Pavel_P je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:še en ki ne ve kako deluje usoda.
A če odprem temo o delovanju usode, boš razložil?
RED_line je napisal/-a:lahko, sam da ne bo v zabavnem kotičku!
tako, da ne bomo smetili drugih tem

Pavel_P je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:še en ki ne ve kako deluje usoda.
A če odprem temo o delovanju usode, boš razložil?
RED_line je napisal/-a:lahko, sam da ne bo v zabavnem kotičku!
RED_line je napisal/-a: imaš astrologijo, v katero verjame malo kdo. to pa zato kr butli v časopisih si izmišljujejo neumnosti. če bi se z astrologijo ukvarjali toliko kolikor z fiziko, biologijo in podobnih ved bi videli da astrologija še zdaleč ni neumnost. je pa tudi res da te ostale zadeve so za nekatere neumnost in tako mnenje so si ga pridobili z ljudmi kateri jebejo folk v glavo namesto da bi znali pomagat na pravi način.
usoda, to je nekaj kar ti podelijo že ko se rodiš.
RED_line je napisal/-a:usoda, to je nekaj kar ti podelijo že ko se rodiš. točno se ve kaj boš postal, kar boš naredil in kdaj boš umru. v bistvu vsi smo na svetu z določenim razlogom, da nekaj naredimo. to je lahko kot fizično ali kakšne druge oblike. kako se pa kaže razumevanje svojega poteka živ pa bom zvečer nadeljeval kr zdaj grem gledat gpin bom nadaljeval samo če ne boda padali glupi komentarji!
M.G. je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:usoda, to je nekaj kar ti podelijo že ko se rodiš. točno se ve kaj boš postal, kar boš naredil in kdaj boš umru. v bistvu vsi smo na svetu z določenim razlogom, da nekaj naredimo. to je lahko kot fizično ali kakšne druge oblike. kako se pa kaže razumevanje svojega poteka živ pa bom zvečer nadeljeval kr zdaj grem gledat gpin bom nadaljeval samo če ne boda padali glupi komentarji!
In kdo ti podeli usodo? Se pravi je že vsa prihodnost do neskončno v prihodnost zapisana! Usoda zemlje! Astrologija zakaj bi nebesni pojavi in gibanje nebesnih teles vplivali na usodo na zemlji kaj boš po poklicu? To je splet naključnih dogodkov! Če kocki vržeš v zrak po koliko metih bosta padli tako, da bo ena na drugi? Statistika vse se, da izračunat! Ne potrebuješ zvezd da to razložiš! :P Če je pa tako potem pa lahko izpit iz genetike vržem v smeti! Mojo usoda je zapisana v zvezdah![]()
upam, da tudi to piše, da bom diplomiral do konec maja! Kul potem mi ni treba pisati diplomske, ker mi je tako ali pa tako usojeno, da bom diplomiral do konec maja!
lisko je napisal/-a:
Preberi še enkrat moj post višje.....kako je možno da sem forum prebiral lih takrat, da se je datum ujemal z uro ? pa je bil forum naključno prebiran.....ampak kot vse velja tudi to za nazaj in ne naprej...... kajti ko se nekaj zgodi šele videš povezavo....naprej pa je žal ne moreš uvidet. V številkah je vse zanimivo.....
M.G. je napisal/-a:lisko je napisal/-a:
Preberi še enkrat moj post višje.....kako je možno da sem forum prebiral lih takrat, da se je datum ujemal z uro ? pa je bil forum naključno prebiran.....ampak kot vse velja tudi to za nazaj in ne naprej...... kajti ko se nekaj zgodi šele videš povezavo....naprej pa je žal ne moreš uvidet. V številkah je vse zanimivo.....
Splet naključnih dogodkov! Pač tako se je izšlo! Čista statistika, verjetnostni račun ni nobene filozofije! http://www2.arnes.si/~mpavle1/mp/verjetno.html
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov