen_ je napisal/-a:ce bi kupoval avto valda bi bil avto pomemben, ne pa tablce. ampak zakaj jih je treba skrivat? cemu dodatno delo?

da sosedi ne spoznajo po tablici da avto prodajaš hehehe
čuvaj bele denarce za črne dni
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov