myster je napisal/-a:ma v kolikor sem jaz tako pregledal poročila in časopise, sem prišel do skepa, da tisti ki so denarno ogroženi ne zahtevajo pravzaprav veliko:
bolj zmerne cene živil, tako da mu ostane dovolj denarja za "krizne čase" in mogoče kake tedenske počitnice 1x na leto.pa mogoče za posameznike, da izboljšajo delovne pogoje, tako da ne bojo pred abrahamu imeli uničene hrbtenice.več ne zahtevajo.
čare je napisal/-a:sorry nebivedu ampak 800€ zame ni plača,sam dobim okol 650 od tega gre 150 za puf ostane mi 500€ za sproti in ja živim z mamo krijem pa samo svoje stroške in če bi živel sam bi lahko zategnil štrik,če bi pa mel samo enga otroka bi pa kupil močnejši štrik da se slučajno ne bi strgal.Vsi neki primerjajo cene z italjanskimi in avstrijskimi in ponosno ugotavljajo da je slovenija celo nekaj procentov cenejša ampak noben d**** u parlamentu pa ne pove da majo u IT.in AU. duple plače.U glavnem slovenski povprečni delavčki smo eni revčki zdej pa kukr čte!
nebivedu je napisal/-a:myster je napisal/-a:ma v kolikor sem jaz tako pregledal poročila in časopise, sem prišel do skepa, da tisti ki so denarno ogroženi ne zahtevajo pravzaprav veliko:
bolj zmerne cene živil, tako da mu ostane dovolj denarja za "krizne čase" in mogoče kake tedenske počitnice 1x na leto.pa mogoče za posameznike, da izboljšajo delovne pogoje, tako da ne bojo pred abrahamu imeli uničene hrbtenice.več ne zahtevajo.
Nisi dojel bistva. 10% ljudi v sloveniji je zelo revnih, 10% je pa zelo bogatih. Nihče od teh pa ne bo šel štrajkat ali se pritoževat. Nimajo časa - oboji namreč delajo s polno paro, eni da preživijo, drugi, da bodo imeli še več. En delavec s 400 evri plače ne bo jokal, da ima premalo, ampak bo delal, da bo sploh dobil tistih 400 evrov. Delavec, ki zasluži 800 evrov, pa joka, ker bi rad 1000 evrov in taki bodo štrajkal. Štrajke in ostala sranja si tako zmišljujejo tistih 80%, ki so plačani toliko da normalno preživijo mesec, pa bi radi še več.
čare je napisal/-a:sorry nebivedu ampak 800€ zame ni plača,sam dobim okol 650 od tega gre 150 za puf ostane mi 500€ za sproti in ja živim z mamo krijem pa samo svoje stroške in če bi živel sam bi lahko zategnil štrik,če bi pa mel samo enga otroka bi pa kupil močnejši štrik da se slučajno ne bi strgal.
čare je napisal/-a:Vsi neki primerjajo cene z italjanskimi in avstrijskimi in ponosno ugotavljajo da je slovenija celo nekaj procentov cenejša ampak noben d**** u parlamentu pa ne pove da majo u IT.in AU. duple plače.
čare je napisal/-a:U glavnem slovenski povprečni delavčki smo eni revčki zdej pa kukr čte!
FBR je napisal/-a:Produktivnost raste.
Primerjava s Češko je brezpredmetna, ker imamo že EU cene ne pa tudi plačila s katerim bi to ceno kupovali.
Stanovanja @Nebivedu, ki jih omenjaš so bila zgrajena v danes tako zaničevalnem komunizmu... tako da imajo bore malo s statusom in dohodkom danes... zgolj sreča starih dobrih časov....
Američani in pokojnina... kolikor jaz vem imajo oni povsem drugačen pokojninski sistem.
nebivedu je napisal/-a: Renault v novem mestu še vedno izdela enako število twingow na dan, kot je nekoč cliov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost