Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

In pol misls da ti bo policija pomagala

Napisal/-a Pollo Sr mar 05, 2008 9:38 pm

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr mar 05, 2008 11:33 pm

Kaj je to kej tazga? Vsi smo enkrat naredl šolo in se ga zato napil pa norel. Mi smo bili še hujši, pa kaj. Pač si privoščiš nekaj potem, ko končaš šolo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr mar 05, 2008 11:45 pm

kot vedno delajo novinarji iz muhe velikega slona...

končali so usposabljanje za policista in se izžurali zadnjič v taki meri da si bodo ta "skupni" žur še dolgo spominjali

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če mar 06, 2008 12:48 am

huh...za konec solanja...

ce bi se spravil kdaj snemat studentsko naselje, ene 200m od mene, recimo ze ob kaki vecji sportni tekmi na tv, bi bil precej zaskrbljen nad bodocimi intelektualci :roll:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če mar 06, 2008 3:35 am

In zakaj ti policija ne bi pomagala zaradi tega? :)
Slika

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če mar 06, 2008 11:58 am

dobek je napisal/-a:huh...za konec solanja...

ce bi se spravil kdaj snemat studentsko naselje, ene 200m od mene, recimo ze ob kaki vecji sportni tekmi na tv, bi bil precej zaskrbljen nad bodocimi intelektualci :roll:

dj dj, ja sj se ga fešta pa glasno je tut, ne vem pa kdaj smo nazadnje v Rožni kej razbijal pa povzročal škodo vse povprek...tole kar so tile polcaji počel je čisto divjanje in prov vidš polcijsko mentaliteto, k si misljo da si lohk vse dovoljo

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Če mar 06, 2008 12:13 pm

Mene to ne preseneča. Dejstvo je, da so lahko še ne vem kako srečni ob zaključku usposabljanja, ko se takole ne obnaša. Sem mislu, da je to čreda podivjanih avtomehanikov ne pa bodočih policajev.
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če mar 06, 2008 12:53 pm

Mah to je bilo še zadnje njihovo veselje - ko bo prišla prva plača bodo pa prišli do spoznanja, da so falil poklic in da so se zastonj šolal, ker plača policajev je resnično bedna za to kar počnejo.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Če mar 06, 2008 12:58 pm

Demonstracija takšnega veselja za nekoga v policijski uniformi ni primerna in tukaj se pogovarjamo o primernosti tega dogodka ne o policijskih plačah, za katere se mimogrede strinjam, da niso kot bi morale bit, po drugi strani pa velik ljudi opravlja enako rizično delo, pa za svoje delo ne dobi niti takšnega plačila, kot ga imajo policaji.
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Če mar 06, 2008 2:41 pm

gasperozimek je napisal/-a:
dobek je napisal/-a:huh...za konec solanja...

dj dj, ja sj se ga fešta pa glasno je tut, ne vem pa kdaj smo nazadnje v Rožni kej razbijal pa povzročal škodo vse povprek...tole kar so tile polcaji počel je čisto divjanje in prov vidš polcijsko mentaliteto, k si misljo da si lohk vse dovoljo

ne govorim o rozni, ampak o mb studentskih domovih, kjer vsake toliko letijo cez okna tvji, hladilniki, bicikli in podobno
SlikaSlika

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če mar 06, 2008 2:57 pm

res ne vem kko ma loh folk taka dvojna merila... :roll: in kšn tak ti pol piše kazni zarad 10km/h prehitre vožnje... :evil:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Če mar 06, 2008 3:27 pm

c.o.b. je napisal/-a:res ne vem kko ma loh folk taka dvojna merila... :roll: :

kdo zdaj? ti, al ta 18, 19 letna mularija, ki se zivet ni zacela?

ma ne zagovarjam nobenga, samo tako kot se eni povprek spravljate pametovat, m i pa ze hre na kozlanje...

a ni isto, ce mi bo ta pisal kazen, ali mi bo pa en iz tistega primera, ki sem ga zgoraj opisal, drl zob, ali pa deco v soli ucil? mislim, wtf...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če mar 06, 2008 4:58 pm

dobek je napisal/-a:
c.o.b. je napisal/-a:res ne vem kko ma loh folk taka dvojna merila... :roll: :

kdo zdaj? ti, al ta 18, 19 letna mularija, ki se zivet ni zacela?

ma ne zagovarjam nobenga, samo tako kot se eni povprek spravljate pametovat, m i pa ze hre na kozlanje...

a ni isto, ce mi bo ta pisal kazen, ali mi bo pa en iz tistega primera, ki sem ga zgoraj opisal, drl zob, ali pa deco v soli ucil? mislim, wtf...

mah dj ne govor neumnosti...a misls,da odkr so začel pa delat so se pa kej "umiril"...kolega je dubu 4OO€+ kazni,ker je policistu povedu svoje po tem ko se je policistu začel jebat za njihov "vzrok" klicanja

ma je vsaj še 15 takih zgodbic, kjer se vid "nezrelost" katerih sm biu priča, tko da me tole na posnetku niti mal ne čud...
Dobek: me zanima kaj bi reku, če bi dubu kazen za razgranjanje(na isit način kot na videu) od polcaja k je na posnetku...it makes me sick...yeah right
:!:

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če mar 06, 2008 7:19 pm

dobek: I pity you oz. po domače pomilujem te... spomn se kaj si biu zdej tok pameten v kšni temi čez 2 mesca ko se boš jokcu: " policaj mi je napisu kazen za prehitro vožnjo, a se loh prtožm?" nevem kako si loh dovolš da mi rečš da mam jst dvojna merila k me sploh ne poznaš... in ja osebno bi me blo sram če bi se jst obnašu tko k ljudje na posnetku, čez teden dni bi pa pamet solil prekrškarjem in jih uču moralnih al pa kšnih drugih vrednot. če pa sam nisi tok fer do sebe in odobravaš tako obnašanje medtem ko ga skor v istem dahu na delovnem mestu obsojaš ( kokr "policisti na posnetku" ), se mi pa zdi žalostno - če ne še kaj več...

in ja, tut js sm mlad in me načeloma tako obnašanje v mal bolj mili obliki ne moti, ampak vse ma svoje meje, še posebi če je tak človk pol "uradna oseba"...

ko si omenu zobarja: kokr vem, delo zobarja ni učenje nekih vrednot in pisanje kazni za neupoštevanje pravil igre, kot so naprimer objestna dejanja... kolkim ljudem je zobar napisu kazen za preglasno obnašanje ipd.? kolkim pa policaj? nevem, mogoče žviš na kšnem drugem svetu kjer zobarji pišejo kazni za neprimerni vedenje - smešno :P

pri vzgojitelju je mal drugač, ker ma v grobem podobno funkcijo kot policaj, resda ne piše kazni, vseen pa uči neke vrednote... in ja, če bi se najdla skupina profesorjev za etiko in družbo, ki bi tkole razgrajala, bi jih obsoju na enak način kot policaje....ups. policiste.

p.s. najbl smešn mi je to da se je na forumu razvil nek nov trend: ko kdo odpre novo temo, kjer koga obsoja, se najdejo "pametnjakoviči" k sen a vse sile trudjo da bi ostale na forumu prepričal da je to čist uredu in da so sami enaki...

Lp

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Če mar 06, 2008 7:48 pm

adis je napisal/-a:kot vedno delajo novinarji iz muhe velikega slona...

končali so usposabljanje za policista in se izžurali zadnjič v taki meri da si bodo ta "skupni" žur še dolgo spominjali

Zadnji žur :?: ta je bosa. Ste pozabili streljačino v Šentjurju. :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če mar 06, 2008 7:55 pm

Hmm, danes sem nekaj zvedel - TOLE JE BILO 7 LET NAZAJ in zdej se grejo, da bi te policaje (takrat kadete) kaznovali. Pa sej folk nima treh čistih.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če mar 06, 2008 7:59 pm

Velik žur za končanje šolanja..... zakon.
Razbijanje in metanje čez balkon, kar ti pride pod roko..... primitivizem!
Bodoče uradne osebe..... nacionalna sramota in odraz stanja!
Zadnjič spremenil FBR, dne Če mar 06, 2008 8:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če mar 06, 2008 7:59 pm

@nebivedu: pa sej to ze pise v samem sestavku
...Posnetki so nastali leta 2001, v javnost pa so prišli šele zdaj......

za samo kaznovanje pa res ne in to se mi zdi nesmiselno (kaj pa generacije pred njimi
bodo tudi njih?) ali bo minilo spet 7let
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če mar 06, 2008 8:03 pm

Se vidi, da ljudje nimajo več svojega življenja, pa če sami ne znajo žurat, se morajo drugim v življenje vtikat in jim ga grenit.

Patetičen folk!!!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če mar 06, 2008 9:09 pm

kakorkoli... epilog zakljucen ...zastarano
http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... o_60104960
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov