Odlocil sem se da bom napisal clanek o pocitnicah saj je zunaj vreme za pop****t grdo pa se najedu sm se ubitga psanca tko da lohk sam lezim se pa diham z napol odpetim pasom.Tema mojega besedila je potovanje namrec zanima me kaksne so vase izkusnje z ljudmi v drugih drzavah saj se nemalokrat zavrti po televizijskih sprejemnikih kako neke crnke izkoriscajo belce v revnejsih drzavah saj on ima stila in velik voz kot je bmw ali audi in se ne zaveda da je tarca zensk z miljon in eno spolno boleznijo misli da je kot matjaz tanko in da mu lahko se dalalajma streze po kolenih.No za zacetek bi omenil tu Zimbabve kjer je policija spajdasena z vaskimi frajerji ki ne pijejo piva ampak samo drage cocktaile ter nosijo srajcke z ovratnikom do popka seveda uvozene in ponarejene v trstu...no da se ne oddaljimo prevec od rdece niti zgodbe o popotovanjih ampak ta policija te gleda ko prides ko ETji ki pricakujejp frist touch saj nimajo oni posluha za sarm in se trudijo met speglano uniformo 14x na dan da te lahko ustavjo elegantno in s stilom ker si ujec in se pac ne znajdes ko prides v tunel z 56imi ventilatorji da ti se goretex jakna od armanije nebo pomagala proti prehladu namesto da se ubadajo z motoristi ki umirajo kot za stavo.Sedaj pa se obrnimo v malo bolj urejene drzave recimo Luxemburg tam imajo vse lepo postimano urejeno z zakonom tudi zelenico v parku ki je postrizena vsa na enako dolzino bog ne daj da bi bila kaksna bilka malo visja ko pa prides iz slovenije in si navajen svobode gibanja in pohodnistva si pod najblizjo brezo postavis termoflis deko in vzames iz kosarice potovalne sir 1Kg iz hoferja plastificiran za zascito proti zunanjim dejavnikom in infektom ga psotavis na rob deke in se ulezes tako da ga imas namesto blazine in uzivas dekle pa te lepo coha po stegnu in pita z crnim grozdjem s primorske 1. klase brez tovarniskih pesticidov seveda z BIO oznako saj je domace in je bilo zalivano samo s toplo in destilirano vodo skratka komaj se namestis in v trenutku prideta 2 motorista policaja in kombi pa se kaksen agent po moznosti tako da imas obcutek da si zagresil umor nevedoc da si se ulegel na kaksno mamco 85 letno in ji polomu kolk ampak NE ulegel si se na zelenico v parku in s tem si krsil vrsto pravil in alinej ko ti naseje vse prekrske in opravi sluzbeno dolznost mislis da bos moral na zagovor v Haag.
Po kratkem premisleku sem prisel do zakljucka da je se vedno najlepse doma in biti poleti doma za hiso v mrezi lezat kot free willy in se pripekati na soncu ter na ognju obracat stegenca od purana slovenskega saj on nima bolezni ali predporodnih anomalij povezanih s sindromi srpastih eritrocitov ali zajedalcev kot so kecuga in palicnjkov v debelem crevesju! Hvala za branje pricakujem tudi vase mnenje in porocila o potovanjih v drugih drzavah in navezovanjem stikov z tujci ki zgledajo kolkotolko normalni in nimajo kaksnih posebnosti kot so švas maske na obesku za kljuce ali pa kaksnih fetisov na umazanijo LP