Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

V vednost (obcutljivo!)

Napisal/-a Pollo Ne dec 16, 2007 5:20 pm

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp ... &speed=med
naj se tole čimvečkrat naprej pošle :shock: :shock:

Tazga človeka bi pa brez zadržkou ustrelu bmk, če je to njegov vir zasluzka!!

!!!!!OBČUTLJIVA VSEBINA!!!!! :!: :!:
Zadnjič spremenil Pollo, dne Ne dec 16, 2007 6:49 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne dec 16, 2007 5:29 pm

Prosim da občutljivi ne gledate tega.:!: :!:
žive živali so dobesedno mučili in odrli.keri ritopiki.mi je pravu dedi, da to delajo zaradi tega ne umažejo krzna s krvjo...fak :shock:

takemu bi mu pa res drobil kosti s palco.še prej bi mu dal drogo, da nebi tako hitro padu v šok.pa ga muču in rezu, vleku kožo z njega...naj občuti kako to boli.nemorš no tako delat živalim.še kmeti prej ubijejo prašiča. :shock:
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne dec 16, 2007 5:37 pm

:shock: :evil: :(
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Ne dec 16, 2007 6:11 pm

koji falus daješ to sploh gor maderfaker; napiši kako opozorilo
Zadnjič spremenil Karletto, dne Ne dec 16, 2007 6:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne dec 16, 2007 6:11 pm

u lajfu me ni nben posnetek tkole sokiru k tole...res, ne morm dojet :x

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Ne dec 16, 2007 6:40 pm

Ma mater jim p!zda......Da bi ga jaz primu v roke, bi ga dal v klet, in mu prvo dal gledat vse 4 dele SAW, pa se ene par brutalnih grozljivk....ko bi to koncal bi mu pa reku:eeeeee to so komedije proti temu kar bom jaz tebi zdaj delal!!!

sorry za grde besede
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne dec 16, 2007 6:45 pm

Pa saj ne morem verjeti temu posnetku. Sem prav šokirana ..

lP, A

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Ne dec 16, 2007 7:39 pm

Kruto za popizdit, nekateri res nimajo usmiljenja. Drugače pa je tole že kar staro, je krožlo po mejlih nekaj časa potem je pa poniknilo.
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Ne dec 16, 2007 8:19 pm

Kako lahko taka krutost sploh obstaja?
Kaj za ku**** so delal z njim ko so bli majhni?
Da bi jz dubu tazga sina in da bi vedel da take reči dela...jz bi ga ubil...pa tud če bi bil moj sin!!
In pol še folk okol gleda,ker nima boljšega dela...da jih ni sram!

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Ne dec 16, 2007 9:55 pm

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne dec 16, 2007 10:09 pm

hm....no comment

žalostno

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne dec 16, 2007 10:25 pm

Jest bom pa takole reku vsi vemo,da se to dogaja pa še kr se krzno prodaja.Povpraševanje dela ponudbo!!!Samega posnetka pa ne komentiram. :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne dec 16, 2007 10:38 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:Jest bom pa takole reku vsi vemo,da se to dogaja pa še kr se krzno prodaja.Povpraševanje dela ponudbo!!!Samega posnetka pa ne komentiram. :!: :!: :!:

jst sm vedu,da se to dogaja, samo nikol si nism pa predstavlu da na tak način in vrjamem,da če bi tole pokazal po Tv pa okol pošilal filmčke bi se usak zamislu... :!:

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Ne dec 16, 2007 11:08 pm

Zal na to vecina od nas noce pomislit oz. si zatiskamo oci. Se pa strinjam, da bi to morali predvajat na TV.

Ob gledanju tega dokumentarca mi na misel pride samo to: bi bil ze cas, da mati Narava pomete z nami, z naso vrsto.
Zadnjič spremenil Niva13, dne Ne dec 16, 2007 11:35 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
@w~ b#0n~

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Ne dec 16, 2007 11:31 pm

Niva13 je napisal/-a:Ob gledanju tega dokumentarca mi na misel pride samo to: bi bil ze cas, da mati Narava pomete z nami, z naso vrsto.

Vrjemi da tudi bo. Nasi vrsti so steti dnevi.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Napisal/-a Niva13 Ne dec 16, 2007 11:40 pm

target_practice hvala za ta link
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Po dec 17, 2007 2:22 am

target_practice dj mi povj kaj se dogaja na tem linku? slucajno prikazuje kako mucijo zivali? Ker ga nisem hotel gledati.

Ker prvi link ko ga je uporabnik postal sm gledal pred leti in ga nebom nikoli vec v zivljenju. Ker taksne traume ko sm jih mel takrat ko sm to pogledal jih nism nikol se mel. Tud ko sm gledal filme kako ubijejo se zivecega cloveka na krut nacin nisem bil tok pretresen. Nikoli me se ni pretresla nobena smrt iz cloveske rase (razen seveda svojcev in ljudi ki jih mam rad), ampak vidt smrt zivali me pa ubije. Verjetno vecinoma tudi za to ker imam doma 5 crnih kosmatincev (k verjamem da bi iz njih lahko naredili cudovite plasce) in ce bi se kaj takega naredilo mojim kosmatincem bi jaz umrl. Zato ne morm gledat takih filmov.

Sem pa enkrat tudi gledal po TV (PopTV 24ur) ko so kazali posnetke mucenja zivali, ko je sofer tovornjaka ki je prevazal zivino odrezal nogo konju iz cistega dolgcasa sredi avtoceste. Ko sem videl konja kako je z odrezano nogo padel iz prikolice me je podrlo.

In srcno upam da bo mati narava izbrisala cimprej clovesko raso (da samo clovesko) iz tega planeta. Me nebi motilo ce bi se zgodilo tudi v mojem zivljenskem obdobju.

Noben psihiater, psilohog itd ne more pomagati zbrisati takih spominov iz mozgan, zatorej naprosam uporabnike da naj v naslednje ko mislijo objavlat take filme DODOBRA OPOZORIJO na vsebino filma!

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 17, 2007 5:55 am

bam88 je napisal/-a: Tud ko sm gledal filme kako ubijejo se zivecega cloveka na krut nacin nisem bil tok pretresen.

Ja samo problem je tukaj ta da rakuna živega izkožijo in ga potem ne ubijejo ampak ga pustijo da počasi umre.Ob takih posnetkih rataš sociopat. :!:

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Po dec 17, 2007 10:10 am

bam88 je napisal/-a:target_practice dj mi povj kaj se dogaja na tem linku? slucajno prikazuje kako mucijo zivali? Ker ga nisem hotel gledati.

Kva ti bom razlagu, poglej si ga. Glede na temo je vsebina temi enaka.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Napisal/-a Niva13 Po dec 17, 2007 10:42 am

bam88 je napisal/-a:Noben psihiater, psilohog itd ne more pomagati zbrisati takih spominov iz mozgan, zatorej naprosam uporabnike da naj v naslednje ko mislijo objavlat take filme DODOBRA OPOZORIJO na vsebino filma!

Mogoce je pa ravno to narobe, ker tega nocemo vedet, kar ne vidis, tudi ne boli.
In res je, ta dokumentarec ti pusti veliko bolecino. Zvecer sem ga gledala, se zdaj se ne morem pomirit. Najhuje pa je, ker se zavedam, da nic ne morem naredit za preprecit take stvari. Zal te ne pomiri samo dejstvo, da ne bos podpiral te industrije z nakupom mesa in ostalih zivalskih proizvodov, usnjenih izdelkov, bojkotiral kozmetiko in farmacijo, vse kar bazira na testiranju na zivalih...........vcasih se mi zdi, da je neke vrste mucenje ze tudi to kar delamo svojim ljubljenckom, silimo jih z nekimi vzgojnimi metodami, cetudi skozi igro, v nek kalup, ki jim ni naraven.
Da ne omenim zivalskih vrtov in cirkusov, katerih ze tako ne maram.
@w~ b#0n~
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov