Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
pistON
Nov uporabnik

Mi lahko kdo pove, zakaj je bila tema zaklenjena?

Napisal/-a pistON Sr feb 20, 2008 11:43 am

Dragi infiniti, oprosti za butasto temo, še dobro da ji je tvoj velecenjeni in megainteligenten komentar dvignil nivo. Se bom drugič bolj potrudil in odprl takšno, ki bo dorasla ostalim akademskim razpravam na tem forumu. Tiste topice, v katerih pa nastopajo tvoji posti, bom pa samo bral, da ne bom slučajno imel besede za MOJSTROM FORUMA, ki ima ŽE ŠTIRTAUŽENT prispevkov (ta je zihr znalac). :hi
Priponke
blabla.JPG
You just better start sniffin' your own
rank subjugation jack 'cause it's just you
against your tattered libido, the bank and
the mortician, forever man and it wouldn't
be luck if you could get out of life alive.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr feb 20, 2008 12:29 pm

verjetno zato ker je bla res butasta.kaj ti more v glavi dogajat da se začneš spraševat take stvari?

pa ta se bo tut zaklenla verjetno.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Sr feb 20, 2008 12:49 pm

:jao:
Še bolj glupo

PS
Ne zaklenit ali zbrisat te teme prosim , da še ostali lahko popluvajo gospoda, ki bi rad da se mu vsak predstavi :P
PPS
Sem prepozno opazil da ste drugo temo zaklenili :oops:
Zadnjič spremenil blackmagic, dne Sr feb 20, 2008 1:47 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr feb 20, 2008 12:54 pm

Mogoče če bi v prvi temi začel z drugačnim pristopom bi še šlo...

Brez zamere. Samo bolj kot tole listam, bolj vidim, da bi se morale nekatere teme, ne samo zaklepat, ampak brisat permanentno!, ker delajo samo gužvo... če ne drugje, potem v iskalniku.

In recimor tvoja prejšnja tema, ki je šla v zaklep, resno ne vem, če bi komu koristila. Če bi drugače zastavil temo, kot recimor, "Kaj narediti, da vidiš ponoči bolje v rikverc",.... bi mogoče še koga interesirala, tako pa.... kater avto je boljši glede na zadnje luči.... ja buh pomagaj... to res ni za nikamor... ... 8. razred OŠ ...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr feb 20, 2008 1:00 pm

Naslov tvoje teme:
"KOLIKO RIKVERC LUČI MORA IMETI DOBER AVTO?"

Brez skrbi - jaz ne bom "veleumno" razlagal zakaj sem zaklenil - ti že ostali uporabniki dovolj odgovorov podajajo zakaj in kako si se osmešil. ;) :lol:
Zadnjič spremenil INFINITI, dne Sr feb 20, 2008 1:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
pistON
Nov uporabnik

Napisal/-a pistON Sr feb 20, 2008 1:50 pm

INFINITI je napisal/-a:Naslov tvoje teme:

OK Šumaherji. Kaj pa tole? Koliko rikverc luči NAJ BI IMEL dober avto? Je ta naslov v redu?
Jaz NISEM spraševal v stilu: kupujem avto, pa bi tistega, ki ima več RL, ker je kao boljši, ampak sem hotel samo vaše cenjeno mnenje o tem, kje vidite razlog, da v nekatere modele vgrajujejo 2 RL, v nekatere pa samo eno. V ceni tukaj ne vidim razloga, ker imajo nekateri avti višjega ranga (passat) 1, nekateri nižjega (clio) pa 2.

Jaz ne bi rad, da se mi vsak predstavi. Boli me . Ne vem od kje si ta zaključek potegnil, blackmagic.

Sem zdaj dovolj dobro razložil?
You just better start sniffin' your own
rank subjugation jack 'cause it's just you
against your tattered libido, the bank and
the mortician, forever man and it wouldn't
be luck if you could get out of life alive.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr feb 20, 2008 2:05 pm

@pistON: razlog zakaj imajo nekateri 1 oz. 2 RL se skriva pri proizvajalcih avtomobilov :shock:

no sedaj pa da odgovorim na tvoje vprašanje, koliko rl naj bi imel dober avto? hm...toliko kolikor mu jih vgradi proizvajalec :lol:

off: ne vem zakaj nekateri take teme postavljate...sej ni važno ali imaš 1 ali 2 RL, isto bi bilo kot bi jaz naprimer postavil temo z naslovom: zakaj imam eno sprednjo luč močnejšo eno pa šibkejšo? :lol: je že splošno znano zakaj je tko....

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Sr feb 20, 2008 2:13 pm

pistON je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Naslov tvoje teme:

.
.
.

Jaz ne bi rad, da se mi vsak predstavi. Boli me . Ne vem od kje si ta zaključek potegnil, blackmagic.

Sem zdaj dovolj dobro razložil?

Oprosti sem zamenjal temo z temo o policajih, ki bi se naj predstavljali :oops:
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov