Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Thorex - naložba denarja

Napisal/-a RedBull™ To maj 06, 2008 10:20 am

Naj povem,da ne delam nobene reklame ali kaj podobnega,temveč me kvečjemu zanima,če ima kdo s tem kakršne koli izkušnje,tako pozitivne,kot negativne. Koliko je resnice sploh v tem,kot obljubljajo?

Sam niti ne vem,po kakšnen postopku obračajo oz. plemenitijo denar,tako da,če kdo kaj več ve o tej zadevi,naj prosim napiše. http://www.visokdonos.si/
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To maj 06, 2008 10:24 am

...citat:""Z možem sva nameravala kupiti stanovanje, vendar se nama finančno nikakor ni izšlo. Nekaj denarja sva imela že prišparanega, vendar premalo za stanovanje kakršnega sva si želela."..........

Zaključek: .....in sedaj nimava ne denarja ne stanovanja - kakšen "puf" kvečemu.... :idea: :roll:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To maj 06, 2008 10:27 am

itak deluje tudi meni stran nekako zelo amatersko,ampak me zanima kako to dejansko gre... pač če se kdo s tem ukvarja,se spozna itd. itak sem jst popoln laik,zato vprašam... je pa tko... ni vse lepo,kar se lepo sliši :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To maj 06, 2008 10:30 am

... Thorex ??' ... ex Forex verjetno ... trgovanje z valuto ... vsekakor za tistega ki obvlada lahko donos za večino tistih ki jih tam namamijo pa kvečjemu nesrečen poskus ... sploh pa razen naložb v nepremičnine, ki jim še vedno vrtoglavo rastejo cene danes nič ni sigurno ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice To maj 06, 2008 10:35 am

Najlepse se denarju pise doma, pod blazino :) vse te nalozbe ipd so kot prvo nateg, kot drugo pa omogocajo nekomu drugemu da se obogati s tvojim denarjem :)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To maj 06, 2008 10:37 am

Mad je napisal/-a:
sploh pa razen naložb v nepremičnine, ki jim še vedno vrtoglavo rastejo cene danes nič ni sigurno ...

....v vašem koncu ja, v našem podn od podna.... :lol:

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn To maj 06, 2008 10:38 am

Tako gre.

Minimalni vložek je 3000€.
Ne potka zadeva tako kot pri skladih, ampak se tukaj trguje z valutami, se pravi gre valutno trgovanje. Zavedati se je pa treba tudi to, da je tudi tveganje v tej stvari. Donosi od 36% - 96 % letno. Izplačilo je na vsake 4 mesece, če seveda stranka tako želi. Čas naložbe 1 leto.

Tako, da trenutno v tej stari kaže zelo pozitivno, tudi donosi so veliko večji in bol sigurni, kot pri skladih, ni vstopne in izstopne provizije.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson To maj 06, 2008 10:47 am

To je neke vrste forex in trgovanje na borzi, kot vidim. Jaz osebno se ukvarjam s forexom, tem kvazi inštitucijam pa ne zaupam preveč, kajti so že bili primeri, ko so firme kr zaprle račune in objavle stečaj etc.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn To maj 06, 2008 10:54 am

Tako je. Tudi sam uporabljam forex, ker nisi omejen na minimalni vložek, lahko sam odločiš koliko boš vložil.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To maj 06, 2008 11:33 am

sašo5 je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:
sploh pa razen naložb v nepremičnine, ki jim še vedno vrtoglavo rastejo cene danes nič ni sigurno ...

....v vašem koncu ja, v našem podn od podna.... :lol:
... Trenutno je pač tako - če imaš višek - sedaj kupiš, čez čas prodaš - to je logika tržišča ... stanovanj bo vedno premalo ! ... pri nas (na obali) zdaj kupovat je non sense, ker gre k vrhu cene naprej bo samo še malo raslo - če sploh bo, pol bo ker so cene iracionalne ... ko se bo zasičil trg se bo počasi spet vrnilo na normalo ... V Trstu je cena nepremičnin nižja kot v Kopru :lol: ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
bugatti
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a bugatti Po maj 12, 2008 6:57 pm

Kolikor jz vem vlagajo denar na forex (valutno trgovanje) kjer se lahko dobr zaluži al pa izgubi mors res obvladat pa mislim da tukaj ni nobenega davka na dobiček kakor pri ostalih (delnice, skladi) Vem pa da ne zaupam tistim, ki hodijo okoli pa težijo za kakšne sklade in za življenska zavarovanja in se delajo neke finančne svetovalce pa nekateri nimajo pojma.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov