TooOldVehicle je napisal/-a:Tud na pamet mi ne pride, da bi ugasnil čik v pepelniku od avta, skoz jih mečem čez okno in ciljam za mano vozečega, nato pa opazujem njegove razpizdlene manevre, v tem naravnost uživam, boli me k.... za druge in za stvari, ki niso moje.
Žal vedno več ljudi razmišlja "samo za svojo rit", tako da se človek vpraša zakaj oz. sploh čemu "še" hodi pošten in kulturen po svetu, sej te itak noben ne j**e, in vsi delajo tko k se jim sprdne (sploh če gre za njihovo korist) pa če pri tem uničijo vse kar je v tistem trenutku okoli njih, brez slabe vesti.
sicer ne razumem, ali je to šala ali pa misliš resno...
Noben gasilec (ki je pri zdravi pameti) ne uživa v gašenju požarov, in s takšnim odnosom pokvariš dan oz ogroziš življenje človeku, ki pri nas praktično nima nič od tega, razen prijeten občutek, da je naredil dobro delo...
predstavljaj si, da zaradi tega, ker te boli k... sred poletja prižge podrast v krasu ki se v nekaj urah nekontrolirano razširi. Med gašenjem tega požara se zgodi podoben
scenarij kot lani na Kornatih, kjer je umrlo 7 gasilcev po takšni logiki si praktično ubil človeka.
Bi te še vedno bolel k... ko bi te ta misel spremljala celo življenje?